من آزاد کرج ثبت نام کردم
یه برگه دادن روش نوشته جلسه معارفه ۱۱ مهر،یعنی تا ۱۱ مهر کلاس شروع نمیشن؟
من آزاد کرج ثبت نام کردم
یه برگه دادن روش نوشته جلسه معارفه ۱۱ مهر،یعنی تا ۱۱ مهر کلاس شروع نمیشن؟
آقا این شک آدرس کجاست ؟ صن که اگه اشتب نکنم زیر پل چوبی باید باشه.تربیت بدنی واسم زده 81 این دیگه کجاست
زورشون میاد مثل آدم بنویسن ؟شک فن صن من قن ون.....
من یکشنبه کلاس دارم یعنی باید برم آخه همه جا یه جلسه قبلش میذارن که واسه من زده معارفه 12 مهر..
بعد اینکه کارت دانشجویی کارت غذا و ... رو کی میدن جلسه اول.
سلام
منم تهران جنوب برق قدرت ثبت نام کردم!
کلاساش چرا اینقدر پراکندست؟
برای من یه برگه داده بود که اختصاصی هاش فقط راضی 1 و فیزیک 1 بود و سه تا هم عمومی و گفته بود فقط اینا رو باید انتخاب کنی؟
الان من کامپیوتر برنداشتم؟مشکلی نیست؟
یه سوال درباره محل برگزاری کلاس ها:
شکوه:نوشته انقلاب رو به روی لاله زار این دم استگاه دروازه دولت متروست؟ brt هم داره؟
دانشکده ادبیاتش به کدوم یکی نزدیکه؟مترو یا brt؟
دانشکده صنایع چی؟
سر کلاس های ریاضی 1 و فیزیک1 همه ترم اولی هستند دیگه؟
فیزیک1 رو چی درس میدن؟هالیدی هست؟
اینا رو توی مشاهده کلاس ها نوشته :مشاهده مراکز آموزشی تهران جنوب اونجا ببین!آقا این شک آدرس کجاست ؟ صن که اگه اشتب نکنم زیر پل چوبی باید باشه.تربیت بدنی واسم زده 81 این دیگه کجاست
زورشون میاد مثل آدم بنویسن ؟شک فن صن من قن ون.....
من یکشنبه کلاس دارم یعنی باید برم آخه همه جا یه جلسه قبلش میذارن که واسه من زده معارفه 12 مهر..
بعد اینکه کارت دانشجویی کارت غذا و ... رو کی میدن جلسه اول.
Last edited by The master; 23-09-2011 at 14:01.
سلام
داداش شما چی قبول شدی؟رشتت چیه؟؟؟؟
من حسابداری تهران جنوب قبول شدم...به ما همین 12 مهر رو هم نگفتن!
از لیست دروس ارائه شده، ظرفیت ها رو چک کنید، اگر 0 هست کاری از دستتون برنمیاد.
جلسه معارفه هیچ ارتباطی به شروع کلاس ها نداره. کاملاً جداست.
کارت دانشجویی موقت رو معمولاً بعد از 1 ماه میدن. خیلی از دوستای من تو بعضی دانشگاه ها هستند که با وجود این که ترم 3 هستند هنوز کارت دانشجویی نگرفتد.
کارت غذا هم کسی به شما نمیده چون کاملاً از روال آموزشی و دانشگاه جداست؛ خودتون باید با در دست داشتن برگه انتخاب واحد تشریف ببرید امور تغذیه و تقاضای صدور کارت بدید و مبلغی رو پرداخت کنید که کارتتون رو شارژ کنن. (صدور کارت غذا چند دقیقه بیشتر زمان نمی بره؛ چون کارت های غذا آماده هست و مسئول مربوطه تنها کاری که می کنه اینه که کارت رو به اسم شما ثبت کنه و مبلغی رو که پرداخت می کنید در حساب کارتتون اعمال کنه.)
خیر. دانشجوهای ترم های دیگه هم در صورتی که این درس ها رو پاس نکرده باشن میتونن این کلاس ها رو انتخاب و شرکت کنن.
بنابر تصمیم استاد مربوطه هست ولی اکثریت قریب به اتفاق هالیدی درس میدن.
دوستان عزیز توجه داشته باشید که تا زمانی که کارت دانشجویی شما صادر نشده، برگه ی انتخاب واحد شما هویت شماست. پس همیشه همراهتون باشه.
من که انتخاب واحد کردم 4-5 روز پیش و ... ثبت نهایی هم کردم هر روز هم میدیدم ... هر وقت رفتم میددیم هست اون چیزایی که انتخاب کردم ولی الان ...
الان میرم مینویسه
براي شما ركوردي در ثبت نام اين دانشكده تعريف نشده است به خدمات كامپيوتري دانشكده مراجعه فرماييد
چی میگه این ؟ دارم دیوونه میشم
برای انتخاب واحد هم میگه
دربازيابي اطلاعات از سرور خطا رخ داده است
مشكلتون كجاست؟ ميخوايد انتخاب واحدتون رو ببينيد؟
بله 3-4 روز پیش انتخاب واحد کردم(دوشنبه) سه شبنه هم دیدم هست ..... ولی الان دوباره سرزدم اون ارور رو میده رکوردی نیست .....
یعنی چی آخه.... دارم میمیمرم...![]()
Last edited by mohmrg; 23-09-2011 at 15:53.
اگه كسي ديگه از بچه هاي دانشكدتون رو ميشناسيد ازش بپرسيد اين مشكل رو داره يا نه.
براي ما اگه از اين اتفاق ها بيفته براي اكثر بچه ها ميفته. اونم فكر كنم به دليل يه سري تغيير توي سايت باشه كه اعمال ميكنن. ولي اگه درست نشد اخرين و بهترين راهش مراجعه به خود دانشكده هست. قسمت اموزش.
دوست عزيز همين الان منم چك كردم. من صنايع تهران جنوب ميخونم . براي منم همين پيغام رو ميده. مثل اينكه براي همه همين باشه. نگران نباش
Last edited by Extreme-Forces; 23-09-2011 at 16:02.
چه جالب!!!!
برای منم امروز صبح که رفتم انتخاب واحدم رو تو سایت ببینم همین اخطار رو داد!!!!!!!!!
ولی صفحه رو بستم و دوباره وارد سایت شدم درست شد!!!!
حالا چی قبول شدی؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)