پس اگر دیسکانکت شی قبل از 1:20 امکان این هست که از حجم شما کم کنه ؟
وئلی این دوستمون عکس گذاشته بود ساعت 1 و 50 ثانیه دیسکانکت کرده بود و از حجمش کم نکرده بود
صبح ها هم مشکلی نداره 10 بار هم دیسکانکت کنی چیزی کم نمیکنه
پس اگر دیسکانکت شی قبل از 1:20 امکان این هست که از حجم شما کم کنه ؟
وئلی این دوستمون عکس گذاشته بود ساعت 1 و 50 ثانیه دیسکانکت کرده بود و از حجمش کم نکرده بود
صبح ها هم مشکلی نداره 10 بار هم دیسکانکت کنی چیزی کم نمیکنه
دوستان، ظاهراً قضیه به همین صورت هست که عرض کردم:
اینجانب هر شب به طور ثابت از ساعت 00:30:10 تا 06:59:30 دانلود میکنم و رایگان محسوب میشه.
این دانلود دیشب هست:
این تاپیک خیلی سریع پیش میره و نمیشه پستها رو درست دنبال کرد، لطفا بحث در این مورد رو در تاپیک زیر ادامه بدید:
نکته ای در مورد اینترنت شبانه پارس آنلاین:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی لطف کنه بگه این مراکز مخابراتی منختب کجاها میشه . مرکز مخابراتی مالک اشتر واس پیش شماره 6636 هست؟!
زنگم می زنم پارس انلاین میگه واسا تو صف الان نفر 45 هستی . چند دقیقه منتظر موندم تازه شدم 43 . این چه وضعشه آخه![]()
امشب من تست میکنم حتما و امیدوارم نتیجه بده و کم نکنه چون همش 250 مگابایت دیگه ترافیک دارم
ولی انصافا من یکی که خیلی از پارس آنلاین راضیم نسبت به پولی که میدم. شبانه رایگان از ساعت 00:30 تا 7 صبح با این سرعت واقعا نعمتیه برا خودش توی این مملکت که همه اوضاع اینترنتشو میدونن چجوریاست و نیازی به گفتن نیست
تست کردین حتما نتیجه رو بگید![]()
این پرداخت آنلاین هم که پوکیده
چرا پارس 1 مگ من رو مثل بقیه 1 مگ ها کرده؟!
اکانت 1 مگ من رو 1024 بسته شده و آپش رو 256 (اینطوری که تو منوی کانفیگ مودمم نوشته شده!)
در حالی که قبلا 2048 بود!!!
آخه چرا هر روز بدتر از دیروز میشه؟!!!!
.
.
.
پ.ن:
همین الان زنگ زدم...میگه سرعت 100 که عالیه!
یه خورده باهاش کلنجار رفتم دوباره سرعتم رو به حالت اولش برگردوند.![]()
Last edited by Masoud-Susa; 05-05-2011 at 19:57.
من که 256 دارم دان رو روی 2048 بستن و آپ رو 512
تقریبا تمام روز بالای 100 هستم فقط شب که رایگان میشه 30-40 میاد اما دیشب واقعا سرعت عالی بود
[]
Last edited by mahya78; 05-05-2011 at 20:21.
من الان ترافیک باقی موندم رو دیدم که 200 مگابایت هست پس هر 200 مگابایت دانلود DC رو دارم
بنابراین نمیتونم تست رو بگیرم چون میترسم تو نیم ساعت مونده به ساعت 1 بیشتر از 200 مگابایت RECIVE داشته باشم
این دیسی کردن ها که بر اساس حجم باقیمانده س از چه مقداری شروع میشه؟؟
از 200 مگ بیشتر هم اتفاق میافته یا از 200 مگ شروع میشه ؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)