اقا اين iceferog ام بيكاره ها خدايي تو يه پچ مقدار رو زياد ميكنه تو پچ بعد كم ميكنه
اقا اين iceferog ام بيكاره ها خدايي تو يه پچ مقدار رو زياد ميكنه تو پچ بعد كم ميكنه
سلام داداش من رو هم اد کن...آی دی من اینه Darkterror_1492 lvl:5 بازیم هم بد نیست....
سلام
دوستان من یه مشکل داشتم
وقتی دارم بازی میکنم وسط dota یه دفعه error war exe میده
تو gn هم که بازی میکنیم هیمنجوره کسی میدونه باید چه کار کنم ؟
دوستان
مد مورد استفاده در مسابقات جهانی di هست یا نه و برای اجرای آن نرم افزار خاصی می خواد یا نه کلا مدهای مهم دوتا را یک
نفر توضیح بده
فقط تو دوتا یا تو همه ی مپ ها؟نوشته شده توسط Pouria_30mbian.com [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینو دانلود کن و تو پوشه ای که بازی نصبه جایگزین کن اگه درست نشد یه عکس از ارور بذار یا کامل نوشته هاش رو بذار
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بچه ها.........من توی گارنا یه مشکلی دارم...........من هیچ host توی روم های ایران نمیبینم..........ولی توی روم های usa همه ی host هارو میبینم.............قضیش چیه ؟
روم ایران پچ 1.24 b بازی میکنن.... چند صفحه قبل تر همه پچ ها موجود میباشد...
سلام به دوتا بازاي gg-game يا همون garena لطفا يكي كه اطلاعات درست حسابي داره جواب بده
من دارم تا 2-3 روزه ديگه wireless ميگيرم . مي خواستم بدونم تو garena مشكلي برام پيش مياد يا نه thx
GL HF
باید حتما b باشه؟ ........از من c بیده
اگر c باشه و کسی که b درست کرده وارد بشی left خواهد داد....
بهترین کار اینه که ورزن سویچر را داشته باشه و تمام پچ ها از b تا e را توش داشته باشی تا موقع لزوم تغییر بدی...
پچ هی مورد استفاده توی روم های ایران و خارجی فعلا یا b هستش یا d....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)