تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 1805 اولاول ... 16356361365365966066166266366466566666767371376311631663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا من خودم 7 سالی میشه صبانت دارم و راضی هم هستم فراز و نشیب داشته یکی دو مورد دزدی حجم داشته که کمی برگردوندن ولی خون خانومم مخابرات دارن و یکی دو شب در هفته که گذر ما به دانلود شبانه می خوره بدجوری سوختم از کم شدن حجم حالا زیاد پیگیر نبودم یکبار بودم جوابی که دادن بی خیال شدم پیگیری کنم که بگذریم

دو سوال از دوستان - یکی دوستان مخابراتی یکی دیگران که تجربه بیشتر دارند در مورد سرویس دهندگان :
    1) فردا و پس فردا شب الان من دانلود شبانه از مخابرات داشته باشم از حجم اینترنت کم میشه یا نه ؟
    2) با توجه به اینکه در عرض چند ماه دیگه بنده به خانه خودم نقل مکان میکنم سرویس خوب دوستان چی پیشنهاد می کنند ؟ چون صبانت در مشهد مثل طرقبه شانس من نیست دوست دارم گزینه های دیگه هم بررسی کنم مخصوصا اگه نامحدود باشه وگرنه اونجا هم باید صبانت بگیرم.
    نه عزیز شما فکرکنم بعثت بودی مشکلی نیست از1بزار دانلود

2. این کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه AliTavakoli7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

دوستا اگر اجازه بدید برای فردا شب در خدمت باشیم
    شب به خیر
    مرسی از وقتی که گذاشتید. لطفا صفحات قبلی رو هم بخونیدو پیگیری فرمایید. اینکه میگید شبا به همه برسه "منطقی و قابل قبول" نیست. مطمئنم که خیلیها از شبانه چون از 12 ب 1 تغییر کرده استفاده نمیکنند. آقا اصلا شما محدودش نکنیین، هر چقدر شیر بشه من قبول دارم. مطمئنم از این 90 بیشتر میشه و مطمئنم اگر "شما" محدود نکنیین مثل قبل 240 250 را میده در شب. همانطور که شبهای اول فروش طرح میداد. ولی وقتی شما میگین ما "محدود" کردیم کارمند 2020 و .... میگن شیر میشه کم میشه.... دروغ خوب نیست دیگه.

4. 8 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

نمونش ساعت 1 تا یک و ده دقیقه!!!!!!!!اگر همه هجوم میارن چرا یهو کم میشه؟؟؟؟؟؟ چرا تو اون 10 دقیقه ماکزیمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر "خودتون" محدود نکنین خوبم میشه از طلایی 240 250 گرفت.

6. 6 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

نمونش ساعت 1 تا یک و ده دقیقه!!!!!!!!اگر همه هجوم میارن چرا یهو کم میشه؟؟؟؟؟؟ چرا تو اون 10 دقیقه ماکزیمومه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر "خودتون" محدود نکنین خوبم میشه از طلایی 240 250 گرفت.
    دقیقا این مشکل از ی جای دیگه ک خودتون بهتر میدونین آب میخوره! شبانه ها حذف نشه صلوات.دی

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

8. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

نه عزیز شما فکرکنم بعثت بودی مشکلی نیست از1بزار دانلود
    والا آره این طرح بعثت بوده و طرح عوض نکردم براشون ولی خوب فکر کنم کم میشه من الان نگاه میکنم سه تاریخ رو
    یک بار
    248.7 MB
    یک بار
    363.4 MB
    و بار دیگه
    125.4 MB
    کم شده در حالیکه مصرف خانواده خانومم در حد اینه که خانومم با من از روی بستر اینترنت و گوشیش در ارتباطه همین ! یا در حد سرچ اونم با گوشی خودش نه کامپیوترشون ولی این مصرف ها مال شب هایی بوده که من اونجا بودم و بازه زمانی رایگان
    ولی خوب بهانه 2020 این بوده که شما مودم خاموش نکردی حالا حرفت جایی خریدار نداره - درست مثل بهانه پشتیبان صبانت - که هرچی من به دومی گفتم من به دلیل کارم هیچوقت مودم خاموش نمیکنم چون خواب هم باشم روی گوشیم ایمیل میاد و متوجه میشم ولی توی کتفش نرفت و 3 گیگ رو زیر بارش نرفت که نرفت و سر همین موضوع با اپراتور مخابرات هم بحث نکردم هم گفت مودم خاموش نکردی گفتم باشه خداحافظ و یک گیگ رفتم شارژ کردم-
    حالا هیچ مشکلی نیست بنده فردا شب ساعت 11 مودم رو خاموش میکنم ساعت 1 برای دانلود شبانه روشن میکنم
    جمعه صبح مشخص میشه حجم کم شده یا نه با اونکه به قول شما طرح بعثت هم بودم
    نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.

10. 3 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

والا آره این طرح بعثت بوده و طرح عوض نکردم براشون ولی خوب فکر کنم کم میشه من الان نگاه میکنم سه تاریخ رو
    یک بار
    248.7 MB
    یک بار
    363.4 MB
    و بار دیگه
    125.4 MB
    کم شده در حالیکه مصرف خانواده خانومم در حد اینه که خانومم با من از روی بستر اینترنت و گوشیش در ارتباطه همین ! یا در حد سرچ اونم با گوشی خودش نه کامپیوترشون ولی این مصرف ها مال شب هایی بوده که من اونجا بودم و بازه زمانی رایگان
    ولی خوب بهانه 2020 این بوده که شما مودم خاموش نکردی حالا حرفت جایی خریدار نداره - درست مثل بهانه پشتیبان صبانت - که هرچی من به دومی گفتم من به دلیل کارم هیچوقت مودم خاموش نمیکنم چون خواب هم باشم روی گوشیم ایمیل میاد و متوجه میشم ولی توی کتفش نرفت و 3 گیگ رو زیر بارش نرفت که نرفت و سر همین موضوع با اپراتور مخابرات هم بحث نکردم هم گفت مودم خاموش نکردی گفتم باشه خداحافظ و یک گیگ رفتم شارژ کردم-
    حالا هیچ مشکلی نیست بنده فردا شب ساعت 11 مودم رو خاموش میکنم ساعت 1 برای دانلود شبانه روشن میکنم
    جمعه صبح مشخص میشه حجم کم شده یا نه با اونکه به قول شما طرح بعثت هم بودم
    نتیجه رو همینجا اعلام میکنم.
    این چند روزیک سری مشکلات کلی داشت مخابرات ولی الان مشکلی نیست بزار دانلود کنه

12. 2 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه aabrahim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام
    حداقل دانلود از سرور های ایرانی رو ببرین رو ۵۰۰ تا.اینم نمی تونین.این که مال ایران خودمونه

14. 3 کاربر از aabrahim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بچه ها این تستو الان گرفتم هیچی هم دانلود نمیکنه سرعت خوبه پینگو نیگاه کنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Beta

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد، ایران

پيش فرض

وزارت ارتباطات: مخابرات بايد 655 ميليارد تومان درآمد غيرقانوني را به مردم بازگرداند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 4 کاربر از AliTavakoli7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه f_22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آقای مهندس با احترام اما اگر گرانه برای همه ایران گرانه و اگر ارزانه برای همه ارزان باید باشه !
    چطور میشه که در حال حاضر در تهران سرویس نامحدود ارایه میشه و همچنین در سایر شهرها -- اما در مشهد و قم ارایه نمیشه ؟
    این سوال من هم هست چرا؟

19. 2 کاربر از f_22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •