تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 720 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673713 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

پروفشنال bushido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

ال ای دی پاناسونیک ما تصویرش مشکل پیدا کرده به اینصورت که یه شبه از تصاویر قبلی که قبلا نشون داده رو میشه دید مشکلش چیه راهنمایی فرمایید لطفا !؟

داره خودمونی میشه bi poli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

ال ای دی پاناسونیک ما تصویرش مشکل پیدا کرده به اینصورت که یه شبه از تصاویر قبلی که قبلا نشون داده رو میشه دید مشکلش چیه راهنمایی فرمایید لطفا !؟
    احتمالا دچار burn in شده. این موضوع برای پلاسما ها رایج تره تا ال ای دی.این مشکل بیشتر به این دلیل به وجود میاد که یه تصویر ثابت به مدت طولانی پخش بشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دوستان این عکس اول که براتون گذاشتم نویز دوربینی که باهاش عکس انداختم رو مشخص میکنه وتصاویری که براتون میذارم تصاویر خود تلوزیون که من داخل خونه میبینم همگی شفاف هست وخیلی با کیفیت هستند تصاویر sd ولی تو عکس ها یی که میذارم شفافیت مشخص نیست که اون هم از دوربین گوشی n96 من هست . به هر حال امیدوارم استفاده کنند دوستان ویه نکته ای هم که هست من تصاویر sd رو که تو تلوزیون led چندتا از اشنایان دیدم هرگز به vt60 نزدیک هم نیستند حالا تصاویر hd بماند و تونور منزل هم اصلا کم نور نیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 6 کاربر از 9199088377 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

احتمالا دچار burn in شده. این موضوع برای پلاسما ها رایج تره تا ال ای دی.این مشکل بیشتر به این دلیل به وجود میاد که یه تصویر ثابت به مدت طولانی پخش بشه .
    خوب بله فکنم همین باشه چون من فوتبالم به مدت طولانی بازی کردیم رم ای اس پورت و به صورت خیلی کدر نشون میداد بعد از مدتی ام دوباره پاک میشه و روی یه چیز دیگه هنگ میکنه چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یه صفحه با رنگ خاکستری با paint درست کن بزار 2 ساعت ثابت روی تلویزیون پخش بشه

7. 2 کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

خوب بله فکنم همین باشه چون من فوتبالم به مدت طولانی بازی کردیم رم ای اس پورت و به صورت خیلی کدر نشون میداد بعد از مدتی ام دوباره پاک میشه و روی یه چیز دیگه هنگ میکنه چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید
    توی یکی از تایپکها ،نحوه رفع این مشکل رو توضیح دادن. شما می تونی توی اینترنت بگردی ببینی چه راهی رو پیشنهاد میدن ویا به مدیر این انجمن alucad پیام بدی تا برات دقیقا توضیح بده. من فقط تا اونجاش رو میدنم که باید یک سری تصاویر ثابت مثل خاکستری و..... رو دانلود میکنی بعد روی تی وی برای مدتی نمایش میدی
    اما این رو بدون که دلیل اصلی این مشکل اینکه کنتراست و روشنای رو روی 100 قرار دادی.ویک تصویر به مدت طولانی پخش شده.هیچ وقت کنتراست و روشنای رو از 4/5 توان تی وی بالاتر نبر هم عمرش پایین میاد و زودتر خراب میشه و هم با مشکلاتی اینچنینی رو به رو میشی تازه پنل هم داغ میشه و این خودش باعث ایجاد پیکسل سوخته میشه.یه ابدیت هم بکن شاید مشکل نرم افزاری هم پیدا کرده.(منظورم برای هنگ کردنه)

9. 2 کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    nowhere

پيش فرض

مرسی ممنون از راهنمایی شما راهی که گفتیدو حتما امتحانش میکنم آپدیت نرم افزارشو از کجا میتونم گیر بیارم میشه یه لینک بهم بدید با تشکر از شما

تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    حومه جهنم

پيش فرض

مرسی ممنون از راهنمایی شما راهی که گفتیدو حتما امتحانش میکنم آپدیت نرم افزارشو از کجا میتونم گیر بیارم میشه یه لینک بهم بدید با تشکر از شما
    خواهش میکنم دوست عزیز.برای ابدیت اول باید مدل تلویزیون تون معلومه بشه. مدل تلویزیون و ورژن نرم افزاریش رو بنویس تا لینک بدم.

12. این کاربر از bi poli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

پلاسما هم پیکسلش میسوزه؟ اون وسط های تی وی یکی دو تا پیکسله که به نظر میرسه سوخته مثل مانیتور.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

آره میسوزه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •