تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 664 از 800 اولاول ... 164564614654660661662663664665666667668674714764 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,631 به 6,640 از 7992

نام تاپيک: بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

سلام

سوالي در مورد فايلهاي پاك شده دارم كه اميدوارم در جاي درستي مطرحش كرده باشم اگر اينطور نيست لطفا بگيد كجا بايد مطرحش كنم:

تعدادي فايل تصويري با فرمتهاي رايج مثل wmv , avi , ... داشتم كه پاك كردم و حالا با نرم افزار ريكاوري ماي فايلز اونها رو ريكاور كرده و سپس در جايي سيو مي كنم اما هيچكدام باز نمي شوند.

توضيح اينكه فايلها با اندازه و فرمت درستشان بازيابي مي شوند و من با تمام پليرها از جمله مدياپلير، كلاسيك، كي ام پلير، جت آئوديو و ... امتحان كردم اما همشون ارور مي دهند و نمي توانند فايلها را باز كنند. به نظر شما چرا اينطوري شده و من چيكار بايد كنم؟ آيا فايلها از اساس خراب شده اند با توجه به اينكه قبلا اينكارو با موفقيت انجام داده بودم.

ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام

سوالي در مورد فايلهاي پاك شده دارم كه اميدوارم در جاي درستي مطرحش كرده باشم اگر اينطور نيست لطفا بگيد كجا بايد مطرحش كنم:

تعدادي فايل تصويري با فرمتهاي رايج مثل wmv , avi , ... داشتم كه پاك كردم و حالا با نرم افزار ريكاوري ماي فايلز اونها رو ريكاور كرده و سپس در جايي سيو مي كنم اما هيچكدام باز نمي شوند.

توضيح اينكه فايلها با اندازه و فرمت درستشان بازيابي مي شوند و من با تمام پليرها از جمله مدياپلير، كلاسيك، كي ام پلير، جت آئوديو و ... امتحان كردم اما همشون ارور مي دهند و نمي توانند فايلها را باز كنند. به نظر شما چرا اينطوري شده و من چيكار بايد كنم؟ آيا فايلها از اساس خراب شده اند با توجه به اينكه قبلا اينكارو با موفقيت انجام داده بودم.

ممنون
    سلام
    فکر نمیکنم ریکاوری مای فایلز قدرت لازم رو داشته باشه برای ریکاوری فیلم شما نرم افزارهای دیگه رو تست کن شاید اونا بهتر باشن من هم یه سری فیلم رو قبلا با ریکاوری مای فایلز ریکاوری کردم هیچ کدومشون درست و حسابی در نیومدن یه عکس هم از ارور بزارید ببینیم مشکل از کجاست.

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان وکاربران .اگر میشود
    به سوال ومشکل من جواب
    دهید.زمانی که من ویندوز را log
    offمیکنم وبعد از امدن صفحه
    ابی وباز زدن یک کلیک برuser
    دیگر وارد ویندوز نمیشود و
    بر روی loding user personal
    settingمیماند وبعداز 40ثانیه
    وارد ویندوز میشود ولی چیزی
    روی دکستاپ نیست وفقط
    پشت صفحه ای که گذاشتم
    معلوم میشود ومن مجبورم
    سیستم را ریستارت کنم تا
    سیستم به حالت اولش
    برگردد.توراخدا کمک کن.
    سلام
    با alt+ctrl+del
    task manager رو باز کنید بعد ازقسمت منو file>new task رو باز کنید
    بعد تو مستطیل جلوی open بنویسید explorer.exe بعد ok کنید.

4. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اصـــــــــــــفهان وضعیت:Deactivated

پيش فرض

سلام
    با alt+ctrl+del
    task manager رو باز کنید بعد ازقسمت منو file>new task رو باز کنید
    بعد تو مستطیل جلوی open بنویسید explorer.exe بعد ok کنید.
    سلام من كاري كه گفتيد را انجام دادم يعني كارم را ميفته و يك خسته نباشيد به شما كه سوالات و مشكلات من وديگر كاربران را رسيدگي ميكنيد.قربان شما

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

سلام.من همه کاری را که اقای شریفا گفتند را انجام دادم ولی همچنان مشکل پا برجاست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    Among The Hidden

پيش فرض

سلام.من همه کاری را که اقای شریفا گفتند را انجام دادم ولی همچنان مشکل پا برجاست
    سلام؛
    شاید توی Startup پروسه ای باشه که مشکل داشته باشه و سر اون گیر می کنه؛ برای دیدن لیست برنامه های Startup در Run بنویسید msconfig
    توی برگه Startup ببینید اگه برنامه ای به نظرتون مشکل دار میاد غیرفعال و دوباره Login کنید؛ اگر نه میتونید یکبار کل لیست رو غیرفعال کنید و اگه مشکل حل شد تک تک دوباره فعال کنید تا ایراد پیدا شه، وگرنه مشکل جای دیگه ست.

8. این کاربر از SiyahVash بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت

پيش فرض

دوست عزیز همان کاری را که گفتید انجام دادم ولی مشکل رفع نشد ایا میتونه مشکل از ریجستری باشه .قربان شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه Juventus FC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بر اساتید

من قبلا که ویندوز را نصب میکردم وقتی اون USB مربوط به بلوتوث را به سیستم متصل میکردم به صورت اتوماتیک خودش همه درایور ها نصب میکرد و همه چیز آماده میکرد برای استفاده.

حالا هم همه چیز نصب شده ولی مشکل من با شرتکات بلوتوث هست. یعنی زمانی که شما مثلا یک آهنگ را میخواستی بفرستی روی آهنگ کلیک راست میکردی سپس Send To -> Bluetooth Devise بعدش هم دستگاه بلوتوث دیگر را انتخاب میکردی و میرفتی برای ارسال. ولی حالا در منوی کلیک راست در قسمت Send To گزینه Bluetooth Devise وجود ندارد.

حالا چه جوری میشه این Bluetooth Devise را به قسمت Send To کلیک راست ویندوز اضافه کرد؟ ( عکس زیر گویا همه چیز هست البته عکس ماله ویندوز 7 هست ولی در XP هم دقیقا همین وضعیت وجود داشت)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه arreh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    No Man's Land

پيش فرض

سلام
    فکر نمیکنم ریکاوری مای فایلز قدرت لازم رو داشته باشه برای ریکاوری فیلم شما نرم افزارهای دیگه رو تست کن شاید اونا بهتر باشن من هم یه سری فیلم رو قبلا با ریکاوری مای فایلز ریکاوری کردم هیچ کدومشون درست و حسابی در نیومدن یه عکس هم از ارور بزارید ببینیم مشکل از کجاست.
    آخه قبلا از یه کامپیوتر دیگه ریکاور کرده بودم و جواب داده بود ولی نمی دونم اینجا چرا جواب نمی ده اروری هم که میده اینه که میگه نمی تنه رندر کنه (تو کلاسیک) و تو کی ام میگه که :no combiniation of filters could be found to render the stream. error num : 80040218

لطفا برنامه های قویتر از ریکاوری رو به من معرفی کنید.
    ممنون

حـــــرفـه ای Dew Drop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام بر اساتید

من قبلا که ویندوز را نصب میکردم وقتی اون USB مربوط به بلوتوث را به سیستم متصل میکردم به صورت اتوماتیک خودش همه درایور ها نصب میکرد و همه چیز آماده میکرد برای استفاده.

حالا هم همه چیز نصب شده ولی مشکل من با شرتکات بلوتوث هست. یعنی زمانی که شما مثلا یک آهنگ را میخواستی بفرستی روی آهنگ کلیک راست میکردی سپس Send To -> Bluetooth Devise بعدش هم دستگاه بلوتوث دیگر را انتخاب میکردی و میرفتی برای ارسال. ولی حالا در منوی کلیک راست در قسمت Send To گزینه Bluetooth Devise وجود ندارد.

حالا چه جوری میشه این Bluetooth Devise را به قسمت Send To کلیک راست ویندوز اضافه کرد؟ ( عکس زیر گویا همه چیز هست البته عکس ماله ویندوز 7 هست ولی در XP هم دقیقا همین وضعیت وجود داشت)

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام
    تو run بنویسید sendto و ok کنید.تو اون صفحه ببینید ایکون bluetooth هست؟
    اگه که فکر می کنم هم نباشه,برید تو درایوی که ویندوز نصب کردید windows\system 32
    بعد اونجا باید یه فایل به نام fsquirt.exe باشه از این فایل یه shortcut ایجاد کنید بعد کپی کنید به همون صفحه
    sendto که قبلاً بازش کرده بودید.

13. 3 کاربر از Dew Drop بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •