تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 1138 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673713763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 11375

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته این دمایی که در امپر جیوه ای مشاهده میکنید قبل از روشن شدن فنهای برقی هست.
    مهره فنی که الان رو ماشین من نصبه روی 82 درجه روشن میشه و تا دما روی 68 درجه بیاد کار میکنه و دما رو پایین میاره.
    این مهره فن برای رنو 5 هست و دمای 75 درجه هم تو بازار وجود داره که اگه دیدم این دما مشکل ایجاد میکنه تعویض میکنم.در این لحظه که عکس گرفتم ترموستات باز شده بود ولی هنوز فن روشن نشده بود(ترموستات 74 درجه) و اونقدر باز میمونه تا دما به 82 درجه برسه و فن روشن بشه.

امین اقا این پاک کننده مسیر سوخت رو توی باک میریزید؟

2. 8 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    بله اینا به صورت مایع هستند که باید به باک 50 لیتر بنزین اضافه بشن و با بنزین مخلوط میشن و از توی سیستم سوخت عبور میکنن و بالاخره توی محفظه احتراق سوخته میشن.

4. 6 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پیرو مشکل مکش اضافی هما از منیفول هوا و در پی اون از تنظیم خارج شدن موتور و لرزش اون و به توصیه علی اقا تصمیم گرفتم منیفول رو باز کنم و واشر اون رو تعویض کنم ولی بعد از بررسی منیفول متوجه مشکلی شدم..
    منوجه شدم یکی از پیچهایی که منیفول دود رو به سرسیلندر میبنده نیست و اولش فکر کردم که افتاده و یا مکانیک اون رو نبسته ولی دقیق تر که بررسی کردم معلوم شد که اون پیچ تو سرسیلندر بریده (توسط مکانیک دست کج و خیانت کار)
    حالا شک کردم که اگه منیفول رو باز کنم و نتونم باقی مانده ی اون پیچ رو دربیارم چه کنم؟ایا میشه با حدیده چپ گرد و در حالی که سرسیلندر سر جای خوشه اون رو خارج کنم؟اگه نشه مجبور میشم سرسیلندر سالم با واشر اصلی رو بیخودی باز کنم و بعید میدونم اون واشر رو الان با 50 تومن هم بشه پیدا کرد(واشر اصل اصل امریکایی که تو جعبه واشر رول ابی قدیمی بود)
    موقعیت پیچ بریده شده :نزدیکترین پیچ به فایر وال و پیچیه که اخرین قسمت منیفول دود ره به سرسیلندر میبنده(فردا عکسش هم قرار میدم)
    نظر شما چیه؟

6. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

اين بستگي داره كه چه مقدار از باقيمانده پيچ قابل دسترسي باشه؟
    اگر بعد از باز كردن مانيفولد، به اندازه اي پيچ جا داشت كه با انبر قفلي اون رو بگيريد و باز كنين، كه عاليه، اما اگر نداشت بر اساس وضعيتي كه داره، بايد از همون روش سوراخ كردن پيچ و چپگرد زدن در بياد.
    كار چندان سختي نيست اما نياز به وسيله مناسب و دقت داره.

8. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بعید میدونم اونقدر ازش باقی مونده باشه که بشه با انبر اون رو گرفت (با یه پیچ گوشتی ظریف محل اون رو بررسی کردم ) یعنی میشه بدون اینکه سرسیلندر رو باز کرد باقیمانده پیچ رو خارج کرد؟ پیچ خشکه رو چطور با مته سوراخ کنم ایا مته های معمولی قدرت این کارو دارن؟
    Last edited by MJ1970; 17-07-2013 at 11:50.

10. 4 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تا زماني كه مانيفولد باز نشده نميشه نظر دقيقي داد.
    چند بار با اين مسئله برخورد داشتم،( توي ماشينهاي ديگه مثل پيكان ) و اكثرا بدون مشكل باز شده( از روش مته زدن و چپگرد) اما گاهي هم نياز به باز كردن سرسيلندر بوده تا توي تراشكاري روي اون كار بشه.
    اگر از روش چپگرد خواستيد استفاده بكنين، و شرايط براي انجام اين كار مهيا بود، بايد حتما از مته فولادي با كيفيت بالا استفاده كنين، درست در مركز پيچ بريده ، با سنبه نشان نوك تيز علامت بزنين كه مته بتونه دقيقا در اون محل قرار بگيره.

از مته باريك و سايز كوچك شروع كنين، مثلا 2 يا 2.5 تا مقدار خطا به حداقل برسه،
    دريل اگر داراي سرعت متغيير باشه بهتره تا از سرعت كم استفاده كنين و كنترل بهتري روي كار داشته باشيد،
    مرتب هم محل رو از براده تميز كرده و خنك كنين( با آب يا روغن)
    سعي كنيد محل قرار گرفتن دريل و دستهاي شما ، جاي كافي داشته باشه تا بتونين مانور خوبي روي كار بديد، ممكنه لازم بشه كاپوت رو باز كنين.

وقتي به اندازه نزديك به سايز چپگرد مورد نظر رسيديد، اونوقت آرام و ملايم از چپ گرد استفاده كنين و به يكباره به اون فشار نياريد،
    هركجا هم متوجه شديد فشار زياد نياز داره، از اهرم مناسب استفاده كنين و نيرو را فقط بر روي چرخش قرار بديد( بطور متوالي و آرام) و كنترل كنيد كه احيانا دست شما منحرف نشه و به چپگرد فشار بياد و توي كار بشكنه، چون گرفتاري بيشتر ميشه.
    اگر به ابزار فروش ( يا فروشنده ابزارهاي تراشكاري ) بگيد كه حتما مته فولاد واقعي بريا سوراخ كردن فولاد ميخواهيد ، بهتره. براش توضيح بديد و بگين كه بهترين جنس رو ميخواهيد، چون اگر اينجا هزينه نكنين اونوقت كار به باز كردن سر سيلندر و رفتن به تراشكاري و..ميكشه.

12. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

سلام دوستان عزیزم.
    ببخشید یک مدتی نبودم . شدید درگیر کارای ماشین هستم. امید به خدا سر فرصت از تمام مراحل همین جا عکس قرار میدم
    یک مشورتی میخواستم داشته باشم
    میخوام برم رنگ بگیرم همه میگن برو آلمانی بگیر این همه زحمت کشیدی ارزش داشته باشه از طرفی هم نقاش میگه رنگ ایرانی میزنم رووش کیلر آلمانی میزنیم
    خب رنگ آلمانی که طوطی هم معروفه کیلویی 250 هزار تومان در میاد ولی ایرانی 60 هزار تومان
    حداقل هم 4 کیلو میخوام بخرم ( که از اون ور رنگ اضافه برای بعدا داشته باشم)
    برای من دو دلی پیش اومده چون ماشین ام همش باهامه دانشگاه و بیرون پارک میشه بعضی از افراد بی فرهنگ امکان داره به رنگ جدید آسیب وارد کنن
    حالا نمیدونم دقیقا چی کار کنم؟! نظر خودم بیشتر روی آلمانی هستش چون حداقل این همه وقت صرف کردم یک کار اساسی ازش دربیاد ولی خب اون ور قضیه کمی منو دل زده میکنه

14. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

از نظر من، چيزي كه از رنگ و خارجي و داخلي بودن مهمتره، استادي و مهارت رنگ آميز به حساب مياد.
    واقعا به مهارت و تبحر اون رنگ آميز بايد اعتماد داشته باشيد و بعد طبق نظر اون جلو بريد، وگرنه اگر بهترين مواد و با كيفيت ترين مصالح را هم براش تهيه كنين، و اون نتونه درست و بجا ازشون استفاده بكنه، خرابكاري ميكنه كه صد برابر بدتر از استفاده از مواد نامرغوب و بي كيفيته..
    اين تجربه بد را داشتم و با اطمينان ميگم كه اول از مهارت و تبحر رنگ آميز مطمئن بشيد و بعد رنگ مورد نظر رو انتخاب كنين.
    زمانه اي شده كه خيليها در مورد خيلي چيزها ادعا ميكنن، اما واقعا اين كاره نيستن و وقتي ضرر و زيان وارد شد، خودشون رو كنار ميكشن و صد جور بهانه و دليل احمقانه براي توجيه حماقت و گندي كه زدن ميكنن...

16. 6 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

من هم با نظر علی اقا موافقم و بهتره وقتی پیش نقاش میرید طبق نظر خودش پیش برید و مهارت نقاشی خیلی مهم تر از نوع رنگ هست.
    قبلا هم گفتم که وقتی ماشین علی اقا رو دیدم به این باور رسیدم که همین رنگ روغن چقدر میتونه زیبا و جلوه گر و تمیز دربیاد.من برای ماشین خودم هم رنگ روغن گرفتم و چند ماه پیش کیلویی 15 هزار تومان پول دادم.
    یه نکته دیگه هم در مورد رنگ ایرانی وجود داره و اون هم اینه که رنگهای ایرانی هم خوب و بد دارن و مثلا رنگ 21 برای نوا از کیلویی 40 تومان هست تا 70 تومان و شما سعی کنید که اگه ایرانی هم گرفتید نوع خوب اون رو بگیرید.

18. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

والا نقاش آدم با تجربه ای هست. چون با پدرم آشنا هستش. حداقل از زمان جوانی پدرم این آقا داره کار میکنه ./ آشنا و دوست هم هستن. دیگه امیدوارم کاره خوبی تحویل بده.
    خودش میگه رنگ ایرانی بهترین کیفیت رو داره فقط کیلر بالاش رو آلمانی میزنم. اونم چند دست !!!!
    ----
    راستی اون دوتا قاب پلاستیک که پایین ماشین در قسمت جا پا نصب میشه ( طرف شاگرد یک وکیوم هم بالاش نصبه و یک قاب دایره ای هم بالاش قرار گرفته) برای دور اونا چی بگیرم که آبندی بشه ؟! چون از اون قسمت ها ورودی آب به داخل اتاق هستش و اگر کامل آبندی نشه باعث پوسیدگی کف میشه.
    بهم ماستیک 110 رو پیشنهاد دادن.! اما فکر نکنم چیزه جالبی باشه
    باز شما بیشتر در مورد اینا تجربه دارین گفتم سوال کنم ببینم راه اصلی و اصولی اون چیه؟!
    ممنون

20. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •