سلام.
یه جوی استیک موقع نصب برنامه های جاوا میاد. چطوری میشه اونارو برداشت یا حذف کرد؟
با تشکر
سلام.
یه جوی استیک موقع نصب برنامه های جاوا میاد. چطوری میشه اونارو برداشت یا حذف کرد؟
با تشکر
اگه جوی استیکه به درد نمیخوره از این راه:
settings>Application mgr.>Installed apps.
بعد میری رو برنامه مورد نظرت و Options را میزنی
اونجا گزینه Suite settings را انتخاب میکنی.بعد تو گزینه ی On-screen keyboard
گزینه Off را انتخاب میکنی
بچه ها این Onscreen keyboard رو کسی داره برام لینکی چیزی بده؟
به درده این برنامه های چت میخوره؟
من فقط گیره اینم که وقتی مثلا میخوام با یکی چت کنم هر بار نره یه صفحه دیگه کیبورد رو نشون بده تا تایپ کنیم!!! همون زیری جایی بیاد که لازم نباشه هی بریم تو یه صفحه دیگه تایپ کنیم بیایم
دوستان بعد از دیدن فیلمهای اموزشی 5 تا لینک مورد نظر به چند تا مشکل برخوردم ممنون میشوم راهنماییم کنید :
1) اول اینکه همانند اموزش برنامه NSS رو اجرا کردم بعد از زدن گزینه SCAN برنامه ERROR میده .
2) دوم اینکه من اینترنت dial up دارم. برنامه update saftware را زدم به اینترنت وصل شدم برنامه ورژن 51 را با حجم 150 مگابایت نشان داد .من چطوری میتونم فایل اپدیت را از کافی نت دانلود و در اون ادرسی که دادید (مانند اموزش) کپی کنم . لطفا لینک دانلود فایلهای ایپدیت گوشی 5800 را برام بگذارید.
3) اموزش نشان میداد که برای نصب برنامه ovi map باز باید به اینترنت وصل شد که هجمی حدود 40 مگابایت دارد نمیشه فایل را مانند بالا از کافی نت دانلود و نصب کنم .
با تشکر فراوان!؟
و ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
Last edited by AKBARPARS; 26-08-2010 at 11:07.
بسیار ممنونم از راهنماییت![]()
ولی من این کارو هم انجام دادم ولی بازم کانکت نمیشه...!
مشاوره خرید گوشی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
حاجي از چه ورژن Nokia PC Suite و update saftware استفاده ميكني ؟؟؟؟
اخه من هر چي مي خوام اپديت كنم نمي شه و پيغام خطا ميده !!!!!![]()
بچه ها من تازه یه 5800 خریدم ورژن 50 هست و زبان فارسی واسه اس ام اس نداره! چیکار کنم؟
باید به اینترنت وصل بشی اون موقعه ارور نمیده و بعدش ورژن فیرم ویرت رو چک میکنه و ورژن جدید گوشیت رو با حجم فایل میگه که حدودا 150 مگابایته .
NSS ver1.0.38.14
Nokia PC Suit ver7.1.30.9
Nokia Software Updater en_us ver2.2.28.0
با ارزوی نشاطو سلامتی
و موفقیت
....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)