مخابرات اصلا بیشتر از ظرفیتش سرویس نفروخته!!!!!
مشکل از خط ماست!!!!!
البته این نویز باشعور هر روز از سه شب تا نه صبح میره استراحت و یهو سرعت 2 مگ میشه!!!!!
مخابرات اصلا بیشتر از ظرفیتش سرویس نفروخته!!!!!
مشکل از خط ماست!!!!!
البته این نویز باشعور هر روز از سه شب تا نه صبح میره استراحت و یهو سرعت 2 مگ میشه!!!!!
یک سوال بچه ها بازی انلاین زیاد حجم مصرف میکنه؟کلا به ترتیب چه چیز هایی توی حجم دانلود تاثیر زیاد داره.
اخه من راحت روزی 2گیگ مصرف میکنم
------
بعد یک سوال دیگه میشه توی یک خونه که یک خط داره دو تا سرویس isp وصل کرد؟مثلا یکی مخابرات برای کامپیوتر -یکی حسابگر برای یک کامپیوتر دیگه با مودم های جدا؟؟؟
2 نفریم تو خونه اصلا با هم نمیسازیم اون میگه حجمی من میگم نامحدود!![]()
Last edited by amir0831; 01-02-2013 at 17:28.
بستگی به بازیت داره و اینکه کجای بازی باشی کم کم ساعتی 10 مگ میره! و بعیده از ساعتی 100 مگ بیشتر شه...
در مورد قسمت دوم، نه نمیشه!!! هر خط یه شرکت، و حتی نمیشه دو مودح رو به یه خط وصل کرد
به نظرم تو که مصرفت در این حده نامحدود با سرعت بالاتری بگیر! هزینش از پرداخت هزینه برای دو خط، کمتر در
میاد
راهی هست که لینک مثلا اپلودباز مستقیم شه؟؟ رو سرعت دانلود تاثیر میزاره؟ ممنون یکی راهنمایی کنه
آپلود باز که لینکاش پر سرعته که مستقیم هم هست فقط محدودیت حجمی داره که می شه اکانتش رو خرید
ولی سایت mu.ir هم مستقیمش می کنه یکی دو تا سایت دیگه هم مسقیم می کنن
ممنون اما کار نکرد
یعنی اصلا بالا نیومد! یه لیچر مربوط به hipfile کسی سراغ نداره؟
امروز شنبه و قرار بود stm1 جدید بزارن!!! فعلا که سرعت یه لینک به 10-15 هم نمیرسه.....
همیشه از رودفایل با 60-70 تا دانلود کردم ولی الان فقط دو تا کانکشن میسازه و سرعت هم 25!
داداش اگه بخوای لینک uploadbaz یا hipfile رو با سایت دیگه ای لیچ کنی باید حتما اکانت پریمیوم uploadbaz یا hipfile رو داشته باشی تا بتونی تو اون سایت، همراه لینک، یوزر و پسوردت رو وارد کنی.
با اکانت های free و یا بدون اکانت نمیشه چون direct download فعال نیست و لینک هایی هم که تولید میشه محدود به آیپیه
الآن امتحان کردم همون 10 کانکشن رو میده. شما کوکی های مرورگرت رو پاک کن و دیسکانکت شو تا آیپیت عوض بشه و مجدد برو دانلودش کن.
Last edited by AliMirzaie; 02-02-2013 at 15:41.
مشکلی نیست! میخوام خودم دانلودش کنم!!!! همچین لیچری سراغ داری؟
راستی stm1 نصب شد؟!؟!
برای هیپ فایل و آپلود باز
rapidsara.com
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیپ فایل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)