نه عزیز شما فکرکنم بعثت بودی مشکلی نیست از1بزار دانلود
نه عزیز شما فکرکنم بعثت بودی مشکلی نیست از1بزار دانلود
مرسی از وقتی که گذاشتید. لطفا صفحات قبلی رو هم بخونیدو پیگیری فرمایید. اینکه میگید شبا به همه برسه "منطقی و قابل قبول" نیست. مطمئنم که خیلیها از شبانه چون از 12 ب 1 تغییر کرده استفاده نمیکنند. آقا اصلا شما محدودش نکنیین، هر چقدر شیر بشه من قبول دارم. مطمئنم از این 90 بیشتر میشه و مطمئنم اگر "شما" محدود نکنیین مثل قبل 240 250 را میده در شب. همانطور که شبهای اول فروش طرح میداد. ولی وقتی شما میگین ما "محدود" کردیم کارمند 2020 و .... میگن شیر میشه کم میشه.... دروغ خوب نیست دیگه.
نمونش ساعت 1 تا یک و ده دقیقه!!!!!!!!اگر همه هجوم میارن چرا یهو کم میشه؟؟؟؟؟؟ چرا تو اون 10 دقیقه ماکزیمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر "خودتون" محدود نکنین خوبم میشه از طلایی 240 250 گرفت.
دقیقا این مشکل از ی جای دیگه ک خودتون بهتر میدونین آب میخوره! شبانه ها حذف نشه صلوات.دی
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
والا آره این طرح بعثت بوده و طرح عوض نکردم براشون ولی خوب فکر کنم کم میشه من الان نگاه میکنم سه تاریخ رو
یک بار
248.7 MB
یک بار
363.4 MB
و بار دیگه
125.4 MB
کم شده در حالیکه مصرف خانواده خانومم در حد اینه که خانومم با من از روی بستر اینترنت و گوشیش در ارتباطه همین ! یا در حد سرچ اونم با گوشی خودش نه کامپیوترشون ولی این مصرف ها مال شب هایی بوده که من اونجا بودم و بازه زمانی رایگان
ولی خوب بهانه 2020 این بوده که شما مودم خاموش نکردی حالا حرفت جایی خریدار نداره - درست مثل بهانه پشتیبان صبانت - که هرچی من به دومی گفتم من به دلیل کارم هیچوقت مودم خاموش نمیکنم چون خواب هم باشم روی گوشیم ایمیل میاد و متوجه میشم ولی توی کتفش نرفت و 3 گیگ رو زیر بارش نرفت که نرفت و سر همین موضوع با اپراتور مخابرات هم بحث نکردم هم گفت مودم خاموش نکردی گفتم باشه خداحافظ و یک گیگ رفتم شارژ کردم-
حالا هیچ مشکلی نیست بنده فردا شب ساعت 11 مودم رو خاموش میکنم ساعت 1 برای دانلود شبانه روشن میکنم
جمعه صبح مشخص میشه حجم کم شده یا نه با اونکه به قول شما طرح بعثت هم بودم
نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.
این چند روزیک سری مشکلات کلی داشت مخابرات ولی الان مشکلی نیست بزار دانلود کنه
سلام
حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه
بچه ها این تستو الان گرفتم هیچی هم دانلود نمیکنه سرعت خوبه پینگو نیگاه کنین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta
وزارت ارتباطات: مخابرات بايد 655 ميليارد تومان درآمد غيرقانوني را به مردم بازگرداند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سوال من هم هست چرا؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)