تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 674 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

سلام دوستان من دوتا گيم پد topway 25pin دارم كه متأسفانه وقتي ميخوام بازي كنم ( pes 2011 ) نميشناستشون من درايورشون رو هم نصب كردم اما بازم متأسفانه نميشناستشون توي تنظيمات بازي ميرم قسمت گيم پد بازم هيچ اسري ازشون نيست چيكار كنم ؟
    تو كنترل پانل كه ميرم در قسمت گيم پد اسمه گيم پد ها رو زده اما روبروش زده not connect.. كسي ميدونه جريانش چيه؟
    منم چند سال پیش از این دسته ها داشتم و باهاش بازیهای PS1 رو بازی میکردم.چون این دستگاه از پورت Com استفاده میکنه باید قبل از اجرای ویندوز به سیستم متصل باشه تا توسط ویندوز شناسایی بشه
    به نظر من یک جفت دسته جدید بگیر یا یک مبدل پلی استیشن به Usb به اضافه یک جفت دسته پلی استشن بگیر که شوک دار باشه.چون Pes بدون دکمه های شوک حال نمیده.همه دریبلهاش با هموناست

2. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

برای دسته الان بهترین انتخاب برای ویندوز کنترلرهای XBOX 360 و کنترلرهای دیگه ای که بر مبنای اون ساخته شدند,هستند.

4. 2 کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اصلاً پرتورت يو اس بي نداره نوشتم كه 25 پين تو عكس هم كه مشخصه پورتش؟
    به نظر من شما برو توی کنترل پنل و قسمت Game controller و اسم گیم پدتونو که پیدا کردین روش کلیک کنین و Properties رو بزنید و اونجا میتونید تمام دکمه هارو تست کنید...
    اگه هر دکمه ای که زدین توی اونجا نمایش داده نشه یعنی گیم پدتون وصل نیست که یا کامپیوترتون نشناختش ،ولی چون سی دیشو نصب کردین حتما میشناسش،
    پس به نظر من تنها دلیلی که میمونه مشکل سخت افزاریه ...
    البته واسه منم اول اینطوری بود که توی بازی دسته رو نمیشناخت ولی وقتی رفتم توی کنترل پنل و پراپرتیزو که زدم دسته وصل بود و وقتی انتخابش کردم و اوکی کردم دیگه ازون موقع خود بازی سریع دسته رو میشناسه و مشکلی نداشتم

6. این کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

به نظر من شما برو توی کنترل پنل و قسمت Game controller و اسم گیم پدتونو که پیدا کردین روش کلیک کنین و Properties رو بزنید و اونجا میتونید تمام دکمه هارو تست کنید...
    اگه هر دکمه ای که زدین توی اونجا نمایش داده نشه یعنی گیم پدتون وصل نیست که یا کامپیوترتون نشناختش ،ولی چون سی دیشو نصب کردین حتما میشناسش،
    پس به نظر من تنها دلیلی که میمونه مشکل سخت افزاریه ...
    البته واسه منم اول اینطوری بود که توی بازی دسته رو نمیشناخت ولی وقتی رفتم توی کنترل پنل و پراپرتیزو که زدم دسته وصل بود و وقتی انتخابش کردم و اوکی کردم دیگه ازون موقع خود بازی سریع دسته رو میشناسه و مشکلی نداشتم
    مرسي از راهنماييت اما دكمه پراپرتيس غير فعاله
    ميگم شايد ايراد از درگاه كام باشه پشته كيسم چجوري ميتونم بفهمم كه اون درگاه مشكلي نداره چون گيم پدهام نو هستن

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

باید وقتی کامپیوتر خاموشه دسته رو وصل کن و بعد روشن کنی وگرنه سیستم دسته ها رو نمیشناسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad_pes9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

باید وقتی کامپیوتر خاموشه دسته رو وصل کن و بعد روشن کنی وگرنه سیستم دسته ها رو نمیشناسه
    فکر نکنم اینجوری باشه. من توی بازی وصل میکنم میشناسه و حتی دکمه هاشم درسته.فقط صفحه بازی مینیمایز میشه که اونم میزنم دوباره میره توی بازی. البته شاید ویندوز با ویندوز فرق کنه.

آخر فروم باز farhad_persona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بچه ها من داشتم با دوستم بازی میکردم و کرنر به دست اوردم و همه بازیکن ها اومدن جلو و کرنر گل نشد و تو ضد حمله چون هیچ بازیکنی عقب نبود گل رو خوردم چه طور میشه کاری کرد که دو سه تا دفاع موقع کرنر عقب بمونن؟

11. این کاربر از farhad_persona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

بچه ها من داشتم با دوستم بازی میکردم و کرنر به دست اوردم و همه بازیکن ها اومدن جلو و کرنر گل نشد و تو ضد حمله چون هیچ بازیکنی عقب نبود گل رو خوردم چه طور میشه کاری کرد که دو سه تا دفاع موقع کرنر عقب بمونن؟
    برای انتخاب بازیکنانی که شما میخواید موقع کرنر اضافه بشن شما باید بری توی Game Plane، و بعد برین توی قسمت set piece setting که اگه اشتباه نکنم پنجمین یا ششمین گزینه ی game plane هستش...
    ازونجا گزینه ی آخر رو انتخاب میکنید و بازیکنایی که دوست دارین یا قدشون بلنده رو انتخاب میکنید تا در ضربات کرنر به خط حمله اضافه بشن...

13. 3 کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

برای انتخاب بازیکنانی که شما میخواید موقع کرنر اضافه بشن شما باید بری توی Game Plane، و بعد برین توی قسمت set piece setting که اگه اشتباه نکنم پنجمین یا ششمین گزینه ی game plane هستش...
    ازونجا گزینه ی آخر رو انتخاب میکنید و بازیکنایی که دوست دارین یا قدشون بلنده رو انتخاب میکنید تا در ضربات کرنر به خط حمله اضافه بشن...
    منظورت همین گزینه Player To Join Attack هستش ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

منظورت همین گزینه Player To Join Attack هستش ؟
    بله منظورم همونه، درسته که این گزینه بازیکن هایی که باید موقع حمله اضافه بشن رو تنظیم میکنه ولی واسه کرنر هم همین گزینه به درد میخوره و بازیکن های انتخابی موقع کرنر به خط حمله اضافه میشن...
    من همیشه هر تیمی رو که انتخاب میکنم اول بازیکن های قد بلندشو واسه اضافه شدن در ضربات کرنر انتخاب میکنم و خیلی بیشتر از بقیه کرنرهام گل میشه...

16. 2 کاربر از Kit_Kat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •