فرقی نمیکنه آخه . تخلیه هم بکنی بری یه جا دیگه این مشکلات سراسریه .
فرقی نمیکنه آخه . تخلیه هم بکنی بری یه جا دیگه این مشکلات سراسریه .
من قبل پارس آنلاین، 6 ماه های وب داشتم قبلشم مخابرات
اونها هم اون موقع همین طوری بودن (مخصوصا های وب که اکثر اوقات در ساعات اوج مصرف قطع بود)
ولی یکسال و نیم پارس دارم اصلا مشکل نوسان سرعت در طول روز نداشت انقد بهش مطمئن بودم که هم قرارداد بلند مدت تمدید کردم و هم حجم جشنواره خریدم که واسم به صرفه تره باشه ولی دو هفته است واقعا افتضاح شده مخصوصا اینکه سرعت دانلود (با دانلود منیجر) هم پایینه خیلی اعصاب خرد کنه
حالا به نظر شما این مشکل موقتی و سراسریه (مشترک یسن تمام isp ها) یا پارس آنلاین به آخر خط رسیده این طوری زده به پایه اش؟
البته شما شاید مشکلتون از مرکز مخابراتی باشه اگه نه پارس آنلاین واسه من اینجوری نبوده که سرعت کم شه در ساعت پیک .
خوشبختانه مرکز مخابراتی من در شهر اصلی هست و تمام isp ها روی اون سرویس میدن راحت میتونم جابجا شم.
البته منم سرویس حجمی تا سال آینده از پارس آنلاین داشتم اما خوب ترافیک و حجم تو جشنواره بی خودی نمیخرم هیچوقت ، برای همین روزها
فقط به اندازه یک تا نهایت دوماه یک بار همیشه از isp خرید میکنم .
از ده دوازده سال پیش هیچ وقت در زندگی از isp ایرانی بیشتر از مدت یک تا دو ماه خرید نکردم .
برای پارس آنلاین هم من ابتدای سال سرویس یک ساله خریده بودم اما با یک حجم کم و قیمت بسیار مناسب و پایین ، اصل قیمت ترافیک بود در مدل قدیمی که هیچوقت بیشتر از یکی یا دوماه خرید نکردم.
امیدوارم برای شما هم تجربه بشه ، به یک isp ایرانی هیچوقت اعتماد نکنید و خرید طولانی مدت انجام ندین.
والا من حس میکنم سراسری و موقتیه . سرعت اسمی خطتون چنده و با چه سرعتی مودم کانکت میشه ؟ یعنی سرعتتون رو چند بسته شده ؟
من بعید میدونم مشکل از مرکز مخابراتی باشه چون این مشکل دقیقا مصادف شده با مشکلات مشابه سایردوستان در نقاط مختلف کشور و دلیل دوم اینکه تو این یک سال و نیم اصلا همچین مشکلی با پارس نداشتم
منم با درسی که از های وب و مخابرات گرفته بودم تا مدت ها قراردادم رو 1 ماه 1 ماه تمدید می کردم ولی بعد از یک سال فک کردم این isp قابل اعتماده (حداقل از نظر سرعت تک کانکشن که مهمترین معیار واسه من بود) از طرفی هم چون قیمت هاش خیلی بالا بودن مجبور شدم از طریق جشنواره حجم با مقدار بالا بخرم که یه کم واسم به صرفه تر باشه که دقیقا چند روز بعدش خبر اومد پارس به های وب فروخته شد و من تا ته قضیه رو خوندم و این روزها رو پیش بینی می کردم ولی دیگه افسوس که دیر شده بود. تو این کشور نه فقط روی isp اینترنت بلکه روی هیچ چیزی نباید سرمایه گذاری بلند مدت و برنامه ریزی کنی (ولو اینکه اون طرف تا سالیان سال امتحانشو پس داده باش) وگرنه بدجوری پشیمون و خسارت دیده میشی
Last edited by broosli; 31-01-2018 at 23:21.
حتماً پیگیری کن بویژه اینکه سرعت تو حتی هنگامی که با مدیر دانلود هم دانلود می کنی پایین هست که این دیگه قابل انکار توسط پارس آنلاین نیست. در زمانی که سرعتت پایین است با اونها تماس بگیر و موضوع را مطرح کن.
آخه من میدونم جوابشون چیه
میگن سرعت قراردادتت 2 مگ (حجمی) بوده الان داری 250 کیلوبایت دانلود می کنی اکیه!!! دیگه نمیگن بالاترین سرعت حجمی که میفروختن همین 2 مگ بوده که خطو بالاتر می بستن از طرفی هم نمیشه اعتراض و شکایت کرد ازشون چون به نوعی حرفشون درسته (ولی کلاهبرداریه)
سرعت فروخته شده 2 مگ (سرویس حجمی قدیمی)
خط روی 12 مگ بسته شده
قبل از ساعت 12 صبح و از ساعت 4 بعداز ظهر تا 9 شب همون 12 مگ سرعت دانلود و تک کانکشنه
ولی بین ساعت 12 تا 4 بعداز ظهر و ساعت 9 شب به بعد سرعت همون سرعت اسمی (2 مگ) و حتی کمتر میشه ودر تمام حالات سرعت دانلود و تک کانکشن تقریبا برابره (دانلود یه کم بیشتره)
آخه نمونه اش این دوستمون که گفتن در طول روز سرعتشون ثابت و امروز واسشون مشکل نداشته منو به شک انداخت که مشکل سراسری نیست (و احتمالا همین طوری باقی بمونه و برطرف نشه)
بله احتمالش هست. اصلا پارس آنلاین همه چیزش رو برای هر مشتری اختصاصی کار میکنه. نمونش این که توی پنل شما ممکنه تخفیف بزنه ولی توی پنل شخص دیگری که همسایه شما هم هست و مرکز مخابراتیتون یکیه نزنه ( با توجه به منافعی که از هر مشتری داره ) . سرعت رو هم ممکنه با همین روش کثیف حساب کنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)