تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 663 از 1635 اولاول ... 1635636136536596606616626636646656666676737137631163 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,621 به 6,630 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

هر برندی برای خودش سیاستی داره و هرکدوم جداگانه تبلیغات خودش رو داره.
    هیچ وقت نمیشه گفت این خوبه این بده. این نظر شخصیه.
    به نظر بنده دربین 90 تومنی سامسونگ هم خوبه با یک لنز معمولی!!
    تفاوت برندها در تکنولوژی سخت افزاری و لنزهاشونه!!!
    ممکنه یکی ضعف داشته باشه یکی نداشته باشه ولی هرچی که هست هر برندی برای خودش جایگاهیی داره.
    حالا مثلا دوستان بیان بگن پاناسونک بده من قانع میشم؟ منی که با پاناسونک عکس گرفتم و کار کردم؟

در مورد سونی گفتم ولی خوب هر مدلیش اینطوی نیست که!!!

بهر حال بحث در مورد تفاوت ها وجود داره ولی دلیل نمیشه هر کسی بیاد و حرف طرف رو به حساب اینکه طرفدارش هست زیر سوال ببره.

من هم از کنون استفاده کردم هم پاناسونیک هم سامسونگ هم سونی
    به نظرم هرکدومشون خاصیت خاص خودشون رو داشت.
    کانون گرون بود ولی وقعا کیفتی خاصی داشت. نویز گیرش خیلی قوی بود وفلاش قوی هم داشت.
    سامسونگ با اینکه خیلی ها میگن ضعیفه با قیمتی که داره میتون عکس های خوبی بگیره وفیلم های با کیفت HD جالبی رو بگیره!!!
    پاناسونیک جزو بهترین دوربین های فیلبرداری در چهانه و دوربین های حرفه ای تو بازار از همین پاناسونک هست.
    ولی تفاوت زیادی در برند پاناسونیک و سونی وجود نداره.
    مثلا در جنس های دیگه....
    همه میدونن سونی فقط بخاطر مارکش هست که لوازم صوتی و تسویریش گرونه . همون کانفیک رو پاناسونیک با قیمتی پایین تر داره!

در کل خوش بینانه قضاوت کردن بهتره!!!
    من خودم گفتم یه دوربین میخوام در حد 300 تومن. ولی مطمعن هستم این دوربین هرچند حرفه ای به حد یه دوربین 1700 نمیرسه.
    پس باید انتظارم در حد دوربین 300 تومن باشه!!!
    همین!!

حالا دوستان کمک کنن!!!
    دوست عزیز، من میترسم پیشنهادی بدم چون میترسم بازم بهم حمله بشه. بستگی به این داره شما چیه دوربین براتون مهم باشه. یکی مثل من به رنگ اهمیت میده اما یکی اصلا کیفیت رنگ براش مهم نیست یکی روی این مارک تعصب داره یکی رروی اون و الی آخر...
    اینه که تا حدودی سلیقه ای هم هست.
    اما من نظر شخصیمو بهت میگم. ازت میخوام خودت بری و عکسها رو دانلود کنی و مقایسه کنی و تصمیم بگیری
    با اینکه سری دبلیو سونی همیشه سری ضعیفی بوده اما دو دوربین توی این سری اومده که عکسهاشونو من که دیدم بد نبوده و یکیش زوم بالایی هم داره بر خلاف سایر دوربین های دبلیو سونی. w370 و W350 به محدوده قیمت شما هم میخورند اولی دبلیو 370 که گفتم زوم بالایی داره 265 تومنه و اون یکی ارزون تره .
    14 مگا پیکسل هستند اما 14 مگاپیکسلش به اندازه یه 10 مگا پیکسل بیشتر نیست. شما روی همون 10 مگا پیکسل ازشون انتظار داشته باشه زوم دبلیو 370 7 ایکسه و فیلمبرداریشون HD هم هست
    شما از همین سایت ها چند تا عکسشون رو ببین اگه راضی بودی بخر. دبلیو 350 خصوصیتش اینه که بسیار کوچیکه و حسنش اینه و راحت توی جیب جا میشه

از مارک های دیگه هم اونهاای که بیشتر آشنا تر هستند پیشنهاد بدند اما معمولا مدلهای پیشنهادی از 300 به بالا بودند
    Last edited by pedram325; 19-08-2010 at 00:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اما در مورد اینکه گفتم روی عکسهای پاناسونیک که زومی میکنی مثل آبرنگه این مربوط به حدود یک سال پیشه که اون موقع من چند تا دوربین از این دو شرکت رو نمونه هاش رو امتحان کردم اینجوری بود. الان پاناسونیک این نقص تو دوربینهاش برطرف شده و پیشرف خوبی داشته. سامسونگ رو ندیدم هنوز تازگیا
    میخوام بگم که من حرف بی دلیل نزدم. الان خیلی گذشته و یادم نیست مدلهاش رو اما خوب یادکه که اینطور بودند شاید اونهایی که خیلی به پاناسونیک آشنایی دارند بدونن کدوم مدل ها رو میگم

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من خودم سامسونگ رو دوست دارم و بیشتر لوازم خونه و شخصیم سامسونگه. کلا بهش اعتقاد دارم. هم ارزونتر هست نسبت به برندهای دیگه تو بازار هم مطمعنی کیفیت خوبی داره. دیگه همه میدون ال سی دی های بیشتر LCD TV های سونی از سامسونگه. سامسونگ بنیان گذار LCD هستش. الان هم 99 درصد لپتاپ هایی که ساخته میشه از ال سی دی سامسونگ در اونها استفاده میشه ولی خوب این همیشه دلیل بر این نیست که همه برن سامسونگ بخرن.
    تکنولوژی و برنامه هایی که دوربین های لومیکس پاناسونیک داره خیلی باحال و جالب هستن!! مخصوصا جدیدا که حسابی روی این موارد داره کار میشه!!
    سونی برند خیلی خوبی هستش ولی خوب راستش رو بخواین من دوربین 400 تومنی سونی دیدم که عکسهاش توی شب با فلش و نوی زمینه تقریبا کم چیزی شبیه هیچی رو بهم نشون داد. فقط باید در همون سایز عکس رو میدیدی چون اصلا قابلیت زوم نداشت.
    ولی خوب در روز و در زیر نور خوشید درخشان عکسها خیلی با وضوح و شفافتی خاصی همراهه.

این مدلی که معرفی کردی رو خودم دنبالش بودم و دلم میخواست اینجا یکی اون رو بگه که مطمعن بشم. من بین این و دو تا مدل دیگه مونده بودم ولی خوب احساس میکنم این از همه شون بهتر باشه!

پدرام جان خوب شما هم دیگه زیاد یک طرفه قضاوت نکن.اگه میخوای مقایسه کنی هر برندی رو جدا مقایسه کن نه فقط یک مدل رو.
    کار من فقط عکس گرفتنه و کلا با فیلم کار نداریم. فیلم کارش با هندی کم هست که سونی واقعا تو این عرصه کارش درسته اینو رسما قبول دارم.
    کلا دوربین دیجیتال کارش عکس هست و برای فیلم برداری طراحی نشده ولی خوب بعضی وقتا که نیاز میشه این مورد رو روش گذاشتن.

در کل ممنون از راهمایی دوستان.
    من یه دوربین کوچیک و ساده میخواستم که تو جیب جا بشه
    خیلی وقت هست که دیگه به دوربین مبایل اعتقادی ندارم واسه همین میخوام یه دوربین همیشه باهام باشه!!
    ------------
    نمیدونم چرا تازیگا هر تاپیکی که میرم دعواست... یا من قدمم بده یا کلا این روزا کسی اعصاب نداره!!!
    یکی از دوستانم هم سر همین دعواها از اینجا فرار کرد رفت!!!
    Last edited by Milad4171; 19-08-2010 at 00:23.

4. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

میلاد جان حرفهات رو در مورد سامسونگ قبول دارم. سامسونگ برند خوب و ارزون و پیشرویی هست و تو یک دهه اخیر پیشرفت خیره کننده ای داشته و تقریبا همه چیز هم میسازه و یه غوله برای خوش. اما خوب تو بعضی زمینه ها هنوز جا داربرای پیشرفت مثل همین دوربین اما تو زمینه لوازم خانگی و توی الکترونیک و در زمینه ال سی دی همونطوری که خودت گفتی خیلی جلو رفته و حتی الان هارد اکثر لپ تاپ های دل هم سامسونگه. تو زمینه گوشی موبایل هم تونسته تا حدودی غول های این صنعت رو کنار بزنه و پیشی بگیره و درصد زیادی از بازارشون رو بگیره
    ممنونم ازت البته من هم سعی کردم با تعصب حرف نزنم که چند جا هم عیب های دوربین های سونی رو گفتم که سی سی دی هاش تازگی ها کمی قدیمی شده و اینکه 14 مگا پیکسلش مثل 10 واقعیه
    امیدوارم موفق باشی و دوربینی رو که میخوای بتونی انتحاب کنی

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

13 توجه

دوستان عزیز لطفا این بحث برند رو که اخیرا به شکل خیلی زننده ای جریان داشته و باعث توهین و ردو بدل کردن الفاظ تند و کدورت و ناراحتی بعضی از دوستان شده تموم کنید و ادامه ندین کسایی که به دنبال حقیقت باشن از صحبتهای درست و منطقی و با پایه و اساس محکم استفاده میکنن پس نیازی به توجیه زورکی دیگران نیست مطمئن باشید در دنیای امروز حقیقت چیزی نیست که مخفی بمونه مگر اینکه کسی نخواد با حقیقت مواجه بشه.
    ممنون و موفق باشید

7. این کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

تاپیک تا رسیدگی بعدی قفل میشه.

ممنون.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

دوستان عزیز ..

بحث قبلی به پایان رسیده . لطفا هیچ پستی در راستای ادامه بحث قبلی ارسال نکنید.

ممنون.

10. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

هرچی تو دنیاس چینیه مکه خلافش ثابت شه
    پشتشم میزنه ژاپن
    بله کاملا خوبه اما باید قید کارانتی رو بزنید
    من تهرانم و اماری از اصفهان ندارم باید ازmm45 بپرسید

با سلام دوست عزیز در صورت امکان آدرس یاتلفن مرکزی که شما خرید کردید ارسال فرمایید تا خرید تلفنی کنم
    ممنونم از شما
    fz35

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام دوست عزیز در صورت امکان آدرس یاتلفن مرکزی که شما خرید کردید ارسال فرمایید تا خرید تلفنی کنم
    ممنونم از شما
    fz35

فکر نکنم همچین کاری بکنن شما باید از شهر خودتون بخرید
    mm45 کجایییییییییییییییییییی

13. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Ssarshar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان يه سوال فوري داشتم آيا دوربينهاي سري W سوني (W330) رم 16 گيگ يا 8 گيگ را ساپورت ميكنند ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •