رفیق پست های قبلیمو یه نگاه بنداز ... شاتل... خط424 ...128 .محدود 3گیگ هستم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
رفیق پست های قبلیمو یه نگاه بنداز ... شاتل... خط424 ...128 .محدود 3گیگ هستم
آقا کسایی که توو اندیشه مرکز 7 هستن، یه مقدار توضیح بدن که سرعت ، پینگ و قطع و وصلی چجوریه؟
ممنون
ديدم با شاتل نميشه دانلود كرد ، 10 تومن دادم به ايرانسل با جي پي آر اس اومدم
سرعتم از ADSL خيلي بالاتره !
28 تا سرعت دانلود دارم :دي
اينجا هم ايرانسل به دادم رسيد!
داداش بیخیال یعنی تا این حد این یکی دو روز اینترنت به قول علما می گن یه مشکلاتی داشت اما نه اینکه با جی پی ار اس کار کنیم من الان لینک مستقیم دارم 42 کیلو می گیرم (128 مرکز 2 اندیشه)
شاید خطت نویزی یا مشکلی داره تست سرعتت خیلی پایین بود کمی عجیب به نظر می رسه؟؟؟؟؟
زنگ بزن پشتیبانی ببین مشکل چیه؟
این هم آمار فعلی اندیشه ( 128 - محدود - خط 3 ) :
از ساعت 1 شب تا این لحظه که 3 هست سرعت دانلود غیر مستقیم برای 2 فایل همزمان تورنت حدود 45 الی 50 کیلو بایته و هر چند دقیقه یه بار سرعت 0 میشه یا به حدود 10 کیلو بایت میرسه .. با این وضعیت ترجیح میدم فعلا دانلود نکنم ... تو لیست سیدر ها در حالی که مثلا 20 نفر در حال سید دادن هستند یه دفعه سرعت همشون به طرز جالبی برا چند ثانیه مساوی میشه !!! مثلا همه میشن 1.5 کیلو بایت !!! یا به طرز جالبی به صورت پلکانی مثلا 12 نفر سرعتشون 1.2 کیلو بایته و 8 نفر 0.5 !!! و بعد از چند دقیقه سید ها یه دفعه به سرعت اولیه بر میگردند ... مثل اینکه برای چند لحظه ارتباط اینترنت کلا قطع بشه یا بخوان یه اختلالی تو ارتباط ایجاد کنن اما تا حالا دیسکانکت نشده ... در یه کلام از جمعه 2 هفته پیش که مراسم بود و ایمیل ها رو هم بسته بودند این قضیه نوسان بدجوری شدت گرفته و بعضی وقتها خیلی آزار دهنده هست ... برای چند دقیقه نه صفحه ای باز میشه نه هیچ کاری میشه کرد !مشکل از شرکتها نیست چون دوستم که از پارس آنلاین اشتراک داره با مشکل مشابه مواجه شده ... شاتل هم همینطوره ... فعلا فکر تعویض ISP نباشین ! صبر کنین بلکه بهمون بگن این دفعه هم لنگری در کار بوده یا خودشون کابلی چیزی رو اشتباهی قطع کردن !
فعلا مشکل نوسان خیلی مهمتر از سرعته . این طوری هر چند دقیقه یه بار همه چی هنگ میکنه ! فقط سرعت اهمیت نداره ... سرعت بالا هم اگه پایدار نباشه و نوسان بیش از حد داشته باشه به درد نمیخوره .
امیدوارم مشکل از هر نا کجا آبادی که هست زودتر حل شه .
Last edited by birak; 14-09-2010 at 02:10.
دستت طلا عزیزبفرما
سرعت 40-60 شبانه ،روزانه 90-120 پینک روزانه 300-600(عجب رنجی) ولی تایم اوت فراون بازی آنلاین تعطیل پینک شبانه رو هم بی خیال (این /امار 2-3 روز اخیره قبلش شبانه تا 60-100 میومد و پینک هم خوب بود)
کاملا مشخصی بود که اندیشه قیمتو سرعت رو باهم کاهش میده الان باید بجای 128 5 گیگ 256 5گیگ بگیریم تا سرعت بشه 80-90 شبانه که اگه اینطوری باشه واسه ما هیچ فرق نمیکنه بجز اینکه دیگه سرعت بالای 100 رو باید فراموش کنیم +اسم سرویسمون هم عوض میشه 128>256!!
متاسفانه دوستان از خطوط مختلف اصلا آمار نمیدن و فقط وقتی مشکل پیدا میکنن میان میگن سرعتمون از 150 اومد 100!!!
فعلا فرق 128 با 256 تو اندیشه چقدره از لحاظ سرعت واقعی !باید منتظر موند و دید چی میشه
دوستان شاتل خط 4 سرعت و پینک بزارید لطفا تا تصمیم واسه ماه های آینده بشه گرفت
والا سرعته شاتل در شب و روز مثه شبانه ی اندیشه هست و همیشه بینه 60- 70 میچرخه...اما پینگش معمولا بینه 200- 300 هستش...dc هم تا حالا من نداشتم و راحت به اینترنت وصل هستم
راستش از نظره پینگ و dc نشدن واقعا خیالم راحت شده اما دلم واسه سرعته اندیشه تنگ شده (اما خب مثه اینکه الان شما ها هم اون سرعت رو دیگه ندارین)
اینم از تست بنده همین الان گرفتم...ساعته 3:00 شب
مرکز 4 شاتل - 512 محدود
![]()
خوب چي كار كنم
من نميتونم به خاطر لنگر انداختن كشتي اينا مقاله هامو دانلود نكنم كه!
دوستانی که تو اندیشه مرکز 7 هستن، یه مقدار توضیح بدن که سرعت ، پینگ و قطع و وصلی چجوریه؟
ممنون
آقا بی زحمت درمورد fair policy کسی خبر داره بیشتر اطلاعات بدین. ما که داریم از محدود، نا محدود میکشیم بیرون هم شاملش میشیم؟چیکار میکنن؟ فقط خطو قطع میکنن یا میان با دستبند میبرنمون؟
![]()
لطفا سوال نپرسین.
فقط جواب سوالم رو بدی اگه میدونید لطفا
دوستان فکر کنم مشکلات دیروز برطرف شده من دیشب حدود 900 مگ از ساعت 2 دانلود کردم نوسان هم نداشتم
دوستان ISP های دیگه مشکلتون برطرف شده یا نه ؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)