سلام
w570
خرم آباد - روستای رحیم آباد
امروز 1391.01.06
سلام
دوست من منبعی معتبری میدید که اینا رو توضیح داده باشه؟ هم این نقاط طلایی و هم این اصطلاحات رو به صورت کامل؟
سلام
w570
خرم آباد - روستای رحیم آباد
امروز 1391.01.06
سلام
دوست من منبعی معتبری میدید که اینا رو توضیح داده باشه؟ هم این نقاط طلایی و هم این اصطلاحات رو به صورت کامل؟
با سلام خدمت دوستان
سال نو رو به همه شما تبریک میگم
سه شات
![]()
بچه ها خیلی سنگینه صفحه . اصلا یه بدعت بذاریم از این به بعد بند انگشتی بذاریم کلا
+
مرتبط با پست بالا ، عکسهای پانوراما رو بهتره بزرگتر از این بذارید (در لینک) چون لذتش از دست میره![]()
اینم دو عکس از خرم آباد در شب
Canon sx230HS
![]()
اینو از بام شهر گرفتید؟وقتی میری اونجا تمام شهرو میبینی.
محتوای مخفی: بی ادعا رفتن ، مقبره شهدای گمنام - عید 91 ...
ویرایش :
دوستان ایراد گرفتن . حذفش کردم .
Last edited by imanpod; 25-03-2012 at 17:57.
سلام. عید شما هم مبارک
نمیای نمیای وختی میای دست پر میای. دستت دردنکنه.
دوستان خرم آبادی قلعه ی فلک الافلاک بالای همون کوهیه که از جاده پیداست و یه حالت 4 پر مانند داره؟ از جاده ای که به سمت خوزستان می رفت قابل رویت بود این که من می گم.
سلام همشهری .اینو 3 شب پیش از روی تپه علی آباد گرفتم .اگه نرفتی حتما یه سر بزن .اتفاقا الان شلوغ هستش و مسافر خیلی میره بالا .اره تقریبا تمام شهر معلومه .البته این جا که عکس رو گرفتم تقریبا همون اولاش هستش ( همون جایی که اون پرچم بزرگ رو نصب کردن ) .خب براي خالي نبودن عريضه یه عکس از تپه که از روی پشت بوم خونه گرقتم رو میزارم .(البته عکس مال یک ماه پیشه و هنوز پرچم رو نصب نکردن )
سلام خدمت شما
نه دوست عزیز .قلعه فلک الافلاک وسط شهر هستش .اونیم که شما میگید تپه علی آباد هستش .توی صفحه قبل هم عکس دوم که از قعله گذاشتم رو از تپه علی آباد گرفتم .اینم یه عکس که از روی تپه علی آباد گرقته شده که موقعیت قعله رو نشون میده
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)