تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 663 از 870 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673713763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

حساسیتی در مورد تراکتور وجود نداره!
    اینجا فقط یه انتقاد شد از سیاست انجمن در مورد تاپیکای باشگاهی....اما واکنش عجیب دوستان نشون میده بعضی از خود تراکتوریها حساس هستن! یه عده خیلی کم هم دست و پا میزنن که حساسیت ایجاد کنن و به قضیه جنبه قومی بدن که موفقم نشد...از پستای غیرفوتبالی بعضی دوستان کاملا مشخصه!

در ضمن بازی پرسپولیس با تیم اول بایرن رو هم فراموش نکنید!!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض حمله بي سابقه هدايتي به كاشاني: بعضي ها مي خواهند با موج سواري محبوب دل مردم شوند

اگر كريمي در نيم فصل پرسپوليسي شود اين موضوع هيچ ربطي به اشخاص ندارد و بايد موفقيت مربوط به آن را به نام پرسپوليس نوشت،نه كساني كه مي‌خواهند محبوب دل مردم شوند.

سايت گل ـ شب گذشته حسين هدايتي در گفت‌وگوي تلويزيوني با برنامه ورزش از نگاه دو، صحبت‌هاي جالبي درباره مباحث اخير مربوط به تيم‌هاي پرسپوليس و استيل آذين داشت. سايت گل كه روز گذشته خلاصه‌اي از حرف‌هاي او را منتشر كرد، به تفصيل اين مصاحبه را مجدداً منتشر مي‌كند.حسن هدايتي در اين مصاحبه ،موضعي بي پروا و تند عليه حبيب كاشاني مديرپرسپوليس گرفته است:

*نمي‌دانم چرا تمام حرف و حديث‌ها بعد از پيروزي استيل آذين مقابل پرسپوليس آغاز شد. تا قبل از آن آقايان روابط دوستانه‌اي با ما داشتند اما ناگهان دست به افشاگري زدند.

*مي‌گويند من 400 ميليون تومان به ليدرها پول دادم. اگر كسي بتواند اين ادعا را ثابت كند، 400 ميليون تومان ديگر به او پاداش مي‌دهم. ما به 10 نفر از ليدرها ماهي 400 هزارتومان حقوق مي‌داديم كه اسناد آن در امور مالي باشگاه موجود است.

*از 350 ميليوني صحبت مي‌كنند كه حسين هدايتي تحت عنوان رشوه پرداخت كرده تا علي كريمي پرسپوليسي شود. من اين 350 ميليون را به كميته المپيك قطر حواله كردم تا رضايت‌نامه كريمي صادر شود. تازه اگر رشوه هم داده باشم كه به نفع شما و براي پرسپوليس دادم.

*آقايان قبل از پرسپوليسي شدن كريمي موج سواري را آغاز كردند اما بهتر است اجازه بدهند اول توافق بين دو باشگاه حاصل بشود و بعد موج سواري كنند. مثل من كه پارسال تا قبل از آمدن كريمي استفاده تبليغاتي از اين ماجرا نكردم.

*اگر كريمي در نيم فصل پرسپوليسي شود اين موضوع هيچ ربطي به اشخاص ندارد و بايد موفقيت مربوط به آن را به نام پرسپوليس نوشت،نه كساني كه مي‌خواهند محبوب دل مردم شوند.

*در اين اوضاع خراب بازار هيچ كس بخاطر رضاي خدا خريد و فروش نمي‌كند. به قول بازاري‌ها بي‌مايه فتير است و قطعاً‌ علي كريمي مجاني به پرسپوليس نمي‌رود. بهتر است دوستان يكي مثل من را پيدا كنند تا مثل پارسال پول جذب كريمي را پرداخت كند.

*قبل از بازي با پرسپوليس به بچه‌هاي استيل آذين گفتم اگر حريف برنده شود پاداش شما را به بازيكنان پرسپوليس مي‌دهم. البته اين موضوع را رسانه‌اي نكردم تا آقايان ناراحت نشوند. بعد از بازي به بازيكنان خودم گفتم به جرم برادركشي فقط يك شاخه گل سرخ به شما پاداش مي‌دهم. هيچ پولي هم بابت پاداش برد پرسپوليس پرداخت نشد. گرچه اگر هم مي‌كردم كار اشتباهي نبود.

*در حال حاضر دوستانی خط می‌دهند که به ظاهر خداشناس هستند ولی بهتر است که دست از این کارها بردارند. یک انسان نمی‌تواند حرف از اسلام بزند ولی در کارهایش دروغ، نیرنگ،ریا و نفاق دیده شود. با این کارها نمی‌توان در دل مردم نفوذ کرد و به جایی رسید، بهتر است که صادق باشیم.

*از درون شوراي شهر سنگ‌اندازي مي‌كنند تا ورزشگاه امام رضا به استيل آذين واگذار نشود. اين دوستان فكر كردند كه اين ورزشگاه مجاني به ما واگذار مي‌شود در صورتي كه خود من درخواست برگزاري مزايده كردم. اما آنها گفته‌اند ورزشگاه را بايد به تيم ديگري تعلق بگيرد. سوال من اين است كه يك ورزشگاه 10 هزارنفري به چه درد تيمي مثل استقلال مي‌خورد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2009/11/7

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    'S.u.b.w.a.y

پيش فرض

اخبار آرشیو سال قبل در همین ارتباط....

گریه کردن بعد از کسب رتبه دهم لیگ ......

قسمتی از بیانیه شماره 2 استعفای مایلی کهن از سرمربیگری تیم ملی فوتبال ایــران ........
    (نوه‌ام) اين شعر را مي‌خواند: يك توپ دارم قلقلي، سرخ و سفيد و آبي، .................

مي‌زنم زمين هوا مي‌ره، نمي‌دوني تا كجا مي‌ره....................................... ...

من اين توپو نداشتم ،‌مشقامو خوب نوشتم ، بـــــــابــــــــــام بهم عيدي داد يك توپ قلقلي داد.
    بابا ،عليرضاي بهتر از جانم تو هم وقت گير آوردي

اما به خودم مي‌آيم و مي‌گويم اين پسر 3 ساله از من كوتوله 55 ساله عقلش بيشتر است.
    Last edited by mahpesar; 07-11-2009 at 14:35.

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دريافتي استيلي از استيل آذين: صفرتومان!

سايت گل ـ استيل آذين امروز در شرايطي نيم فصل را تمام مي‌كند كه در صورت موفقيت در بازي مقابل مس كارنامه موفقيت‌باري از خود به جاي گذاشته است. اما با وجود تمام نكات مثبت،‌در اين باشگاه نيز مثل خيل تيم‌هاي ايراني،‌ حاشيه‌هاي خاصي وجود دارد.
    نكته جالب درمورد حميد استيلي اين است كه او تا به حال حتي يك ريال از باشگاه خود دستمزد دريافت نكرده اين در حالي است كه استيل آذين به عنوان يكي از تيم‌هاي متمول ليگ برتر شناخته مي‌شود.
    ظاهراً استيلي تا امروز تنها يك چك 50 ميليون توماني از باشگاه دريافت كرده كه البته آن هم نقد نشده است. البته استيلي شرايط مالي خوبي دارد و لنگ اين پول‌ها نيست اما به هر حال اين موضوع مي‌تواند روي روحيه او تأثير بگذارد.
    بخصوص كه طبق شنيده‌ها استيلي بابت دو پيروزي با ارزش مقابل سپاهان و پرسپوليس هيچ پاداشي دريافت نكرده است. گرچه بازيكنان پاداش خود را گرفته‌اند.

کد:
    2009/11/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض آمار هنرمندانه استقلال؛ 9 امتیاز از 8 بازی!

عملکرد استقلال در 16 هفته سپری شده از لیگ برتر را می توان به دو نیمه کاملا مجزا و متفاوت از یکدیگر تقسیم کرد.

سايت گل - تیم صمد مرفاوی در 8 هفته ابتدایی لیگ بسیار امیدوار کننده ظاهر شد و توانست با کسب 17 امتیاز آماری فراتر از کسب مینگین دو امتیاز در هر بازی را ارائه بدهد.
    استقلال به گونه ای پیش می رفت که همه از احتمال بسیار قوی تکرار قهرمانی این تیم صحبت می کردند اما آنها در نیمه دوم لیگ بسیار ضعیف ظاهر شدند و از 8 بازی تنها 9امتیاز بدست آوردند.استقلال در این هفته ها دو پیروزی بدست آورد و سه شکست و سه تساوی را در کارنامه اش به ثبت رساند.
    آمار 9 امتیاز از 8 بازی ضعیف ترین آمار استقلال طی سه سال اخیر محسوب می شود. هرچند واعظ آشتیانی اعلام کرده قصد تغییر دادن کادر فنی را ندارد و احتمالا تا پایان لیگ روی این حرف خود می ایستد اما ادامه این روند چیزی غیر از دور افتادن کامل استقلال از کورس قهرمانی در نیم فصل دوم را به همراه نخواهد داشت.
    این در حالیست که مرفاوی در میان هواداران استقلال هم جایگاه مستحکمی ندارد و در پایان بازی با راه آهن تعدادی از هواداران این تیم با شعار علیه او،امیر قلعه نویی را تشویق کردند.

کد:
    2009/11/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض علی دایی در پاسخ به یک سئوال کوتاه: جواب نيم‌‌سؤال را هم نمي‌دهم!

دايي در گفت و گویی کوتاه با سایت گل احتمال بازگشت به فوتبال را تکذیب می کند.

سايت گل - هرچند گفته می شود سردار شهرياري،مدیرعامل صبا و عباس مرادي،سرپرست این تیم ارادت ويژه‌اي به محمدحسين ضيايي دارند و حاضر به بركناري او نيستند اما نتايج صبا با اين مربي به هيچ عنوان قابل دفاع نيست و در صورت یک شکست دیگر چاره ای غیر از برکناری او باقی نمی ماند.

در حال حاضر چالش‌هایی بین مسئولان ورزش استان قم و مدیرعامل صبا بر سر این قضیه به وجود آمده و احتمال برکناری ضیایی را افزایش داده است.این روزها نام علی دایی به عنوان جدی‌ترین گزینه جانشینی ضیایی مطرح شده است .

می گویند او به واسطه بستن بازوبند کاپیتانی این تیم به مدت دو سال چراغ سبز اولیه را به صبایی ها نشان داده است. دايي اما در گفت و گویی کوتاه با سایت گل احتمال بازگشت به فوتبال را تکذیب می کند. او می گوید: «کجا؟صبای قم؟نه آقا....من اصلا مصاحبه نمی کنم." دایی در مواجهه با اصرار خبرنگار گل که از او خواست فقط به یک سئوال پاسخ بدهد گفت: «يك سؤال كه هيچ جواب نيم‌سؤال را هم نمي‌دهم. خداحافظ شما.»

کد:
    2009/11/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض دومين گل به خودي طالب لو در بازي با راه آهن

طالب لو در حالي كه يك ضربه تك به تك را مهار كرده بود اصرار بي جهتي روي رها كردن توپ و گرفتن مجدد آن قبل از شروع دوباره بازي به خرج داد.

سايت گل - وحيد طالب لو براي دومين بار متوالي در بازي با راه آهن يك گل به خودي به استقلال زد تا اين تيم اولين شكست تاريخ خود در ليگ برتر را مقابل راه آهن متحمل شود.
    طالب لو در حالي كه يك ضربه تك به تك را مهار كرده بود اصرار بي جهتي روي رها كردن توپ و گرفتن مجدد آن قبل از شروع دوباره بازي به خرج داد و باعث شد محسن قهرماني در محوطه جريمه استقلال اعلام خطاي دو ضرب كند. همين توپ به گل اول راه آهن تبديل شد و به كلي جريان مسابقه را تغيير داد.
    وحيد طالب لو در بازي برگشت فصل گذشته استقلال و راه آهن هم حركت مشابهي را انجام داد. او در آن بازي توپي كه زير پايش بود را به مجتبي زارع پاس داد تا او دروازه خالي استقلال را باز كند. طالب لو در حالي در بازي امشب آن حركت مبتديانه را مرتكب شد كه چندين بار در برنامه هاي ورزشي تلويزيون درباره خطا بودن اين كار به او تذكر داده شده بود.

کد:
    2009/11/7

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض انتقاد خاكپور از ورزش از نگاه دو؛‌ متاسفم كه به اين برنامه آمدم

خاكپور در تمام لحظاتي كه جنگ لفظي مديران فعلي و سابق پرسپوليس به سوژه جنجالي برنامه تبديل شده بود، سكوت كرد و ترجيح داد در اين مورد حرف نزند.

سايت گل – محمد خاكپور مدافع سابق تيم ملي ايران جمعه شب مهمان برنامه ورزش از نگاه دو بود و در خصوص تيم ملي نوجوانان و مشكلات اساسي فوتبال ايران با مجريان اين برنامه به گفتگو پرداخت .
    خاكپور در تمام لحظاتي كه جنگ لفظي مديران فعلي و سابق پرسپوليس به سوژه جنجالي برنامه تبديل شده بود، سكوت كرد و ترجيح داد در اين مورد حرف نزند. پس از حدود يك ساعت سكوت خاكپور از مجري برنامه اجازه گرفت تا براي چند دقيقه سخنان پاياني اش را به زبان بياورد.

او گفت: «براي خودم و مردمي كه اين برنامه را تماشا مي كنند متاسفم. در حالي كه فوتبال ما مشكلات اساسي بسياري دارد ما اينجا نشستيم و درباره اختلافات شخصي چند مدير صحبت مي كنيم. مشكل فوتبال ايران اين است كه هيچ چيز سر جاي خودش نيست و همانطور كه مي بيند ليگ هر سال نسبت به سال گذشته در سطح نازل تري برگزار مي شود. براي خودم متاسفم كه در استوديوي اين برنامه حاضر شدم و در چنين بحث هايي شركت كردم.»

جالب اينكه مجري برنامه بدون هيچ پاسخي فقط به حرف هاي خاكپور گوش داد و سعي در دفاع از استراتژي برنامه اش نكرد.

کد:
    2009/11/7

آخر فروم باز t.s.m.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    AZƏRBAYCAN

پيش فرض

البته وقتی که شعارهای غیر فوتبالی وارد ورزش شود،دیگر مابقی بحث ها فقط جنبه تبلیغیاتی دارد،شعارهای قومی نه عده ای کم بلکه اکثریت شهرها با شهروندانشان علیه آزربایجان دیگر مجالی برای موش مردگی به دوستان نمی دهد...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rastin.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

البته وقتی که شعارهای غیر فوتبالی وارد ورزش شود،دیگر مابقی بحث ها فقط جنبه تبلیغیاتی دارد،شعارهای قومی نه عده ای کم بلکه اکثریت شهرها با شهروندانشان علیه آزربایجان دیگر مجالی برای موش مردگی به دوستان نمی دهد...
    فقط در بازی آخر این حرکت زشت از طرف عده ای انجام شده که باید برخورد بشه مخصوصا که بعضیا دنبال سو استفادن....
    طبق معمول ایجاد توهم در مورد دشمنی مردم سایر مناطق با آذربایجان, در جهت هدفی که قبلا گفتم:

یه عده خیلی کم هم دست و پا میزنن که حساسیت ایجاد کنن و به قضیه جنبه قومی بدن که موفقم نشدن...
    ممنون که مهر تایید به پستم زدی..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •