شنبه ها ( sat) .برنامه ش هم وقتی تلوزیونو روشن کردی ،از دکمه های جهت دار ِ دسته، سمتِ چپی رو بزن.
شنبه ها ( sat) .برنامه ش هم وقتی تلوزیونو روشن کردی ،از دکمه های جهت دار ِ دسته، سمتِ چپی رو بزن.
دوست عزيز اونطوري كه تو ميگي لوازم اشپز خونه روميگيره
شكر و نمك و... چه طوري بگيرم ؟.
خوب تو که رفتی توی شهر سیوشو برای ما هم بزار دیگه
تو رو خدا یکی بهم بگه این کد ها چه جوریه ...
من خیلی دوست دارم کد تقلب بزنم اما نمیشه ...
ePSXe
اینو دانلود کردم .... یه پنجره باز میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اون توضیحاتی که تو صفحه اول هست اصلا تو این نیستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها تو رو خدا کمکم کنید
من به علت شرایط خاصی تو عمرم نتونستم این بازی رو کنم که خصوصیه ... اما امروز بعد این همه مدت دانلود کردم ... دوست دارم یعنی آرزومه رمز بزنم
چی کار کنم
هیچیم از اون پست نفهمیدم ...
یکی برام کامل توضیح میده چی کار کنم کدها رو وارد کنم که کار کنه
کدها باید کجا وارد شه
Last edited by weatherman; 07-07-2012 at 18:40.
خب عزیز دلم شکر و نمک رو هم توی همون برنامه باید خرید.مگر اینکه منظور شما سرکه و سس و این چیزا باشه که باید خودت تهیه کنی
دوست عزیز این برنامه ای که دانلود کردی فقط برای اجرای بازی های psp روی کامپیوتر هستش .اگه بخوای کد گیم شارک بزنی باید این برنامه رو دانلود کنی psx emulation cheater
عزیزم این ارور و میده
آخه من چقدر بد شانسم ...
تا حالا میرفت تو بازی ها الان نمیره ...تورو خدا کمکم کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم ارورش
توی این لینک طریقه ی وارد کردن کد های گیم شارک توضیح داده شده به همراه خود برنامه و فایل pdf .
راستی این بازی که گرفتی برای psp هستش یا نسخه ی تبدیلی برای کامپیوتره ؟
یادم رفت لینکو بذارم .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان
فکر میکنم مهم ترین چیز در این بازی دموهاش باشه برای بدست اوردن ایتم های مخفی البته اگه وجود داشته باشه چرا هیچ کدوم از دوستانی که بصورت حرفهای این بازیو دنبال میکنن لیست کاملی از زمان ومکان تمام این دمو ها وکارهایی که بعدش باید انجام داد تهیه نمیکنن و به اشتراک بزارن فکر میکنم با اینکار بزرگترین لطفو به همه هاروست مون بازا کرده باشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)