سرمه ایه کیفیت جعبه هم هیچ فرقی با نمونه اصلی نداره
سرمه ایه کیفیت جعبه هم هیچ فرقی با نمونه اصلی نداره
اینم چند راه دیگه برای تشخیص اصل و تقلبی بودن Bleu De CHANEl گفتم شاید بدرد بخوره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این فقط و فقط یک فاکتور بود که دیدم
همیشه بهترین راه خود رایحه هست (به شرطی که قبلا تستی بر اصل ادکلن داشته باشید)
ولی تو عکس ها کاملا مشخص هست که کیفیت جعبه ادکلن شما بسیار پایین تر از نمونه ایی که من قرار دادم
قیمت زیر آیکون در سایت معتبر فرگرنس ایکس .
Last edited by nadermatin; 20-06-2012 at 16:44.
خوب قیمت خرده فروشی رو 65 دلار زده![]()
قیمت سیو شده هم مشخصه
بهتره خود آمریکایی ها هم بیان از اونجا که شما خرید میکنه خرید کنن گویا ارزونتر میفته براشون![]()
واقعا ! 50 میل 13 دلار و 125 میل 23 دلار . کدوم احمقی 65 دلار پای این میده!
اونایی که از بازار عراقیا خرید نمیکنن![]()
پنجاه میل که تخفیف هم نخورده 13 دلاره و 125 میل 65 دلار که با تخفیف شده 23 دلار.حالا جالب اینه که شما با 65 دلار میتونید 5 تا 50 میلشو بگیرید به قیمت 125 میل.خیلی باحاله کلا عطر عجیب غریبیه
با 65 دلار میتونیم انتخابای خیلی بهتری داشته باشیم ژیوانشی کالوین کلین داناکارن .و خیلی عطرای بهتر از این.بعد شما بگو بازار عراقیا کجاس ما یاد بگیریم.من از پاساژصدف خرید میکنم و مغازه ساغر تو پاساژ قائم.همون بلو د شنل رو هم از بازار خریدم اونموقع 135 تک فروشی میکردن
فرق ایران با اروپا امریکا اینه که اونا بخش خیلی بزرگی از قیمت رو باید مالیات بدن که خب قیمت میره بالا و 40 درصد هم قیمت عمده فروشی کمتر از تک فروشیه.ولی تو ایران تو بازار تهران گاهی عطرها رو با 1000 تا 5000 سود میفروشن که بخاطر حجم بالای معاملات براشون میصرفه.مثلا پارسال که کوکوشنل مادمازل 135 تومن به فروش میرفت پیمان 2 جین خرید دونه ای 75 تومن و من همونموقع برا خواهرم ازش 83 گرفتم.در کل موارد زیادی باعث این تغییر قیمتها میشه.جنس قاچاق هم معمولا ارزونتره
Last edited by nadermatin; 21-06-2012 at 08:56.
بازار عراقیا همون کوچه مرویه که شما خرید میکنی یهو از کوچه مروی پریدی قائم جالبه!
اون قیمت و تخفیف برای بازار آمریکاست شما برو سفارش بده این محصول رو و ایران رو انتخاب کن ببین قیمتش چند میشهاگه ایکون خیلی چشمتو گرفته بگو 60 برات بخرم اصل هم هستش از این عراقیا قاچاقی نیست با برچسب شبنم
![]()
داداش لحنت درست نیست. تا جایی که یادمه قبلا 15 دلار قیمتش بود.اتفاقا لینکش هم امیرحسین عزیز برام فرستاده بود.تقلبی نداره.
اصلا تا حالا دیدی جنس تقلبی بارکد اصلی رو عوض کنه و برای خودش بارکد جدید
بزنه؟حتی اگه تو یه کشور دیگه هم ساخته بشه بارکد شرکت اصلی روش میخوره معمولا.
الان فکر میکنی ادکلن ها از کجا میان؟نهایتش از دبی میاد دیگه یا ترکیه.دوتاشون معدن تقلبی هستن.مسافر که نیاورده از آمریکا
دلت خوشه به خدا.چه بسا همون طرفی که شما ازش خریدی از مروی خریده و شما خبر نداری![]()
Last edited by cyber861; 21-06-2012 at 13:41.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)