عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین
درود
یک مدته که یکی از هاردهای من بعد از یک مدت یک صدای تَق مانند میده و اون موقع یا سیتم هنگ میکنه یا این که اجرای هر نرم افزاری با تاخیر یک دقیقه ای انجام میشه !
بعضی مواقع هم موثع روشن شدن سیستم و هنگامی که صفحه لودینگ نمایش داده میشه این صدا با وقفه های 30 ثانیه ای شنیده میشه و حداقل باید 3 تا 4 دقیقه صبر کنم تا ونیدوز بالا بیاد.
البته بر حسب تجربه امروز سوکتش رو بر روی برد عوض کردم و یک جای دیگه زدم و فعلا صدایی شنیده نشده !
میخواستم بدونم مشکل از چیه و راهی هست که مشکل رو برطرف کنم؟
در دراز مدت هارد از بین نمیره ؟! چون فایل های مهمی روی اون دارم و حجمش اونقدر زیاده که وقت نمیکنم اونا رو انتقال بدم !
پیشاپیش ممنون.
من سخت افزاری چیزی بارم نیست
این الان درست میشه؟
اگه درست شه اطلاعاتم از بین نمیره؟
اگه میشه تو مشهد ***و تهران جایی معرفی کنی که ببرم
Last edited by sasan.69; 06-05-2013 at 15:37.
مشهد مجتمع تک است طبقه بالا ببرید اونجا هارد رو باید به یک مرکز تخصصی ببرید
نرم افزار hdd regeenrator رو نصب کنید و باهاش یک سی دی بوتیبل درست کنید و از طریق داس در مود scan and repair هارد رو اسکن کامل بکنید نتیجرو بگین
علاوه بر کابل دیتا هارد بهتره کابل برق هارد رو چک کنید درست نشد با یک پاور دیگه سیستم رو چک کنید اگه بازم مشکل بود میتونه هم از بدسکتور باشه این مشکل هم از سکتور delay و هم فریم ویر و درایور هد
یک عکس از تب health نرم افزار hd tune بدین تا وضعیت هارد مشخص بشه
بهتره هارد روی یک سیستم دیگه هم تست بشه
رو نصب ویندوز میبرین هم مشکل دارین ؟
درود و تشکر
ولی یک مشکلی هست و HD Tune در تب Health وضعیت هاردهای اینترنال رو نمایش نمیده .
فقط زمانی که هارد اکسترنال رو انتخب میکنم وضعیتش نمایش داده میشه.
برای همین از نرم افزار دیگه ای استفاده کردم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هارو که جلوش ok زده و فکر نکنم زیاد مشکلی باشه البته این نوع نرم افزار ها زیاد دقیق نیست و hd tune بهتره
با آخرین ورژنش تست کردین ؟
نسخه 5 رو استفاده کردم .
ولی وضعیت Health هارد داخلی رو نمایش نمیده !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)