من خیلی سبز رو پیشنهاد می کنم
ولی قبلش کتاب درسی را اینقدر بخونید تا حفظ شید و بعد از زدن تست هم دوباره برید رو کتاب انقدر بخونید تا دیونه بشید البته نه یه شبه ها
من خیلی سبز رو پیشنهاد می کنم
ولی قبلش کتاب درسی را اینقدر بخونید تا حفظ شید و بعد از زدن تست هم دوباره برید رو کتاب انقدر بخونید تا دیونه بشید البته نه یه شبه ها
خوب منم همین کارو میخوام بکنم دیگه
نمیخوام که ببرمشون دادگاه
ولی خیلی کتاب افتضاحیه اگه میتونستم یه عکس ازش میگرفتم میزاشتم
سلام دوستان عزیز!من یه پشت ککوری هستم که بنا به دلایلی تصمیم گرفتم تازه درس به خونم هرچی هم سال های قبل خوندم از یادم رفته میخوام شما کمکم کنید بهترین کتاب های کمک اموزشی با توضیحات روان و بهترین کتاب های تست بازار رو بهم بگید!خیلی خیلی فوری به کمکتون نیازمندم
من كه همگامان رو اصلا توصيه نميكنم طوري مطالبو پيچونده و پر حجم كرده كه آدم قاطي ميكنه و نميدونه چي به چيه ، البته اينم بگم اگه بتوني روش وقت بزاري و عميق بخوني كتاب خوبيه ولي كو وقت ؟!؟!؟!
بچه ها به جز گاج سبز چه كتاب خوب ديگه اي واسه ادبيات داريم؟
برا امتحانات بسته افزايش معدل گلبرگ خوبه؟ يا براي هر درس كتاب جداگونه بگيريم؟
من شنیدم که قرابت معنایی خیلی سبز فوق العاده س.کلک معلم هم هست اما تقریبا همون گاجه.
دوستان من برای دینی تب کنکور کلک معم رو معرفی میکنم.اولش که میخوای بخونی هیچ چی نمیفهمی.چون جمله بندی نداره.از بس هم از کلمه های قلمبه سلمبه استفاده کرده حالتون بد میشه.ولی یه چند وقت که بخونیدش نتیجه شو میبیبنید.عالیه.
برای دیفرانسیل هم که هیچ چیز بهتراز رمزینه نیست.تالیف مهندس مهربان.همین که شنبه ها میاد توی برنامه فرصب برابر.
دوستان فقط بگید من گسسته چی بخونم؟
خوشخوا.انرژی اتمی گرفتم جالب نیست.میخوام قسمت نظریه اعداد و احتمالش قوی باشه.
ممنون.
پیشنهاد : یاد گرفتن مطالبی که واسه کنکور نمیاد، نوعی وقت تلف کردنه ! راستی سعی کن درسا رو فرمولی حفظ نکنی چون سرجلسه یادت میره ! ( البته فیزیک خوشخوان سطحش خیلی بالاست و وقت گیر ! و نفس گیر ! ... )
به نظرم اگه فیزیک پایه گاج تستای مسخره رو حذف میکرد، خیلی کتاب خوبی میشه !
=============
راستی بین زبان خارجه خیلی سبز و مبتکران کدومشون Reading های بیش تری داره و بهتر توضیح داده ؟ ترجیحا تست لغت سخت تو کدوم بیش تره ؟
راستی End Reading خیلی سبز پشیزی نمی ارزه از خریدن آن جدا خودداری فرمایید !
what about the new edition of Gaj's Theology ؟
Last edited by Ali™; 11-12-2010 at 00:39.
از كدوم سايت ميشه كتاب ديفرانسيل رمزينه رو خريد ، من كه كل شهر رو بهم زدم نتونستم پيداش كنم!
راستي پايش هم مثل ديفرانسيلش خوبه؟
من هر دورو داشتم بنظرم خیلی سبز ریدینگهاش بیشتره . البته اگه ریدینگ میخواین کتاب ریدینگ شهاب اناری رو بگیرین فوق العاده ست واقعا کتاب خوبیه . بازم شما یه نگاهی بهش بنداز شاید نپسندیدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)