من با انتی ویروس رایگان و اپدیت شده kingsoft antivirus تست کردم 14 تا با اسکن دستی تشخیص داد.
البته من روی xp تست کردم دیتا بیسشم تقریبا به روز بود چون دیدم یکی از دوستان تست کرده 19 تا رو تشخیص داده بود.
من با انتی ویروس رایگان و اپدیت شده kingsoft antivirus تست کردم 14 تا با اسکن دستی تشخیص داد.
البته من روی xp تست کردم دیتا بیسشم تقریبا به روز بود چون دیدم یکی از دوستان تست کرده 19 تا رو تشخیص داده بود.
Last edited by bmw023; 21-08-2012 at 16:58.
سلام
نمیدونم چرا بیت دیفندر قسمت ریل تایمش رو سیستم سون 64 بیتی من تعطیله یعنی باید حتما مخرب اسکن کنی تا بشناسه از اولین نسخه ای که منتشر کرد این مشکل باهاش دارم
مخرب از حالت فشرده که خارج میکنم هیچ شناسایی نداره وقتی وارد پوشه حاوی مخربها میشم به صورت ریم تایم نمیشناسه حتی رو مخربها کلیک میکنم بازم هیچ عکس العملی نداره
در اولین روز منتشر شدن نسخه 2013 همین مشکل وجود داشت حتی بعد از این مشکل 2 بار ویندوز عوض نسخه جدید دانلود کردم باز هم این مشکل وجود داره کسی از دوستان همچین مشکلی با بیت دیفندر داره؟
بیت دیفندر 18 مورد با اسکن بقیه موارد اجرا کردم فقط یک مورد شناخت سیستم من الوده و خاموش شد اگه shadow defender نبود الان باید بخش ارزانس سیستمهای الوده تاپیک میزدم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Emsisoft
238/240
باقیمانده ها:
1E87FDE97CC9F7C71C94D556608FC6FF
E79F8A47F59953617B9AB45AE557F2D4
به نظر هر دو سالم هستند.
![]()
VIPRE Anti Virus 2012
23 مورد رو شناسایی نکرد
![]()
سلام دوستان
بیت دفندر 224 مورد شناخت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا داره عالی کار میکنه .
مرسی از همه دوستان
امسی سافت که بدون شک خدای دیتابیس استتصور کن امسی سافت + انلاین آرمور فایروال , خیلی رویایی میشه ! فقط کاش هرچه زودتر مشکل فالس ها رو برطرف کنه با اینکه در حال حاضر خیلی بهتر شده
Vipre هم یک آنتی اسپایور داشت که خیلی باهاش حال میکردم ولی حیف که جمعش کرد
منم نتیجه با مالواربایت رو میذارم نتیجه این هم خیلی جالب بود
![]()
سلام
خسته نباشید
برای هفته دیگه خبر های خوبی برای امسی سافت در راه هست البته الان هم میشه گفت ولی بگذارید با عرضه نسخه جدید بصورت رسمی اعلام کنیم
موفق باشید
norton internet security 2012 بر روی ویندوز xp تونست225 مورد پاکسازی کنه و 15 مورد باقی موند
kingsoft antivirus 2012
از 24 مخرب 19 مورد شناسایی کرد
از 240 مخرب 202 مورد شناخت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)