سلام دوستان
من بازی Counter Strike Omega رو دانلود کردم ونصبش کردم اما فقط توی حالت MultiPlayer هستش چطوری میتونم توی حالت Single Player بازی کنم![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام دوستان
من بازی Counter Strike Omega رو دانلود کردم ونصبش کردم اما فقط توی حالت MultiPlayer هستش چطوری میتونم توی حالت Single Player بازی کنم![]()
counter strike 1.6 رو با لینک مستقیم می خواستم ( من آنلاین نمی خوام بازی کنم و تو خونه می خوام یار مجازی بزارم پس بهترین کانتر رو برام بزارین که بدرد این کار میخوره)
راستی این گیمنتی ها خیلی از مپهاشو دارن چجوریه میشه مپ روش نصب کرد؟
اگه میشه لینک دانلود مپهاش رو هم بدین(مخصوصا مپهایی که اصلحه نمیخری و رو زمین ریخته مثل مپ snipe )
ممنون.
لینک دانلود بازیو لطف کنید ممنون میشم.
فقط پرتابلشو نمیخوام![]()
سلام بچه ها من این بازی رو نصب کردم و پچش رو هم ریختم انتی چیت هم نصب کردم ولی وقتی می خواد بره تو بازی انتی چیت ارور میده و سرور اجازه نمی ده وارد بازی شم . نمی دونم مشکل از انتی چیت هستش یا چی ؟
من از ویندوز سون و اخرین ورزن انتی چیت استفاده میکنم . اما بعد یه مدت کم انتی چیت خود به خود بسته میشه و یه صحفه نوشته میاد که اخرش میکه سرور ارور میده یا همچین چیزی ؟
حالا چیکار کنم ؟
من یه انتی چیت مطمئن و خوب برای کار با پچ 23 و ویندوز سون و کانتر 1.6 می خوام به همراه اموزش نصبش یعنی کجا باید نصب کنم دقیقا و چیکار کنم ارور نده
من یه کانتر می خوام که بشه توش یار مجازی انتخاب کرد و مپهای جدید هم روش ریخت.
ممنون.
آقا من 1.6 رو روی لپ تاپ نصب کردم پچ رو هم همینطور ولی موقعی که اجرا میکنم میگه رم کمتر از 15 مگابایت هست
یعنی چی؟چون بازی سیستمش پایینه اجرا نمیشه؟
چی کار کنم اجرا بشه؟
یه نگاهی به این بنداز فکر میکنم به دردت بخوره. فقط دقت کن که 1.6 نیست و 1.7 (یا همون کاندیشن زیرو) هست ولی من خودم دانلودش کردم و خیلی هم راضی هستم :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها برای 1.6 سروری هستش که انتی چیت نخواد برای بازی ؟
من تو سون با انتی چیت مشکل دارم .
از صبح پاش نشستم اما درست نمیشه چشم هام از کار افتاد .
کسی نیست کمکی کنه . تا می خوام برم تو بازی خطای انتی چیت رو میده و میگه بسته شده و راست هم میگه انتی چیت ارور میده وبسته میشه .
کمک کمک کمک
بله.سرور eram match server.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)