هردو ، تقریبا بصورت مساوی
هردو ، تقریبا بصورت مساوی
با توجه به این متن:
گفتنی ست، بسته یاد شده دارای 5000 گیگ "ترافیک ویژه شاتل لند" برای دانلود از گروه وب سایت های شاتل لند(شامل دانلود سنتر، آپلود سنتر، گیم سنتر، تکشات و تماشای آنلاین فیلم و سریال در وب سایت نماوا) و 100 گیگ "ترافیک ویژه ایران" برای استفاده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در نظر گرفته شده است.
با بسته شاتللند به نظر شما اون ۲۰۰ سایت ایرانی کاملا رایگان محاسبه میشن یا فقط تا سقف ۱۰۰ گیگ به این صورته؟
با توجه به این مسئله که مصرف هر کدوم(شاتللند و سایتهای داخلی) به طور جداگانه دقیق مشخص نیست!
من از ۲ اسفند آرت ۳ دارم،امروز حجم مصرفیم رسید به ۳۶ گیگ ولی سرعت کند نشده
این شاتل بیکاره چیزشکن ها رو محدود میکنه؟!برای من روی مخابرات و صبانت بعضی سرویس ها کار میکرد ولی روی شاتل وصل نمیشه!
حداقل 100گیگ رو تضمین میکنه.اما با توجه به اینکه اون 200 سایت داخلی اکثرا بازدیدی هستن و سایت دانلودی درون لیست نیست به 100 گیگ نمیرسه مصرفت!
هیچ کسی ارت 1 نداشت ما رو راهنمایی کنه![]()
من گفتم سرعت آرت یک حدود ۱ مگابیت و قیمت هر ماه ۳۰ تومان.
ارت 1 سرعت حدود 150 با دانلود منیجر
حداقل ترافیکی هم که برای کاربر قائل شدن 16 گیگه ولی نمیدونم حد بالاش چقدره که محدود میکنن دوستان اگر کسی میدونه بگه
ممنون دوستان
یعنی بالای 16 هم بره احتمال اینکه محدود نشی هست؟
اگر مداوم استفاده کنی محدود میشی،یکی از دوستان من آرت ۱ داره و ماهی حدود ۲۲ گیگ مصرف میکنه و سرعتش هم محدود نمیشه،من خودم آرت ۳ دارم و با اینکه ۴۰ گیگ مصرف کردم محدود نشدم،البته این نکته رو بگم من شب ها حدود ساعت ۱ مودم رو خاموش میکنم و صبح که بیدار میشم روشن میکنم.یعنی استفاده مداوم و دانلود ندارم و اغلب افرادی که محدود میشن کسانی هستند که دائم در حال دانلود هستن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)