منظورتون Yahoo Insider هست؟
از مونی Messenger وبعد Performance و بعد General تیک گزینه Show Yahoo Messenger Insider رو بردارید و Apply و Ok کنید
منظورتون Yahoo Insider هست؟
از مونی Messenger وبعد Performance و بعد General تیک گزینه Show Yahoo Messenger Insider رو بردارید و Apply و Ok کنید
سلام دوستان
بنرتون چرا یاهو اینطوریه؟
تمامیه ورژن هاش همین طوریه
از سایت خوده یاهو دانلود کردم
از بخش همین سایت دانلود کردم
همه این مشکل رو دارن
از قسمته ignore list به بعدش همه صفحه خالیه !
دلیلش رو کسی میدونه؟
من فک کنم اگه از ابزار های -- یا بوت اینا تو یاهو مسنجر استفاده کنی اینجوری میشه.
من قبلا به نتیجه رسیده بودم فک کنم این بود چون خیلی وقت پیش بود دقیق یادم نیست ولی فک کنم همین بود.
یاهو رو کامل پاک کن و دوباره نصب کن. شایدم سیستم هم ویروسیه.
سلام ،
ممکنـه کـه بشـه محدودیت 50 ادد بـرای هـر ای دی در روز رو از بیـن برد ؟ 3>
ممنون میشـم تــــوضیـــح بدید .
با تشـکــر پیشاپیــــش . : )
من این موضوع رو نمیدونستم،ولی اگه چنین موضوعی هست،مطمئناً تحت کنترل سرور هست و فکر نکنم بشه کاریش کرد.
محدودیت 50 تایی معمولا بیشتره و من بعضی اوقات تا 80 نفر رو هم اد کردم ولی بیشتر نشده
این جز محدودیت های یاهو هست که کسی نخواد بیشتر از حد مجاز در یاهو ایمیل و آی دی جمع کنه
وقتی یه نفر پی ام میفرسته و ما با یکی دیگه چت کنیم پیامش گوشه صفحه میاد(پایین سمت راست) چطوری میشه جلوی این پنجره کوچیک رو گرفت؟
از منوی Messenger گزینه Performance و بعد از قسمت Alerts & Sounds تیک گزینه Showing a Messege at the botton right corner of screen رو بردارید و OK کنید
چطوری میشه لیست ایدی های ایگنور شده رو به یه ایدی دیگه منتل کرد؟
امکان بک آپ گرفتن گروهی وجود نداره و باید دستی آی دی ها رو بردارید و در آی دی جدید ADD کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)