همین سایت 2 صفحه قبل به گفته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین سایت 2 صفحه قبل به گفته ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم یکبار از مرحله ای که سیمز نصب میشرو برام توضیح بده چیکار کنم مرسی![]()
اهان! فهمیدم. عزیزم، ایشون پست شماره ی یک این تاپیک رو نقل قول کردن که من بهشون گفتم لازم نیست پستی که ماله 3 ساله پیشه رو، بهش اهمیتی بدن. اون اپدیت قدیمیه و به درد نمیخوره.
شما یک بار از اول بازی اصلی رو با سی دی نصب کن. بعدش اپدیت 1.3 گیگابایتی که بنده قرار دادم رو نصب کن.
حالا هر نسخه ی اکسپنشنی که دوست داری مثلا supernatural رو نصب کن.
و با اون فایل 50 مگابایتی که بنده گفتم کرک تمام نسخه ها توش هست، بازی ها رو کرک کن و مواضب باش که هم نسخه ی اصلی بازی و هم نسخه ی اکسپنشن رو کرک کنی(هر کدومشون کرک جدا دارن)
در ضمن، اگه هنوز نسخه ی دیگه ای رو از مغازه نخریدی بهتره اپدیت رو بیخیال بشی چون اپدیت کردن فایده ای نداره و دچار مشکل میشی.
لطفا از این به بعد به تاریخ پست ها دقت کن![]()
سلام دوستان
من خیلی وقته که سیمز بازی میکنم یه مشکلی هس تو بازیم که هر کاری میکنم حل نمیشه : اصلا نمیشه بیشتر از یه پک رو بازی اصلیم داشته باشم یعنی تا یه دونه دیگه روش میریزم اصلا دیگه بازی اجرا نمیشه و هی اخطارای جورواجور میده
چیکککککککککااااااااااااار رررررر کنم؟کرکش هم میکنم نمیشه البته ورژن سیمز اصلیم 1.26 . اگه ورژن بالا ترش رو بگیرم میشه که درست شه؟
Last edited by PH.; 27-07-2013 at 02:31.
من در پست های قبل به این موضوع اشاره کردم،
خیر، با اپدیت کردن این مشکل حل نمیشه، اما اگه به ورژن 1.55 که در لینک زیر گذاشتم اپدیت کنی میتونی پک Island Paradise رو نصب کنی به علاوه اینکه میتونی از اخرین کرکی که برای base game یعنی بازی اصلی اومده استفاده کنی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب، حالا برای حل مشکلت،
باید ترتیب نصب پک هارو بلد باشی و به ترتیب تاریخ ریلیزشون نصبشون کنی:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم کرک تمام نسخه ها + شیوه ی کپی کردنشون:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by ciscogig; 27-07-2013 at 15:02.
یک چیز جالب!
من یک سیمِ Toddler دارم که داشت تلوزیون نگاه میکرد که یه دفعه شکلش اینطوری شد:
![]()
Last edited by ciscogig; 27-07-2013 at 19:12.
آقا به مرگ خودم آپدیتتون نصب نمیشه هزار بار بازی با پوشه های مای داکیومنت و سیو وکلا پاک کردم دوباره نصب کردم نشد بخدا
این ارورو میده :
the setup has detected that no version the sims 3 instaled
this update requier that a previous of the version of the application be instaled
این پیغام خطا رو به این دلیل می بینید که اپدیت نتونسته نسخه ی اصلی بازی رو روی سیستمتون پیدا کنه.
حالا باید ببینیم برای رفع مشکل چیکار میشه کرد،
خوب تنها کاری که میشه کرد اینه که مطمئن شد بازی درست نصب شده.
برای این کار از کنترل پنل Uninstall or change a program رو باز کن.
حالا ببین بازی سیمز رو به این شکل می بینی یا نه:
سعی کن بازی رو جایی که ویندوزت نصبه، نصب کنی.
Last edited by ciscogig; 27-07-2013 at 20:50.
نه شکل بغلیشه بدون عکس
تو درایو ویندوزم نصب کردم نشد ای خدااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااا![]()
منم یه گربه داشتم اینجوری میشد.یبارم وقتی سن سیمزمو عوض کردم جوون بود نوجوونش کردم اینجوری قاطی میکرد همیشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)