کاری نمیشه کرد. مسافت شما با مرکز مخابراتی زیاده ( مسیر سیم کشی )
با همین 8 مگ بسازید.
بیشتر از 8 مگ پرش لینک و هزار دردسر پیدا می کنید.
اگه موقعیتش فراهم شد به فکر VDSL یا فیبر باشید.
کاری نمیشه کرد. مسافت شما با مرکز مخابراتی زیاده ( مسیر سیم کشی )
با همین 8 مگ بسازید.
بیشتر از 8 مگ پرش لینک و هزار دردسر پیدا می کنید.
اگه موقعیتش فراهم شد به فکر VDSL یا فیبر باشید.
سلام. به نظرتون محافظ برق روی نویز و قطع و وصل مودم فرق داره؟
چون من رفتم دفتر شرکت پارسآنلاین اقدام به جمعآوری سرویس بخاطر قطع و وصل و اینا... اونجا مهندسه پیشنهاد کرد محافظ برق کامپیوتر بگیرم برا مودم و تست کنم...
گفت فرکانس آدابتور رو تنظیم میکنه...
الان snr رو از صفحه مودم دیدم
SNR Margin Down Stream 13.3 SNR Margin Up Stream 21.4
وضع خرابه نه؟
دو روز دیگه مهلت نت ام تمام میشه و میخواستم برم شرکت دیگه .. اگر اینجور باشه فرقی نداره کلا وضعیت خطم خابه درسته دوستان؟
اسپلیتر هم دارم
دوستان من مشکل افت snr دارم
مثلا روی 10 هست ی هو میاد روی 8 بعضی وقتها هم 6!! سیم مستقیم کشیده بودم براش ک گفتم حتما سیم مشکل داره سیم را تعویض کردم بازم همون مشکل هست!!
مودمم هم asus هست تقریبا یکسال هست دارمش ب نظرتون عیب از مودم هست یا نه؟؟
حتی شرکت اینترنتم را هم تعویض کردم مشکل رفع نشد
این مشخصات خط اینترنتم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از پارس آنلاین داری ؟
قبلا رو 9 مگ برات بستن ؟
یا اونه یا مرکز مخابرات محلتون مشکل داره
بهشون بگو
نه از صبانت دارم
البته اون عدد ها ک گفتم مربوط ب Snr هست ی هو میاد روی 8 6 بعضی وقتها هم 4 هم شده بیاد تمام اینا برا چندثانیه ولی خب باعث پاکت لاست میشه.
سرعت روی 8 مگ فیکس هست.
مقدار Line Attenuation شما واسه دانلود زیاد هست، یعنی مقدار میرایی خط شما زیاده.
اگه علت اون فاصله نباشه، ممکنه لوازمی به خط شما وصل باشه که باعث این مشکل شده باشه.
بهتره اسپلیتر رو از سر راه بردارید و مودم رو مستقیم به خط تلفن متصل کنید و بعد به سر خط ببرید و اونجا متصل کنید.
اگر مقدار Line Attenuation شما کمتر شده بود، سعی کنید تغییراتی روی خط اعمال کنید که این مقدار در حالت عادی کمتر باشه و اگه نشد و همچنان زمان های زیادی با مسئله پکت لاست مشکل دارید، پیشنهاد من اینه که با پشتیبانی تماس بگیرید و درخواست کنید سرعت دانلودتون رو کم کنند تا مسئله حل بشه .
سر خط هم تست کردم متاسفانه line attenuation بالا بود. حالا باید برم سر جعبه تقسیم خود مخابرات خدا رو شکر دقیق روی دیوار خونمون هست شاید اونجا یک مشکلی هست.
نظرتون چیه درمورد خط و سرعت؟
امروز قطعی زیاد داشتم،مخابرات کلاقطعی زیاد داره؟
snr وضعش خرابه؟چیکار کنم؟
سلام دوستان شاید سئوالی که میپرسم خیلی مرتبط نباشه ولی ممنون میشم راهنمایی بفرمایید من یه مودم e3372دارم چن سال هم دارم ازش استفاده میکنم واقعا هم راضیم ازش یه مدتیه روتری که این مودم رو بهش وصل کردم داره اذیت میکنه دنبال یه روتر یا مودم روتر خوبم که هم دانگل 4gبشه بهش وصل کرد هم قابلیت دانلود مستر داشته باشه میگن ایسوس n14این قابلیتها رو داره فقط اینکه ایا میتونم چون این مودم یه پورت usbداره یه رم بندازم تو همون دانگل و همزمان از اون پورت usbهم نت بگیرم هم به عنوان حافظه جانبی دانلود مستر رو روش ست کنم یا فقط یکی از این کارهارو میشه انجام داد ممنون میشم کسایی که با این مدل مودم کار کردن راهنمایی کنن یا اگه مدل بهتری سراغ دارید پیشنهاد بدید
با تشکر
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)