ای جان Ocelote عشق منه
اون The Solo Queue Veteran هم خودمماین همه رنک بازی کردم هر نوع نوبی دیدیم
![]()
ای جان Ocelote عشق منه
اون The Solo Queue Veteran هم خودمماین همه رنک بازی کردم هر نوع نوبی دیدیم
![]()
Last edited by Aria1997; 08-07-2013 at 22:44.
بنده سیلور بودم یه ماه قبل انتخابات نمیدونم الکی چی شد که نت ترکیداصن همینجوری بی دلیل
بعد انتخابات دیدم که برنز1 تشریف دارم!
الانم که در خدمت شمام دارم مث سگ جون میکنم تا دوباره سیلور شم و باید بگم بار اول اگه پشت هم رنک بری و ببری خیلی راحت سیلور میشی ولی اگه دوباره بخوای برگردی،فقط 6تا 6تا بت ال پی
میدن (حالا یه کم اینور اونور) پدرآدم در میاد تا به پوینت 100 برسه!![]()
اون ترول دومی حال کردم اولین بار بازی میبینم پلیر دختر داره همین لول
تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری بازی گذاشتن چند تا امار گرفتم west![]()
Last edited by Fusi0n; 08-07-2013 at 23:37.
من repair کردم اما نشد,جیمیل هم خوب میاد بالا البته نه همیشهحالا اگه بخوام که لانچرم از کل سرعت استفاده کنه باید چی کار کنم؟
repair این بازی اصلا نمیتونه فایل اضافه حذف کنه یعنی تا اون حد نیست ....من repair کردم اما نشد,جیمیل هم خوب میاد بالا البته نه همیشه حالا اگه بخوام که لانچرم از کل سرعت استفاده کنه باید چی کار کنم؟
نمیدونم میخوای شما از اول بزار دان شه شاید درست شد البته احتمال هست مال همون اینترنت باشه چون میگید اکثر اوقات کند ...
پ.ن : من چطوری ارتقا پیدا کردم؟![]()
با فعالیت مفید : دیپ.ن : من چطوری ارتقا پیدا کردم؟![]()
_________
دوستان چمپ ساپورت با قیمت زیر 4800 چی خوبه به نظرتون ؟ برای دوستم میخوام ، تا حالا ساپورت بازی نکرده . از اونجایی که چمپ های لول رو به اون شدت نمیشناسم گفتم بهتره قبل اینکه چیزی بهش پیشنهاد بدم نظر شما رو هم بپرسم .
توجه توجه
از تمامی پلیر های انجمن تقاضا داریم به کلن ما در xfire بپیوندید!!
xfire چیست؟ تو مایه های team speek میمونه فقط با امکانات 100 برابر
چزا xfire ? مصرف بهینه اینترنت (اگه از تو اپشنز وضعیت اینترنتو رو bad بزارین خیلی ناچیز ترافیک میکشه دوما کلا خوراک بازیه لوله اکثر خارجیای لولباز ایکسفایرو با لول با هم run میکنن سوما همه امکاناتی داره از نمایش fps گرفته تا اموزش و اکترو و فرومو غیره
دوستان شما هم مانند خارجی ها با کیفیت بازی کنید!میزان کیف بازی کردن با ts چه بسا به مراتب بیشتر از بازی در سکوت مطلق است
دوستان خود را دعوت کنید ادرس کلن :http://www.xfire.com/communities/p30worldlol
طریقه ی دانلود و اجرای xfire : مراجعه به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و ثبت نام در ان با سپس دانلود فایل ستاپ! اگه ادرس فیلل بود به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه فرمایید!
leona,alistar,sona
دوست داری چه مدلی ساپورت کنه؟
taricو اگر ranged می خواد sona همه جا جواب میده
1 چیزی شبیه twitch.tv هست؟؟؟؟؟؟کامل تر توضیح بده
![]()
Last edited by pancha73; 09-07-2013 at 12:21.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)