تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 848 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673713763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله احتمالش هست. اصلا پارس آنلاین همه چیزش رو برای هر مشتری اختصاصی کار میکنه. نمونش این که توی پنل شما ممکنه تخفیف بزنه ولی توی پنل شخص دیگری که همسایه شما هم هست و مرکز مخابراتیتون یکیه نزنه ( با توجه به منافعی که از هر مشتری داره ) . سرعت رو هم ممکنه با همین روش کثیف حساب کنه
    دقیقا و متاسفانه هیچ راه قانونی هم واسه شکایت باقی نذاشته

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

دقیقا و متاسفانه هیچ راه قانونی هم واسه شکایت باقی نذاشته
    باقی هم میذاشت احتمال سناریوی زیر وجود میداشت
    Last edited by ●●●FDR●●●; 01-02-2018 at 00:18.

3. این کاربر از ●●●FDR●●● بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟
    سرعت اتوماتیک روی 16 مگ بسته میشه یا باید زنگ بزنی واست ببندن؟

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سرعت فروخته شده 2 مگ (سرویس حجمی قدیمی)
    خط روی 12 مگ بسته شده
    قبل از ساعت 12 صبح و از ساعت 4 بعداز ظهر تا 9 شب همون 12 مگ سرعت دانلود و تک کانکشنه
    ولی بین ساعت 12 تا 4 بعداز ظهر و ساعت 9 شب به بعد سرعت همون سرعت اسمی (2 مگ) و حتی کمتر میشه ودر تمام حالات سرعت دانلود و تک کانکشن تقریبا برابره (دانلود یه کم بیشتره)
    متوجه شدم مشکل شما چی هست .
    بعد از تغییر فروش اینترنت ، اومدن سقف باز گذاشته مشترکین قدیمی رو هم محدود کردن .
    شما سرویس دو مگابیت خرید کردین و براتون تا ۱۶ مگابیت تا قبل این داستان ها باز بوده .
    من سرویس سرعت هشت مگابیت ابتدای سال در فروردین خرید کردم و سرعت خطم دوازده مگابیت بوده.

بعد از مشکل پهنای باند پیدا کردن همه مشترکین قدیمی رو به سرعت اسمی محدود کردن ، برای من خیلی قابل تشخیص نیست چون سرعتم خیلی کاهش پیدا نکرده .
    اما برای شما به وضوح مشخص هست و خیلی از ساعت ها دارن همون دومگابیت رو بهتون میدن .
    مگه شبکه خلوت باشه.
    دیگه توجه ندارن که من و شما سرویس قدیمی داریم ،اعمال محدودیت کردن و به محض اینکه شبکه شلوغ میشه پهنای باند مشترکین قدیمی رو هم به اون پهنای باند قراردادشون کاهش میدن.

این مشکل مخصوص پارس آنلاین هست ربطی به دیگر شبکه ها نداره .
    ممکنه اونا هم مشکلات خاص خودشون رو داشته باشن ، اما چنین افت شدید سرعت این دوستمون کاملا مشخصه از کجا داره آب میخوره .

6. 2 کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

متوجه شدم مشکل شما چی هست .
    بعد از تغییر فروش اینترنت ، اومدن سقف باز گذاشته مشترکین قدیمی رو هم محدود کردن .
    شما سرویس دو مگابیت خرید کردین و براتون تا ۱۶ مگابیت تا قبل این داستان ها باز بوده .
    من سرویس سرعت هشت مگابیت ابتدای سال در فروردین خرید کردم و سرعت خطم دوازده مگابیت بوده.

بعد از مشکل پهنای باند پیدا کردن همه مشترکین قدیمی رو به سرعت اسمی محدود کردن ، برای من خیلی قابل تشخیص نیست چون سرعتم خیلی کاهش پیدا نکرده .
    اما برای شما به وضوح مشخص هست و خیلی از ساعت ها دارن همون دومگابیت رو بهتون میدن .
    مگه شبکه خلوت باشه.
    دیگه توجه ندارن که من و شما سرویس قدیمی داریم ،اعمال محدودیت کردن و به محض اینکه شبکه شلوغ میشه پهنای باند مشترکین قدیمی رو هم به اون پهنای باند قراردادشون کاهش میدن.

این مشکل مخصوص پارس آنلاین هست ربطی به دیگر شبکه ها نداره .
    ممکنه اونا هم مشکلات خاص خودشون رو داشته باشن ، اما چنین افت شدید سرعت این دوستمون کاملا مشخصه از کجا داره آب میخوره .
    دقیقا حرف شما درسته
    حالا اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ●●●FDR●●●'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

اگه من قراردادمو به غیرحجمی 1 ماهه با سرعت 16 مگ تغییر بدم حجم اضافه خرید شده از قبل به این قرارداد منتقل میشه یا نه؟

تو پنلتون مینویسه که حجم قابل انتقال چقدر هست. ولی اگه بخواید از حجمی به غیر حجمی برید مطمئن نیستم منتقل بشه . من یه بار از حجمی به نامحدود رفتم حجمم سوخت. البته حدود 5 سال پیش . الان رو مطمئن نیستم چی میشه . بهتره زنگ بزنید بپرسید

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بعید میدونم ، شرکت های دیگه این سرویس های جدید رو چند ماهه هم که میخرن ،از این ماه به ماه بعد منتقل نمیشه ،چه برسه به وضعیت شما.
    بهتره با بخش فروش و پشتیبانی پارس تماس بگیرید و اگه شد سرویس جدید بخرین حالا به هر وضعیتی که کنار اومدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آخه من میدونم جوابشون چیه
    میگن سرعت قراردادتت 2 مگ (حجمی) بوده الان داری 250 کیلوبایت دانلود می کنی اکیه!!! دیگه نمیگن بالاترین سرعت حجمی که میفروختن همین 2 مگ بوده که خطو بالاتر می بستن از طرفی هم نمیشه اعتراض و شکایت کرد ازشون چون به نوعی حرفشون درسته (ولی کلاهبرداریه)
    فکرشو می کردم بخوان چنین چیزی رو بهانه ای برای کاهش سرعتت استفاده کنند. من پیشنهاد می کنم با پشتیبانی فنی تماس بگیر و از اونها بخواه که بدلیل شرایط خاصی که داری می خوای با مدیریت بخش صحبت کنی به مدیریت بگو که من بدلیل بالاتر بسته شدن این سرعت در اون زمان این سرویس رو خریداری کرده ام اما لان با این مشکل نمی تونم از سرویسم استفاده کنم وراضی نیستم و داره در مورد من اجحاف میشه و از این حرفا و از مدیریت بخواه که برات معادل سازی انجام بدهند و سرویست رو به غیر حجمی تبدیل کنند ممکن است کمی به زیانت باشه اما به نظر من حرکت درستی است و می تونی اینطوری با از دست دادن یک چیزی حداقل از اتصالت راضی باشی. اونها هم دیگه اینقدر هم بی انصاف نیستند و احتمال می دم این کار عملی باشه.
    این فقط پیشنهاد من بود و حتماً منافعت رو بسنج و اگر دیدی برات به صرفه هست انجامش بده.
    Last edited by shahram83; 01-02-2018 at 00:04.

11. این کاربر از shahram83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

فکرشو می کردم بخوان چنین چیزی رو بهانه ای برای کاهش سرعتت استفاده کنند. من پیشنهاد می کنم با پشتیبانی فنی تماس بگیر و از اونها بخواه که بدلیل شرایط خاصی که داری می خوای با مدیریت بخش صحبت کنی به مدیریت بگو که من بدلیل بالاتر بسته شدن این سرعت در اون زمان این سرویس رو خریداری کرده ام اما لان با این مشکل نمی تونم از سرویسم استفاده کنم وراضی نیستم و داره در مورد من اجحاف میشه و از این حرفا و از مدیریت بخواه که برات معادل سازی انجام بدهند و سرویست رو به غیر حجمی تبدیل کنند ممکن است کمی به زیانت باشه اما به نظر من حرکت درستی است و می تونی اینطوری با از دست دادن یک چیزی حداقل از اتصالت راضی باشی. اونها هم دیگه اینقدر هم بی انصاف نیستند و احتمال می دم این کار عملی باشه.
    این فقط پیشنهاد من بود و حتماً منافعت رو بسنج و اگر دیدی برات به صرفه هست انجامش بده.
    ممنون
    آره غیر از این چاره ای ندارم بازم بهتر از اینه که کل قرارداد سوخته بشه
    دقیقا باید با مدیر کدوم قسمت صحبت کنم؟
    پشتیبانی این کارو انجام میده که وصل کنه به مدیریت یا ارجاع میده به نمایندگی شهرمون؟
    شما تا به حال همچین موردی دیدید که معادل سازی انجام بدن واسه کسی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

آره، به یک شخص غیر فنی متصل خواهید شد که باید با اون این موضوع رو مطرح کنید.
    درباره پرسش آخرت، راستش نه، چنین موردی تا حالا ندیده ام.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •