سلام دوستان عزيز من يبار پرسيدم كه از بين hx925 و vt30 كدو بهتره كه يكي از دوستان عزيزم فرمودن شك نكن vt30
حالا اين سوال برام پيش اومده چون من ميخوام pc هم بهش وصل كنم آيا پلاسما بهتره يا نه ممنون ميشم برام توضيح بديد
در ضمن vt30 كجا ميتونم پيدا كنم
سلام دوستان عزيز من يبار پرسيدم كه از بين hx925 و vt30 كدو بهتره كه يكي از دوستان عزيزم فرمودن شك نكن vt30
حالا اين سوال برام پيش اومده چون من ميخوام pc هم بهش وصل كنم آيا پلاسما بهتره يا نه ممنون ميشم برام توضيح بديد
در ضمن vt30 كجا ميتونم پيدا كنم
اگر منزلتان خیلی نور گیر باشد و در روز معمولا تی وی تماشا میکنید hx925 در نور زیاد کمی بهتر است در غیر اینصورت بدون شک vt30 برتری دارد مخصوصا در نمایش سه بعدی و فیلمهای سینمایی.
سلام.. بچه ها به نظرتون 46 d8880 ارزش 200 هزار تومن هزینه اضافی نسبت به سری 7 رو داره؟؟
به نظر این بنده حقیر هیچ یک از مدلهای سامسونگ ارزش خریدن ندارند دیگر چه برسد به 200 هزار تومان بالا و پائین این ال ای دی که شما انتخاب کردید مشکلات زیادی از جمله آبی نشان دادن رنگ مشکی در محیط کم نور مانند منزل دارد که در مغازه متوجه آن نمیشوید و نور پس زمینه آن هم یکنواخت نیست رنگهای کاملا نئونی تولید میکند و کنتراست جالبی هم ندارد.
برای کارهایی با تصاویر ثابت برای مدت زیاد مثل تسکبار ویندوز و ... پلاسما پیشنهاد نمی شود.
سلام دوستان لطفا راهنایی کنید
با مبلغ حداکثر یک میلیون یک تی وی میخوام که 40 اینچ باشه و تیونر داخلی دیجیتال هم داشته باشه
مورد مصرفش هم فقط برای نمایش شبکه های دیجیتال داخلی هست ( پس برای پخش کیفیت مناسب و بهینه باشه )
روزانه هم ده ساعت باید کار کنه پس مصرف برق و کیفیت برای سالهای آینده در نظر باشه
خودم دو تا فعلا در نظرم هست
43D455 سامسونگ
X.VISION LE-40IMP9E
بین این دو تا کدوم بهتره و شما چه پیشنهادی دارید
با تشکر
من چند روز قبل EX520 چهل خریدم توی اون مغازه کنار سامسونگ و اکسویژن بود از هر دو تصویرش خیلی بهتر بود الان توی این چند روز کاملا راضی هستم ... برو در موردش سرچ کن امکاناتشو بخون در کل فکر می کنم بهترین گزینس برای شما .
من به قیمت 1.140.000 بدون گارانتی (2 ماه خود فروشنده بهم داد) گرفتم ....
سلام دوستان من میخواستم واسه اتاقم یک ال سی دی 32 اینچ بگیرم اما توش موندم که مال چه شرکتی بهتره ؟ پاناسونیک یا سامسونگ یا سونی ؟ کدوم بگیرم لطفا منو راهنمایی کنید آخه عجله دارم میخوام فردا بگیرم خیلی ضروری هست . چیزایی هم که واسم مهمه کیفیت تصویر بالا - امکانات بالا - صدای رسا و خوب بیشتر واسه این میخوام که لب تابم رو وصل کنم و بازی و فیلم نگاه کنم و نگاه ماهواره کنم با تشکر منتظر نظر های شما دوستان عزیز هستم ازتون ممنونم
میشه یه نظری بدید عزیزان؟
من پاناسونیک و شارپ رو امروز تست کردم.طراحی شارپ زیباتر بود ولی کیفیت تصویرشون از نظر من خیلی فرق نداشت!گرچه میگن عمق مشکی پاناسونیک خیلی بهتره.
سلام
تلویزبون حدود 1 میلیون با مشخصات ترچیجی زیر معرفی کنید.
ممنون.
1- کیفیت تصویر مناسب
2- 40 اینچ به بالا
3- ورودی usb که فرمتهای مختلف را پخش کند.
4- تیونر دیجتال داشته باشد. (dvbt)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)