دوست عزیز این ربطی به skip و این جور چیزها نداره
تیم شما احتمالا ضعیفه یا این که توی یک سری بازی ضعیف کار میکنه
نه ربطی به ویندوز شما داره و نه به dvd بازی شما
همین
دوست عزیز این ربطی به skip و این جور چیزها نداره
تیم شما احتمالا ضعیفه یا این که توی یک سری بازی ضعیف کار میکنه
نه ربطی به ویندوز شما داره و نه به dvd بازی شما
همین
به طور کلی فرمول هایی که برای شبیه سازی بازی استفاده میشه(همو حالت skip) با حالتی که بازی واقعا انجام بشه متفاوت. اگه fifa maneger رو بازی کرده باشی فکر کنم بهتر متوجه بشی توی fifa maneger یک تیم در حالت شبیه سازی شاید چند گل به حریف بزنه ولی اگه با همون تیم بازی واقعی کنی(حالت 3d) شاید به زور 1 گل هم بزنه. به نظرم این یکی از مشکلات بازیه و ربطی به کرک یا dvd بازی نداره.
به طور کلی فرمول هایی که برای شبیه سازی بازی استفاده میشه(همو ن حالت skip) با حالتی که بازی واقعا انجام بشه متفاوته. اگه fifa maneger رو بازی کرده باشی فکر کنم بهتر متوجه بشی. توی fifa maneger یک تیم در حالت شبیه سازی شاید چند گل به حریف بزنه ولی اگه با همون تیم بازی واقعی کنی(حالت 3d) شاید به زور 1 گل هم بزنه. به نظرم این یکی از مشکلات بازیه و ربطی به کرک یا dvd بازی نداره.
ضمنا از دوستانی که جواب دادن تشکر میکنم
چرا ميشه
مگه شما اين فوتبالو ندارين ؟
اقا منم قبلا فیفا بازی میکردم از وقتی pes2009 اومده بجور معتادش شدم
دوستام هم که فیفایی بودن اومدن pro بازی میکنن آخه هم گرافیکش فوق العاده هست هم تنوع بازی بالاست
الان که میخوام فیفا بازی کنم گرافیکش تو چشم میزنه بازی کناش هم مصل مورچه میمونن یعنی مقیاس آدماش به زمین خیلی مزخرف شده
اقا منم قبلا فیفا بازی میکردم از وقتی pes2009 اومده بجور معتادش شدم
دوستام هم که فیفایی بودن اومدن pro بازی میکنن آخه هم گرافیکش فوق العاده هست هم تنوع بازی بالاست
الان که میخوام فیفا بازی کنم گرافیکش تو چشم میزنه بازی کناش هم مصل مورچه میمونن یعنی مقیاس آدماش به زمین خیلی مزخرف شده
بهتره از باگ حرف نزنی که اگر باگهای فیفا رو ببینی قش میکنی
مثلا موقع پنالتی زدن یه گله بازیکن تو محوطه جریمه دارن میچرن
یه دفی میبینی همشون دارن میان به طرف تصویر![]()
چرا دارم ولی تو Ps2![]()
لطفا ! ...
سلام
من لیگ برتر ایرانو از new-tech خریدم تبلیقات دور زمینش ایرانیه میخوام تبلیقات خارجی مثل کوکاکولا و..
روبزارم نمیشه هرکاری میکنم عوض نمیشه کسی میدونه باید چی کار کنم؟؟؟؟؟
![]()
من هم آپشن فايل دارم كه همه چيز رو آنلاك مي كنه هم اديت فايل ولي واقعا بدون كيت سرور به درد نميخوره فردا پس فردا اگه بتونم كار خودم رو آپلود مي كنم تا دوستان هم استفاده كنن فقط بايد بدونيد كه اين پچ كه اگه بتونم تا يكي دو روز آينده آپلود كنم دوستاني كه دانلود مي كنن بايد فايل cv0f.img جديد رو دانلود كرده باشند
سلام دوستان ..............................
ScoreBoard Mediaset PREMIUM
دانلود :
ياکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
.................................................. .................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
GAC Patch 3.0 - scoreboard Sky Sports 4-3 (timo) fixed
دانلود :
.................................................. ..........................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Star Sports glass scoreboard
دانلود :
.................................................کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Scoreboards FULL TEAM NAMES
دانلود :
.................................................. .............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Takhti Stadium [Tehran]
دانلود :
.................................................. .............کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Boot Pack
دانلود :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)