تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 773 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673713763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 7724

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید HDTV مناسب(لطفا در مورد قیمت و محل خرید صحبت نکنید)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من يبار پرسيدم كه از بين hx925 و vt30 كدو بهتره كه يكي از دوستان عزيزم فرمودن شك نكن vt30
    حالا اين سوال برام پيش اومده چون من ميخوام pc هم بهش وصل كنم آيا پلاسما بهتره يا نه ممنون ميشم برام توضيح بديد
    در ضمن vt30 كجا ميتونم پيدا كنم

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام دوستان عزيز من يبار پرسيدم كه از بين hx925 و vt30 كدو بهتره كه يكي از دوستان عزيزم فرمودن شك نكن vt30
    حالا اين سوال برام پيش اومده چون من ميخوام pc هم بهش وصل كنم آيا پلاسما بهتره يا نه ممنون ميشم برام توضيح بديد
    اگر منزلتان خیلی نور گیر باشد و در روز معمولا تی وی تماشا میکنید hx925 در نور زیاد کمی بهتر است در غیر اینصورت بدون شک vt30 برتری دارد مخصوصا در نمایش سه بعدی و فیلمهای سینمایی.

3. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام.. بچه ها به نظرتون 46 d8880 ارزش 200 هزار تومن هزینه اضافی نسبت به سری 7 رو داره؟؟

تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.. بچه ها به نظرتون 46 d8880 ارزش 200 هزار تومن هزینه اضافی نسبت به سری 7 رو داره؟؟
    به نظر این بنده حقیر هیچ یک از مدلهای سامسونگ ارزش خریدن ندارند دیگر چه برسد به 200 هزار تومان بالا و پائین این ال ای دی که شما انتخاب کردید مشکلات زیادی از جمله آبی نشان دادن رنگ مشکی در محیط کم نور مانند منزل دارد که در مغازه متوجه آن نمیشوید و نور پس زمینه آن هم یکنواخت نیست رنگهای کاملا نئونی تولید میکند و کنتراست جالبی هم ندارد.

6. 2 کاربر از ............ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

برای کارهایی با تصاویر ثابت برای مدت زیاد مثل تسکبار ویندوز و ... پلاسما پیشنهاد نمی شود.

8. این کاربر از amin_g_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

mzy

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    qom

پيش فرض

سلام دوستان لطفا راهنایی کنید
    با مبلغ حداکثر یک میلیون یک تی وی میخوام که 40 اینچ باشه و تیونر داخلی دیجیتال هم داشته باشه
    مورد مصرفش هم فقط برای نمایش شبکه های دیجیتال داخلی هست ( پس برای پخش کیفیت مناسب و بهینه باشه )
    روزانه هم ده ساعت باید کار کنه پس مصرف برق و کیفیت برای سالهای آینده در نظر باشه
    خودم دو تا فعلا در نظرم هست

43D455 سامسونگ
    X.VISION LE-40IMP9E

بین این دو تا کدوم بهتره و شما چه پیشنهادی دارید
    با تشکر

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

مرسی دوست عزیز، فکر کنم این دقیقا مدلی باشه که من دنبالشم.
    از دوستان دیگه کسی هست که راجع به این مدل 42LV55000 LG اطلاعات بیشتری داشته باشه؟ در کل با قیمت 1/200/000 بهترین گزینه با توجه به نیازهام چی میتونه باشه؟ ( 3D نباشه ، 40 یا 42 اینچ باشه و کیفیت تصویر عالی داشته باشه. قابلیت پخش انواع فرمت ها از طریق usb و ترجیحا اینترنت هم داشته باشه)

من چند روز قبل EX520 چهل خریدم توی اون مغازه کنار سامسونگ و اکسویژن بود از هر دو تصویرش خیلی بهتر بود الان توی این چند روز کاملا راضی هستم ... برو در موردش سرچ کن امکاناتشو بخون در کل فکر می کنم بهترین گزینس برای شما .
    من به قیمت 1.140.000 بدون گارانتی (2 ماه خود فروشنده بهم داد) گرفتم ....

11. این کاربر از Vahid67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام دوستان من میخواستم واسه اتاقم یک ال سی دی 32 اینچ بگیرم اما توش موندم که مال چه شرکتی بهتره ؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا سونی ؟ کدوم بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید آخه عجله دارم میخوام فردا بگیرم خیلی ضروری هست . چیزایی هم که واسم مهمه کیفیت تصویر بالا - امکانات بالا - صدای رسا و خوب بیشتر واسه این میخوام که لب تابم رو وصل کنم و بازی و فیلم نگاه کنم و نگاه ماهواره کنم با تشکر منتظر نظر های شما دوستان عزیز هستم ازتون ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه your_star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    City Of The RAIN

پيش فرض

ببخشید من یه چند تا سوال دیگه هم دارم!
    الان از این پورتهای یو اس بی روی تی وی ها چه استفاده ای میشه کرد؟مثلا من فلشی رو به این یو اس بی وصل کنم که محتواش فیلم 3 بعدی باشه اصلا میتونه پخش کنه؟یا برای دیدن این 3 بعدی حتما باید دی وی یا بلو ری 3 بعدی داشت تا تو پلیر پخش بشه؟
    من هر چی فیلم 3 بعدی دارم هرکدوم روی مثلا 4 تا دی وی دی هست.برام جالبه که میشه مثل ((مانیتور 3 بعدی)) که براشون سورس داده تفاوتی نداره از این تلوزیونها انتظار داشت یا نه!
    من فردا پاناسونیک st30 شارپ و سونی nx رو تست میکنم.گرچه این که شارپ با uv2a و کواترونش و یک عدد بلوری پلیر بدجور قلقکم میده!
    توصیه میکنم یه نگاهی به این لینکا داشته باشین:
    شارپ830
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سونی ان ایکس
    کد:
    ال جی65100
    کد:
    پاناسونیک اس تی 100
    کد:
    و سوال آخر:سامسونگ مدلی داره با اسکن 400 هرتز.اما تمامی مدلهای دیگه که گفتم 200 هرتزن.من نمیدونم این تفاوت چه تاثیری روی تصویر داره.امکان توضیح هست؟اگر هم پاسخش جای دیگه هست بگید برم بخونم
    میشه یه نظری بدید عزیزان؟
    من پاناسونیک و شارپ رو امروز تست کردم.طراحی شارپ زیباتر بود ولی کیفیت تصویرشون از نظر من خیلی فرق نداشت!گرچه میگن عمق مشکی پاناسونیک خیلی بهتره.

14. این کاربر از your_star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه awsedrft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    تلویزبون حدود 1 میلیون با مشخصات ترچیجی زیر معرفی کنید.

ممنون.

1- کیفیت تصویر مناسب
    2- 40 اینچ به بالا
    3- ورودی usb که فرمتهای مختلف را پخش کند.
    4- تیونر دیجتال داشته باشد. (dvbt)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •