اره داداش.
اره داداش.
اره ببین جاهای دیگه هم اتصالی دار 100% مشکل از همین سیم های لخت هستش
درستش کردم.گرفتم از نو لختش کردم و بعد چسب زدم. حل شد..
الان به همون پریز خونه وصلش کردم.دیگه مستقیم سیم نکشیدم.
![]()
جدی snr خطت رو 6 هست؟
برای من رو 12 هست با نویز 57
پس خطت زیاد کیفیت نداره که با نویز 25 رو 6 هست
الان سرعتت چنده همون 22 مگ؟
امروز زنگ زدم 2020 یعنی همین الان گفت که مشکل از ما هست و معلوم نیست کی خوب میشه میگفت حتی 512 حجمی هم مشکل دارن اصلا هم نگفت که چون 128 نامحدود هستی سرعتت پایینه
کم موقعی پیش میاد که بگم مشکل از ما هست فردا قراره با رئیسشون صحبت کنم ببینم چی میشه فکر کنم فیبر نوری که بهش وصل کردن چینی بود
خوب ماوس سیستمت رو یکم میبردی اونطرف تر![]()
آها یادم رفت خطت کیفیت داره اون موقع که داشتم پست رو میزدم نمیدونستم خطت رو 22 مگ هست اینم باعث میشه تا خطت از کیفیتش کم کنه
اگه رو 22 مگ باشه خطت خوبه
این تیکه رو یادم رفت فکر کردم رو همون 3 مگ هست مثل بقیه دوستان
ببخشید من می پرموسط اما همیشه برام سوال بوده که چرا مخابرات مازندران سرعت ها رو اینقدر بالا می بنده !؟ قضیه چیه ؟
بالا نیست!!! ماله بقیه استان ها خیلی پایینه!![]()
کاش یه جواب درست میدادید :|:|:|
ببین یا مخابرات مازندران دنبال اینکه چون مشرکاش زیادن بهشون امتیاز بدن هستن یا اینکه نمیتونن کاملا کنترل کنن بین سرویس ها نامحدود و محدود و همچینین سرعت ها رو
یا اینکه براشون مهم نیست سرعت رو به مشرکاش زیاد بدن خودشون که به دست نیوردن زیادم به مشترکا گیر نمیده میخواد کاربرا حال کنن
خوب دیگه با همین کاراش رتبه دوم دیتا رو گرفته از این به بعد هم بهش پهنای باند میده چون مشترکاش زیادن از اون طرفت مزایایی هم داره حقوق...پاداش....
فکر کنم چون مخابرات مازندران یکی از قوی ترین سیستم های مخابراتی ایران رو داره و ما در بابل خیلی از مناطق به فیبر نوری مجهز هستند.
شاید به خاطر این مسائل هست!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)