وقتی در حالت تعلیق باشی هیچ کاری(مثل انقال خط به خط یا تغییر تعرفه یا تاییدیه اشتراک مودم) نمیشه کرد
میخوای زنگ بزن 707 شاید خودشون بتونن برای ماه بعد تغییر تعرفه بدن
وقتی در حالت تعلیق باشی هیچ کاری(مثل انقال خط به خط یا تغییر تعرفه یا تاییدیه اشتراک مودم) نمیشه کرد
میخوای زنگ بزن 707 شاید خودشون بتونن برای ماه بعد تغییر تعرفه بدن
با عرض سلام حیف که اینجا جاش نیست وگرنه هرچی فحش بود به این ایرانسل میدادمبه خیالمون که تو خونه اینترنت داریم ولی هر دفعه شدیدا لازمش داشتیم قطع شده :( از 12 شب تا 5 خوب بود ولی همون موقع که من انتخاب واحد داشتم قطع شد اخه ادم این حرفارو به کی بگه کووووووووو گوش شنواااااااااا
![]()
دوستان من ديشب برام يه مشكل جديد پيش اومد. ديشب اينترنتم يهو قطع شد در حالي كه هم آنتن داشتم هم قدرت سيگنال 100% بود. تقريبا يك ساعتي هم صبر كردم اما وصل نشد تا امروز صبح كه ظاهرا درست شده. جالب اين جاست كه سايت وايمكس ايرانسل برام لود ميشد اما هيچ سايت ديگهاي نه. تا حالا شده براي شما هم همچين چيزي پيش بياد؟
سلام میگم این مودمهای وایمکس مثله بعضی از مودمهای adsl قابلیت ارسال فکس رو نداره؟
من كه تو اين قسمت مصرف ميرم اينقدر شير تو شير هست كه اصلا متوجه نميشم چقدر بسته افزايشي گرفتم چقدر مصرف شده چقدر مونده. بابا نميتون بدن يكي درست طراحي كنه. از شركت هاي pap ياد بگيرن. خيلي زشته. نامحدود هم كه پول زياد ميخواد وگرنه بگيريم اصلا فكر تمديد و ترافيك هم نباشيم.
برای منم دقیقا همین مشکل پیش اومد(اهواز هستم)
البته غیر از ecare سایت های داخلی مثل سایت سنجش رو هم باز میکرد
هزینه ثبتنام دهه فجر چقدر هست؟
اخه قبلا که باید یه سیم کارت هم اجباری میگرفتی نزدیک 70 تومن در میامد
الان چند میشه؟
قیمت مودم نصف شده از 19 تا22 بهمن
دوستان پینگ شما هم خراب شده؟؟؟اینجا الان پینگ 800 هست چند روزه...2 مگ دارم..
پینگ من هم بین 600-800 چند ساعت این جوریه چند ساعت خوب می شه زنگ زدم میگن مشکلی ندارن...والا ایرانه دیگه...الان 2-3 روزه این جوریه...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)