تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 1320 اولاول ... 1625626126526586596606616626636646656666727127621162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من حرف دوستمون رو تایید نمیکنم اگه قرار به محدود کردن باشه همراه اول نمیاد یه نفرو محدود کنه رو اون سرویس نامحدود شبانش برای همه مخدودیت وضع میکنه من صفحه قبل گفتم یک ماهه نامحدود گرفتم ساعت ۱ تا ۱۱ و دایم ماکسیموم سرعتم ۸ مگابیت هست یعنی ۱ مگ دانلود میکنم اینم بگم روز هم سرعتم یه مگ هست چون همراه اول تازه شهر ما ۴جی اورده اما ۳ جی داداشم ۲.۵ مگابایت دانلود میکنه واسه اونو یه شب نامحدود فعال کردیم همونم شبم ۲.۵ مگ دانلود میکرد، پس عملا محدودیتی نیست اگه هم همراه اول بخواد محدود کنه منو میکرد که این مدت با دانلودم ماکس ممکن رو دارم دان میکنم

Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk

2. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2014

پيش فرض

دوستان من حرف دوستمون رو تایید نمیکنم اگه قرار به محدود کردن باشه همراه اول نمیاد یه نفرو محدود کنه رو اون سرویس نامحدود شبانش برای همه مخدودیت وضع میکنه من صفحه قبل گفتم یک ماهه نامحدود گرفتم ساعت ۱ تا ۱۱ و دایم ماکسیموم سرعتم ۸ مگابیت هست یعنی ۱ مگ دانلود میکنم اینم بگم روز هم سرعتم یه مگ هست چون همراه اول تازه شهر ما ۴جی اورده اما ۳ جی داداشم ۲.۵ مگابایت دانلود میکنه واسه اونو یه شب نامحدود فعال کردیم همونم شبم ۲.۵ مگ دانلود میکرد، پس عملا محدودیتی نیست اگه هم همراه اول بخواد محدود کنه منو میکرد که این مدت با دانلودم ماکس ممکن رو دارم دان میکنم

Sent from my TIT-AL00 using Tapatalk
    دوست عزیز معذرت میخوام منظور از 3g فعال کردم با 4g چه فرقی میکنه میتونی یکمی زیاد توصیح بدی مگه فعال کردن تری با فورجی فرق میکنه چون شهر ما هم تازه 4g شده سرعتم شدید اومده پایین از موقعی که سیسم کارت یو سیم گرفتم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز معذرت میخوام منظور از 3g فعال کردم با 4g چه فرقی میکنه میتونی یکمی زیاد توصیح بدی مگه فعال کردن تری با فورجی فرق میکنه چون شهر ما هم تازه 4g شده سرعتم شدید اومده پایین از موقعی که سیسم کارت یو سیم گرفتم ممنون
    اگه یکبار به دقت پست رو میخوندید این سوال رو نمیپرسیدید، کاملا واضح حرفام رو بیان کردم، عرض کردم روی گوشی داداشم که 4جی نداره و 3جی هست همین بسته رو فعال کردم انقدر سرعت گرفتم اما روی گوشی خودم که 4جی هست سرعتم اونقدر هست، اونم بخاطر راه اندازی جدیدشون هست و امیدوارم بزودی فناوری ارتقا پیدا کنه

5. این کاربر از BPNIROU بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

طبق تعرفه همراه اول برای خطوط دائمی : 7000 تومان میباشد . اگه مطمئن شدید سیم کارت مشکل داره پس از سیم کارت هستش البته قبلش با یه سیم کارت دیگه همراه اول از نوع 4G روی همون گوشی و همون منطقه امتحان کنید . من چند بار تعویض کردم نهایتا 20 الی 30 دقیقه طول کشیده . خب همراه اوله دیگه رو بحث کیفیت کار نمیکنه فقط میخواد هر جوری شده بگه منم 4G شدم و اومده کاری انجام داده کارستون و سرعت پایینتر از 3G و البته پینک بهتر از 3G .

شما طبق گفته دوستمون با یه سیم کارت دیگه شب و روز تست زدی ؟ یا با همون سیم کارت خودت یه منطقه دیگه و از یه دکل دیگه شب و روز تست زدی ؟ فرقی ندارن ؟ والا فکر نکنم لیمیت وجود داشته باشه ولی احتمالش هم هست چون بسته نامحدود و یک ماهه و طبق عکس نامحدود حجم هستش و نه سرعت و هر کاری بگی از این همراه اول بر میاد و اگه بخوای اعتراض کنی میزنه زیرش و کلی حرف و قانون برات پیش میکشه و ربط میده جاهای ناربط . بهترین کار استفاده از بسته های شبانه ایرانسل و 4G ایرانسل هستش البته اونم قبلش ببین وضعیت تو منطقه شما چطوره منظورم سرعتش هست .

1- سیم کارت اول من که همراه اول بود لیمیت شد سرعتش و من تو 2 منطقه تست سرعت گرفتم و یکسان بود تا اخر ماه (لیمیت شدن هم به خاطر مصرف حجم بالا میتونه باشه و شانسیه و 1ماه لیمیت بودم فیکس)
    2- سیم کارت دوم هم فعال کردم و بسته زدم و مصرف زدم لیمیت نشد البته مصرفم که انجام دادم حجم کمی مصرف کردم تو 1 ماه به اندازه 4 روز که مصرفم زیاد بود دانلود داشتم.(1ماه نشده بود سیم گزاشتم کنار ! تاا 2-3 روز دیگه هم بستش تموم میشه )
    3- سیم کارت سوم هم که فعال کردم و بسته زدم 5 روزه فکر کنم شروع شده بسته و تو این 5 روز کلی ترافیک کشیدم ازشون و بنا به تجره سیم کارت اول و محدودیت پریشب دیدم سرعت محدود شد و دیشب تست دوباره انجام دادم و حالا نمیدونم چه اسمی میشه روش گذاشت (دکل - شانس- افت ترافیک و...) دیشب سرعتم باز شد و مصرف کم انجام دادم .

البته به شما و دوستان میگم که مطمئن باشید مصرفتون زیاد باشه تو ترافیک حتما لیمیت میشین و شکی درش نداشته باشید چون لیمیت شدم و میدونم .

خوب فعلا که مشکلم حل شده ! ببینم تا روز های اینده لیمیت میشم باز یا نه!

فقط یک چیزی ! من بسته الفا پلاس واسه سیم کارت جدیدم گرفتم سیم کارت سوم و بعد انتنم H+ بود بعد یک بسته الفا پلاس 1 ماهه خریدم 4 جی شدم! کلا منطقه های که هستم و میرم همه 4 جی هستن ولی خنده داره انتن 3 جی میاد. هر ماه یعنی بسته الفا پلاس 1 ماه بخرم غیر از بسته شبانه 4 جیم فعال بشه؟ قبلا اینجوری نبود!
    ترفند قدیمم برای سیم کارت اولم فقط یک بار یه بسته 1 روزه الفا پلاس زدم و سیمم 4 جی شد!

7. این کاربر از iran202 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

1- سیم کارت اول من که همراه اول بود لیمیت شد سرعتش و من تو 2 منطقه تست سرعت گرفتم و یکسان بود تا اخر ماه (لیمیت شدن هم به خاطر مصرف حجم بالا میتونه باشه و شانسیه و 1ماه لیمیت بودم فیکس)
    2- سیم کارت دوم هم فعال کردم و بسته زدم و مصرف زدم لیمیت نشد البته مصرفم که انجام دادم حجم کمی مصرف کردم تو 1 ماه به اندازه 4 روز که مصرفم زیاد بود دانلود داشتم.(1ماه نشده بود سیم گزاشتم کنار ! تاا 2-3 روز دیگه هم بستش تموم میشه )
    3- سیم کارت سوم هم که فعال کردم و بسته زدم 5 روزه فکر کنم شروع شده بسته و تو این 5 روز کلی ترافیک کشیدم ازشون و بنا به تجره سیم کارت اول و محدودیت پریشب دیدم سرعت محدود شد و دیشب تست دوباره انجام دادم و حالا نمیدونم چه اسمی میشه روش گذاشت (دکل - شانس- افت ترافیک و...) دیشب سرعتم باز شد و مصرف کم انجام دادم .

البته به شما و دوستان میگم که مطمئن باشید مصرفتون زیاد باشه تو ترافیک حتما لیمیت میشین و شکی درش نداشته باشید چون لیمیت شدم و میدونم .

خوب فعلا که مشکلم حل شده ! ببینم تا روز های اینده لیمیت میشم باز یا نه!

فقط یک چیزی ! من بسته الفا پلاس واسه سیم کارت جدیدم گرفتم سیم کارت سوم و بعد انتنم H+ بود بعد یک بسته الفا پلاس 1 ماهه خریدم 4 جی شدم! کلا منطقه های که هستم و میرم همه 4 جی هستن ولی خنده داره انتن 3 جی میاد. هر ماه یعنی بسته الفا پلاس 1 ماه بخرم غیر از بسته شبانه 4 جیم فعال بشه؟ قبلا اینجوری نبود!
    ترفند قدیمم برای سیم کارت اولم فقط یک بار یه بسته 1 روزه الفا پلاس زدم و سیمم 4 جی شد!
    بله مجبورین همیشه یه بسته الفا پلاس روزانه هم فعال کنین مدتش هم بستگی به خودتون داره که چقدر نیاز دارین . اینم شانسی هست برا من یه سیمکارتم کلا بدون بسته همیشه 4g هستش و هر شهری هم رفتم باز رو 4g هستش البته اگه اون شهر 4g داشته باشه . چند بار بسته هم زدم وبعد تموم شدن بسته باز رو 4g هستش . حتی مصرف ازاد .

9. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام عزیزان
    .
    این بسته 2+2 گیگ که همراه اول هدیه میده ،
    جزء آلفا هستش یا آلفا پلاس ؟
    .
    .
    کلا قاطی داره این همراه اول ، یه لحظه رو +H ـه ، یه لحظه رو H !

11. 2 کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام عزیزان
    .
    این بسته 2+2 گیگ که همراه اول هدیه میده ،
    جزء آلفا هستش یا آلفا پلاس ؟
    .
    .
    کلا قاطی داره این همراه اول ، یه لحظه رو +H ـه ، یه لحظه رو H !
    پلاس در اصل

Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD

13. 2 کاربر از srx190d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام

دوستان سیم کارت جدید گرفتم و برای اولین بار سرویس otp رو دیدم که ظاهرا برای افزایش امنیت تعبیه شده

ولی از من پین میخواست و ظاهرا من اشتباهی پین سیمو وارد کردم و قفل شد

الان که بازش میکنم میزنه pin locked و باز نمیشه

برای حل این مشکل چیکار کنم؟اصلا قفل باشه مشکلی ایجاد میکنه؟چون من سیم کارت قبلیم این نوع سرویس رو اصلا نداشت

با تشکر
    Last edited by محمد7966; 02-03-2017 at 00:07.

15. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام

دوستان سیم کارت جدید گرفتم و برای اولین بار سرویس otp رو دیدم که ظاهرا برای افزایش امنیت تعبیه شده

ولی از من پین میخواست و ظاهرا من اشتباهی پین سیمو وارد کردم و قفل شد

الان که بازش میکنم میزنه pin locked و باز نمیشه

برای حل این مشکل چیکار کنم؟اصلا قفل باشه مشکلی ایجاد میکنه؟چون من سیم کارت قبلیم این نوع سرویس رو اصلا نداشت

با تشکر
    اگه در کارکرد سیم کارت مشکلی پیش نیومده باشه خصوصا قسمت پین کد بزارید همینطوری بمونه . برای تست پین کد سیم کارت رو فعال کنید از قسمت امنیت گوشی و ببینید قبول میکنه یا نه اگه قبول کرد و فعال شد یا اگه فعال بود غیر فعال شد همه چیز اوکی هستش و نیازی نیست کاری انجام دهید . رمز اون قسمت otp به صورت پیش فرض فکر کنم 1234 بوده که شما اشتباها پین کد سیم کارت رو وارد کردی . فعلا که این سرویس استفاده ای نداره اگر هم داشته باشه من ندیدم . بازم اگه خواستین برا اطلاعات بیشتر با 9990 تماس بگیرین و یا به امور مشترکین مخابرات مراجعه کنید .

17. این کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سرعت خیلی متغیره [emoji58]

Sent from my SM-G531H using Tapatalk

19. این کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •