تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 663 از 1126 اولاول ... 163563613653659660661662663664665666667673713763 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

دوستان شرایط اخذ وام دانشجویی پیام نور به چه صورت هستش ؟ سقفش چقده اگه بدن البته
    سلام
    وام کوتاه مدت داریم و بلند مدت
    کوتاه مدت رو برای یک ترم میدند.مبلغ اون هم بسته به اعتبار اختصاص داده و تعداد متقاضیان داره.
    برای این ترم که مهلتش به اتمام رسیده
    در ترم اینده به صندوق رفاه دانجویی دانشگاه و یا امور دانشجویی مراجعه کنید
    موفق باشید

2. 3 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

دوستان کی قراره کارت ورود به جلسه بیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

ترم بالايي ها اگه نكاتي برا امتحانات كه به درد ما تازه كار ترم يكي ميخوره ميدونن بگم
    با اينكه بيشتر ميان ترمام به زور تقلب و شانس 6 هست ولي چون درس نخوندم امكان داره بيفتم چون هيچي نخوندم و وقت هم نيست ده روز ديگه امتحانات شروع ميشه و همشون پشت سر هم اند
    يه سوال اساسي هم داشتم اين نمونه سوالات (امتحانات سالهاي گذشته) چقدر تاثير داره؟ اگه مال دو سه سال رو بخونيم ميشه از 14 هفت گرفت؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ترم بالايي ها اگه نكاتي برا امتحانات كه به درد ما تازه كار ترم يكي ميخوره ميدونن بگم
    با اينكه بيشتر ميان ترمام به زور تقلب و شانس 6 هست ولي چون درس نخوندم امكان داره بيفتم چون هيچي نخوندم و وقت هم نيست ده روز ديگه امتحانات شروع ميشه و همشون پشت سر هم اند
    يه سوال اساسي هم داشتم اين نمونه سوالات (امتحانات سالهاي گذشته) چقدر تاثير داره؟ اگه مال دو سه سال رو بخونيم ميشه از 14 هفت گرفت؟
    سلام دوست عزیز . با آروزی قبولی و موفقیت شما در امتحانات نفس گیر پیام نور . /

والا با این وضعی که شما گفتین فقط میتونم یه توصیه بهتون کنم اونم اینه که 5دوره آخر سوالات ترم گذشته رو بگیرین و یه دور مطالعه کنین تا قالب کلی سوالات تو دستتون بیاد .... راستش اینجوری نمیشه گفت که با خوندن 3 دوره سوالات ترم گذشته میشه از 14 هفت گرفت یا خیر .

گاهی میبینی یه ترم سوالات ، نصفش از دوره های گذشته اومده . شایدم از نصف بیشتر . اما گاهی میبینی که اصلا از ترم بیش سوال مشابهی مطرح نشده ... بستگی به تستی و تشریحی بودن سوالات هم داره ...

شما ترم چند هستین ؟ چه رشته ای ؟

6. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه omidsarab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام دوست عزیز . با آروزی قبولی و موفقیت شما در امتحانات نفس گیر پیام نور . /

والا با این وضعی که شما گفتین فقط میتونم یه توصیه بهتون کنم اونم اینه که 5دوره آخر سوالات ترم گذشته رو بگیرین و یه دور مطالعه کنین تا قالب کلی سوالات تو دستتون بیاد .... راستش اینجوری نمیشه گفت که با خوندن 3 دوره سوالات ترم گذشته میشه از 14 هفت گرفت یا خیر .

گاهی میبینی یه ترم سوالات ، نصفش از دوره های گذشته اومده . شایدم از نصف بیشتر . اما گاهی میبینی که اصلا از ترم بیش سوال مشابهی مطرح نشده ... بستگی به تستی و تشریحی بودن سوالات هم داره ...

شما ترم چند هستین ؟ چه رشته ای ؟
    ترم 1 مديريت بازرگاني

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

آش خوری پس ..... منم حسابداری میخونم . تا ترم 4 درسامون مشترکه اکثرا . این ترم که گذشت اما از ترم بعدی حتما از اول ترم که انتخاب واحد و فرصت زیاده کم کم روزی 5 یا 10 صفحه کتاباتو بخون .... با توجه به شرایط پیام نور و کتاب های قطورش باید از اول ترم شروع به مطالعه کنی ..... زیادم نگران نباش ..... درساتون زیادی سخت نیست .. از پسش بر میای . /

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

من هیچی نخوندم یعنی هیچی.باز omidsarab میان ترم نمره داره من اونم ندارم.فارسی عمومی لاشو باز نکردم.معارفو هیچی نخوندم.ریاضی عمومی رو که دیگه حرفشو نزن هیچی هیچی نخوندم شونصد صفحه س.مبانی برنامه نویسی که انشاءالله ترم بعد چون بی شک میفتم.آخه پاسکال هم شد برنامه نویسی.باز سی یچیزی

دوستان این ریاضی عمومی رو رفتم dvd آموزشی گرفتم.تا امتجانات 10روزی مونده.دوستان ترم بالایی بگن میشه تو این 10روز ریاضی و فارسی رو خوند و پاس کرد؟یکی نیست بگه بچه چته خب از اول ترم بخون نه 10روز مونده به امتحانات
    ترم اول فناوری اطلاعاتم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من هیچی نخوندم یعنی هیچی.باز omidsarab میان ترم نمره داره من اونم ندارم.فارسی عمومی لاشو باز نکردم.معارفو هیچی نخوندم.ریاضی عمومی رو که دیگه حرفشو نزن هیچی هیچی نخوندم شونصد صفحه س.مبانی برنامه نویسی که انشاءالله ترم بعد چون بی شک میفتم.آخه پاسکال هم شد برنامه نویسی.باز سی یچیزی

دوستان این ریاضی عمومی رو رفتم dvd آموزشی گرفتم.تا امتجانات 10روزی مونده.دوستان ترم بالایی بگن میشه تو این 10روز ریاضی و فارسی رو خوند و پاس کرد؟یکی نیست بگه بچه چته خب از اول ترم بخون نه 10روز مونده به امتحانات
    ترم اول فناوری اطلاعاتم
    سلام دوست عزیز . با آروزی موفقیت برای شما در امتحانات . /

تو پیام نور اصلا به این دی وی دی ها و کتاب های غیر پیام نور تکیه نکن ... حتی اگه براساس کتاب پیام نور کپی برداری شده باشه ... ترم 5 ام ، تا حالا جز کتاب پیام نور چیز دیگه ای نخوندم ... نه کتاب استادی و نه کتاب های دیگه ... تو پیام نور فقط کتاب رو بخون و کامل یاد بگیر .....

شما ترم اولی ها یکم شاید الان تو حال و هوای مدرسه باشین ( جسارت نشه ) .... یکم که بگذره با قلق پیام نور و روش درس خوندنش آشنا میشین ...

به نظرم هیچ کاری نشد نداره .... بستگی داره روزی چند ساعت بخوای درس بخونی .... ریاضی رو خبر ندارم اما فارسی خیلی ریزه کاری داره .... اگه میخونی سعی کن کامل بخونی و به جزئیات توجه کنی و نمونه سوال زیاد کار کنی .
    موفق باشی.

11. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

الان دوست دارم بزنم تو سرم گریه کنم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

الان دوست دارم بزنم تو سرم گریه کنم
    چرا گلم ؟ جلوی ضرر رو هر موقع بگیری منفعته .... از فردا یا علی بگو و شروع کن به خوندن ... به عاقبتش فکر نکن .... تو تلاشتو کن . بقیش رو بسپار به خدا .

خدا رو چه دیدی . یه وقت دیدی سوالات آسون اومد و تونستی به سوالات جواب بدی ..... تازشم شما دانشجوی ترم اولی . هنوز جا داری .... خیلی هم زیاد .... ایشالله این ترم تجربه ای میشه براتون تا در ترم های بعد با انرژی بیشتر به راهتون در این مسیر نیمه سخت ادامه بدید .....

+

دانشجوی پیام نوری که مشروط نشه دانشجو نیست .

14. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •