نه کلا منظورمهبعيد ميدونم علي جان . چون monster hunter تو دور روز اول عرضه يك ميليون و دويست هراز نسخه فروخت .
یعنی در مجموع بیشتر می فروشه به نظرم
نه کلا منظورمهبعيد ميدونم علي جان . چون monster hunter تو دور روز اول عرضه يك ميليون و دويست هراز نسخه فروخت .
یعنی در مجموع بیشتر می فروشه به نظرم
ممنون میشم امکاناتش رو نسبت به fatوslim برام بگیدبله PSP 3000 اومده اما تا جایی که من می دونم هنوز هک نشده که بشه بازی تو اون کپی کرد.پس مقرون به صرفه نیست.البته الآن یه مقاله تو BC خوندم که نوشته این هم یعنی 3000 هم هک شد!!!!![]()
من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم باید اساتید محترم توضیح بدهند.شرمنده دوست عزیز من هم تازه psp گرفتم.شرمنده
اساتید محترم کجایید؟؟؟؟؟؟؟من زیاد تو این زمینه اطلاعات ندارم باید اساتید محترم توضیح بدهند
فکر کنم بیش از صد بار توضیخ داده شده
از امکاناتش نسبت به اسلیم: 1 _ داشتن میروفن،2_ کیفیت بهتر ال سی دی
پس با این حساب 3 سوال پیش میاد:فکر کنم بیش از صد بار توضیخ داده شده
از امکاناتش نسبت به اسلیم: 1 _ داشتن میروفن،2_ کیفیت بهتر ال سی دی
1-قیمت psp3000 در ایران؟؟
2-آیا واقعا کپی خور شده یا نه(در ایران)؟؟
3-ارزش داره psp3000 بگیرم(البته به جای slim)؟؟
1-زیاد!! (کلا به صرفه نیست)
2-نه. البته اگه بخوای میتونی یه slim هم بگیری بعد برد slim رو در بیاری روی 3000 بندازی تا کپی بشه!!مطمعنا نمیخوای!!!(تا الان این تنها روشی هست که تو دنیا 3000 رو کپی خور کردن
)
3-در حال حاضر نه! slim الان گزینه مناسبیه . اما اگه میکروفون و شفافیت زیاد و وصل شدن به هر نوع tv (در slim فقط به HDTV) برات اهمیت داره صبر کن تو دنیا کپی خور بشه بعد چند وقت دیگه صبر کن که قیمتش تو ایران به یه ثباتی برسه اونوقت تهیه کن
الان یه جا خوندم که با یه باطری به اسم blueنمیدونم چیچی کپی خور کردن (البته تو ایران نبوده)-نه. البته اگه بخوای میتونی یه slim هم بگیری بعد برد slim رو در بیاری روی 3000 بندازی تا کپی بشه!!مطمعنا نمیخوای!!!(تا الان این تنها روشی هست که تو دنیا 3000 رو کپی خور کردن
با این حساب توی 90 سالگی یه psp3000 می خرمدر حال حاضر نه! slim الان گزینه مناسبیه . اما اگه میکروفون و شفافیت زیاد و وصل شدن به هر نوع tv (در slim فقط به HDTV) برات اهمیت داره صبر کن تو دنیا کپی خور بشه بعد چند وقت دیگه صبر کن که قیمتش تو ایران به یه ثباتی برسه اونوقت تهیه کن
راستی یه چیز دیگه (میدونم جاش اینجا نیست ولی................)
من هر چی سعی میکنم برم توی سایت partogames نمیشه(یعنی پیدا نمیشه)
میشه شما دوستان یه امتحانی بکننین ببینید جریان از چه قراره؟
من با این آدرس میرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
یه جوون مردی به ما بگه دعای باد در patapon کجاست؟
یه هفته تو این مرحله گیر کردم(دعای باد را گفتم نه بارون)
این لوکوروکو 2 رو تمومش کردم
خیلی قشنگ و باحال بود
حتما بگیریدش که از دستتون رفته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)