ال ای دی پاناسونیک ما تصویرش مشکل پیدا کرده به اینصورت که یه شبه از تصاویر قبلی که قبلا نشون داده رو میشه دید مشکلش چیه راهنمایی فرمایید لطفا !؟
ال ای دی پاناسونیک ما تصویرش مشکل پیدا کرده به اینصورت که یه شبه از تصاویر قبلی که قبلا نشون داده رو میشه دید مشکلش چیه راهنمایی فرمایید لطفا !؟
احتمالا دچار burn in شده. این موضوع برای پلاسما ها رایج تره تا ال ای دی.این مشکل بیشتر به این دلیل به وجود میاد که یه تصویر ثابت به مدت طولانی پخش بشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - دوستان این عکس اول که براتون گذاشتم نویز دوربینی که باهاش عکس انداختم رو مشخص میکنه وتصاویری که براتون میذارم تصاویر خود تلوزیون که من داخل خونه میبینم همگی شفاف هست وخیلی با کیفیت هستند تصاویر sd ولی تو عکس ها یی که میذارم شفافیت مشخص نیست که اون هم از دوربین گوشی n96 من هست . به هر حال امیدوارم استفاده کنند دوستان ویه نکته ای هم که هست من تصاویر sd رو که تو تلوزیون led چندتا از اشنایان دیدم هرگز به vt60 نزدیک هم نیستند حالا تصاویر hd بماند و تونور منزل هم اصلا کم نور نیست . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب بله فکنم همین باشه چون من فوتبالم به مدت طولانی بازی کردیم رم ای اس پورت و به صورت خیلی کدر نشون میداد بعد از مدتی ام دوباره پاک میشه و روی یه چیز دیگه هنگ میکنه چیکار باید بکنم لطفا کمک کنید
یه صفحه با رنگ خاکستری با paint درست کن بزار 2 ساعت ثابت روی تلویزیون پخش بشه
توی یکی از تایپکها ،نحوه رفع این مشکل رو توضیح دادن. شما می تونی توی اینترنت بگردی ببینی چه راهی رو پیشنهاد میدن ویا به مدیر این انجمن alucad پیام بدی تا برات دقیقا توضیح بده. من فقط تا اونجاش رو میدنم که باید یک سری تصاویر ثابت مثل خاکستری و..... رو دانلود میکنی بعد روی تی وی برای مدتی نمایش میدی
اما این رو بدون که دلیل اصلی این مشکل اینکه کنتراست و روشنای رو روی 100 قرار دادی.ویک تصویر به مدت طولانی پخش شده.هیچ وقت کنتراست و روشنای رو از 4/5 توان تی وی بالاتر نبر هم عمرش پایین میاد و زودتر خراب میشه و هم با مشکلاتی اینچنینی رو به رو میشی تازه پنل هم داغ میشه و این خودش باعث ایجاد پیکسل سوخته میشه.یه ابدیت هم بکن شاید مشکل نرم افزاری هم پیدا کرده.(منظورم برای هنگ کردنه)
مرسی ممنون از راهنمایی شما راهی که گفتیدو حتما امتحانش میکنم آپدیت نرم افزارشو از کجا میتونم گیر بیارم میشه یه لینک بهم بدید با تشکر از شما
خواهش میکنم دوست عزیز.برای ابدیت اول باید مدل تلویزیون تون معلومه بشه. مدل تلویزیون و ورژن نرم افزاریش رو بنویس تا لینک بدم.
پلاسما هم پیکسلش میسوزه؟ اون وسط های تی وی یکی دو تا پیکسله که به نظر میرسه سوخته مثل مانیتور.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)