تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 2605 اولاول ... 16356361365365966066166266366466566666767371376311631663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه komeyl67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

از مرکز مخابرات مشهدی مهدی کسی هست؟

من هیچ سایتی ( نه داخلی، نه خارجی ) رو نمیتونم باز کنم!!!
    اما تورنت با آخرین سرعت دانلود میشه!!!

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

...
      محتوای مخفی: آخرین پاسخ 

دوست عزیز تو اینی که ما مشکلات زیادی داریم از اقتصاد بگیر تا حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی و ... شکی درش نیست!من فقط میگم راهی که شما بهش فکر میکنی برای حل این مشکلات و رسیدن به خواسته ها و حقوق و ... چیزی جز بدبختی بیشتر به ارمغان نمیاره!!کجا مردم پاکستان و افغانستان کرامت انسانی و انتخابات و ... دارن!؟هر روز حمله و کشته شدن مردمه!طالبان و القاعده و امریکا و ناتو هم نداره بازنده مردم هستند!عراق باز الان مدتیه آرومتر شده ولی روی امنیت به خودشون دیدین؟هر روز بمب گذاری!الان سوریه چند ماهه دارن میکشن همدیگه رو اینجوری آزاد میشن!؟شما دیدی فیلمش رو که نیروهای مردمی به قول خودشون چطور زن و بچه یارو رو میگیرن به رگبار میبندن چرا که با حکومت بود خب پس فردا اینا میخوان با این طرز فکر بشینن راس کار میشن یکی بدتر از اسد!!سوریه قرار نیست آزاد بشه قرار نیست آباد بشه اگه چنین چیزی بود همون روز اول اسد کنار میرفت یا میکشتنش سوریه قراره آشوب باشه ویران بشه ببین یکی مثل برلوسکونی چطور از قدرت کنار میره با کمترین هزینه بعدش حالا نسبتا مبارک چطور کنار میره البته با زور و فشار و حمایت امریکا بعد امثال غذافی و اسد و ... چطور کنار میرن شما باید دستت اومده باشه هزینه ای که لازمه چقدر زیاده!!بعد نتیجه چی؟من یه سوال از شما نوعی دارم فرض محال که محال نیست فردا از بالا تا پایین این نظام بدون خونریزی و هزینه کنار رفت کی میاد جاش!؟!؟آدم عاقل یه اشتباه رو دوباره تکرار نمیکنه که!if you know what i mean

سال 88 یک حرکتی انجام شد نمیگم خوب یا بد درست یا غلط نمیگم از سران و حامی هاش الان دارن میگن اشتباه کردیم ما رو هم بازی بدین!فقط میگم نتیجه رو نگاه کنید اگه تا اون روز اینترنت رو به این شدت کاری نداشتن الان میخوان ارتباط بین الملل رو قطع کنن! اگه تا اون روز خطوط قرمز یه جا بود الان عقبتر برده شد!!و چقدر خون بی گناه ریخته شد! و ... یعنی اصلا بگیم یک حرکت مردمی یک اعتراض با نیت خوب چون آگاهانه نبود نتیجه به مراتب بدتری از وضعیت قبلی داشت امسال هم همونه به شکل دیگه ای... حالا شما خود دانی!

خواهش میکنم دیگه نقل قول نگیر من پاسخ نمیدم!مرسی

محتوای مخفی: آخر +یک 
    نمیشه که طومار بنویسی بگی نقل قول نکن!! میخای نکنیم خوب نکن چرا دیگه ادامه میدی!!
    کلا یه سری واقعیت ها رو تو روز روشن میخای انکار می کنی!! کدوم سران و حامی گفتن اشتباه کردیم و مارو بازی بدین که شما دیدید و ما ندیدیم؟ اونکه ما دیدیم داخل حصره و چنین حرفایی نزده و نخواهد زد!!

گفتم که شما نگاه منفعت طلبانه داری و من در کمال احترام باهاش مخالفم و نگاه آرمان گرایانه دارم. به جای اینکه بیام حسرت فیلتر شدن 4 تا سایت و 10 کیلوبایت پایین اومدن سرعت و اضافه شدن 4 تا خط قرمز به 1 میلیون خط قرمز قبلی رو بخورم به تاثیر بزرگی که توی تاریخ معاصر گذاشتیم نگاه می کنم. اینکه مثل بمب صدا کردیم و خواب یه عده رو پاره کردیم که انقدرم خر تو خر نیست هرکی هر غلطی خواست بکنه و ما مثل خیار فقط تماشا کنیم.

تئوری شما تئوری رضاخانیه ، اونم با شعار مبارزه با هرج و مرج و یکپارچه کردن کشور روی کار اومد و خون مردم رو تو شیشه کرد. سوریه رو هم یه آدم منفعت طلب به این روز انداخته ، آدمی که از منفعت خودش حتی حاضر نیست در برابر خون میلیون ها نفر بگذره. قرار نیست عراق دو ساله فرانسه بشه هرچیزی زمان می بره ج.ا هم در بدو پیروزی سالها درگیر جنگ با گروهک های داخلی بود و روزی نبود که بمب گذاری نشه و حتی رئیس جمهور و نخست وزیر و امام جمعه و فرزند رهبر و... دهها نفر دیگه کشته می شدن ، اما الان به این جایی رسیده که میبینی. به این گل و بلبلی که ازش راضی ای و هیچ دختری جرات نمی کنه 9 شب به بعد تنها از خونه بیرون بره. ما مشکلات اقتصادی و اجتماعی و شهروندی نداریم ما سیستمی داریم که ماهیت وجودش باعث ایجاد این مشکلاته و راه نبود این مشکلات فقط نبود این سیستمه جای علت و معلول مشکلات رو باید عوض کنی. فرانسه بعد از انقلاب شد اینی که هست روسیه بعد از انقلاب این شد آمریکا بعد انقلاب این شد هند بعد انقلاب این شد آفریقای جنوبی بعد انقلاب این شد اگر سیاهای آفریقا هم می خواستن برابر آپارتاید تا همیشه سیاست مدارای شما رو پیگیر باشن و بگن آقا همین که نفس می کشیم و کار می کنیم و زنده ایم کافیه هیچ وقت به حقوقی که الان دارن دست پیدا نمی کردن و تا آخر عمر تو سری خور می موندن.

بستگی داره شما اشتباه رو تو چی توصیف کنی! شما نمیتونی به همین راحتی روی حرکت میلیون ها نفر برچسب اشتباه بزنی ، اشتباه اون جاییه که سرنوشت حرکت خودشون رو بی خیال میشن ، براشون هدف وسیله رو توجیه می کنه و دیگه از اونجا به بعد افسار رو میدن دست یه عده تا هر بلایی خواستن سرشون بیارن. اتفاقا اینجاست که میشه از تجربه درس گرفت تا اشتباه رو دوباره تکرار نکرد و وقتی نصف راه رو رفت همه چیز رو تموم شده فرض نکرد و تا رسیدن نقطه آخر آرمان دست از کار نکشید درست مثل مردم مصر که با کوچکترین حرکتی بر خلاف آرمان هاشون به شدت برخورد کردن و اجازه ندادن هیچ بشری سرنوشتشون رو دستش بگیره و خودش هر کاری خواست بکنه و بشه مبارک دوم!

این طرحای قطع نت جهانی و امثالهم هم هیچ ربطی به 88 و غیره نداره این طرحا بالای 10 سال عمر اجرایی داره و از اول در برنامه بوده ، اینترنت نعمتی بوده که به اشتباه از روز اول از زیر دست آقایون در رفت و در اختیار ملت قرار گرفت و ذره ذره و سال به سال در حال پس گرفتن از مردمه تا این اشتباه جبران بشه.
    حرف آخر اینکه حكيمى را گفتند ايرانيان همه بوقند!!! حكيم بر آشفت كه حاشا و كلا، اين تهمتى نا رواست. گر بوق را فشارى وارد آيد صدايش بدر آيد، ليك اينان را نه!!

دوستان سلام بعد از گذروندن 7 خان رستم برای قطع اینترنت از شاتل و وصل کردن مخابرات امروز بعد از 10 روز اینترنت512 بنده وصل شده همه چی آرومه پینگ مناسب و میانگین سرعت دانلود60 هست. فیس و یوتیوب هم راحت باز میشن ی توصیه فقط اگه از مخابرات رفتید سراغ هر شرکتی برید بجز شاتل که بعدها پشیمون میشید.
    بری دیگه برنگردی (از شاتل) ایشالـــــا

اینم تست سرعت الان:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lexuus; 19-04-2013 at 02:17.

3. 3 کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه bayern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهران: تاپیک استقلال

پيش فرض

سلام
    دوستان تقریبا 10 روزی میشه که اینترنت من همش قطع و وصل میشه
    نامحدود 512 هستش
    چجوری میتونم با مخابرات تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام
    با 2020 تماس بگيريد.

سلام
    دوستان تقریبا 10 روزی میشه که اینترنت من همش قطع و وصل میشه
    نامحدود 512 هستش
    چجوری میتونم با مخابرات تماس بگیرم و مشکل رو حل کنم؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید

6. این کاربر از hp980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

دوستان یاهو من باز نمیشه واسه شما باز میشه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

دوستان یاهو من باز نمیشه واسه شما باز میشه ؟

yes .........

9. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز akharwarbaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    terun

پيش فرض

الان 2 -3 روزه میخوام sign in کنم این ارور رو میده
    کسی میدونه باید چی کار کنم..فک کردم از مخابراته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2004

پيش فرض

من بدون مشکل و بصورت مستقیم ( بدون شفاف ساز ) وارد میشم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

منم با یاهو و لاین روی گوشیم مشکل دارم
    چی کار باید بکنم
    حتی تانگو هم باز نمی شه

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

الان 2 -3 روزه میخوام sign in کنم این ارور رو میده
    کسی میدونه باید چی کار کنم..فک کردم از مخابراته

دوست عزیز برو تو قسمت Forgot your password ببین می تونی صفحه ش رو باز کنی .
    اگه شد سعی کن پس رو ریست کنی .
    تاحالا این مشکلو من 80 بار داشتم و وارد نمیشده و فکر می کردم pass اشتباهه ...

Last edited by Persian-swag; 19-04-2013 at 12:38.

14. این کاربر از Persian-swag بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •