بازم ممنون![]()
بازم ممنون![]()
اره بابا رفتم.
هیچی همون چیزهایی رو بهم گفت که من خودم میدونستم!!!
گفتم قبلا خوب بود ولی الان اینطوری شده.رفتش تو یه دفتر چه دیدش گفتش که پورتت هم اصلا تا الان جابه جا نکردم و همون قبلی هستش.
گفت اگه چراغ adsl روشن میشه مشکل از اینجا نیست و مشکل از خونتونه.
اومدم خونه از دوستم یه سیم گرفتم البته سیم تلفن نیست ، گرفتم از دم در خونه وصل کردم مستقیم اوردم تو خونه و وصل کردم الان خداروشکر یک ساعت شده که خوبه و snr ثابت 6 هستش، نویز هم 25 بود قبلا الان شده 28 که به خاطره سیمه.
یه چیزه دیگه اینه که تلفن رو که برمیدارم snr مثل قبلا کم میشه و اینترنت هم قطع و وصل ، چرا؟؟
البته میخوام این سیم رو در بیار برم یه سیم تلفن بخرم. . ولی کلا چرا این مشکل پیش میاد؟؟
اقايون نت وضعيتش عادي شده؟؟
ماله من ك داغونتر شده كلا تا مياد سايتي باز بشه سرور لاست ميشه
اصلا يه وضي.بدترشده!![]()
خوب از دم در تست بگیری بهت بهتر نشون میده که snr چنده
سیمت افشان نباشه کابل باشه
ممکنه تو مسیر سیم کشی قطعی یا خرابی داشته باشه
یکی از دوستام سیم کشی رو تعویض کرد بعد یه هفته دوباره سرعت پایین اومد خیلی پایین اومد رفت دید که سیمی که به اتقاش میاد دچار مشکل شد گرفت تمیزش کرد الانم خوبه براش
نه واسه من همچین چیزی رخ نمی ده.
دم در میخواستم تست بگیرم ولی سیم سیار نداشتم تا مود رو به برق وصل کنم.
سیم افشان چجوریه؟؟؟؟ اینی که گرفتم شبیه سیم برقه .
موردی نداره ولی سیم افشان همون سیم سفید برق هست ایرادی نداره حالا همونو سیم سیارش کن برو دم در تست بگیر
تا غروب لپ تاپ دستم نمیاد. تا برم بالا تست بگیرم.
یه سیم تلفن از دم در خونمون وصل میشه بعدش میاد تو خونمون.اونجایی که سیم وصل میشه لخته من که رفتم بالا این سیمی که گرفتم رو وصل کنم دیدم که خیلی کثیفه از بس بارون خورده بهش، الان میخوام برم اون قسمت سیمی که لخته و کثیفه رو قطع کنم از نو دوباره وصل کنم و یه چسب برق هم بزنمش روش.فکرکنم مشکل از همنجا باشه.
الان دیگه گوشی رو هم میگیرم دیگه snr پایین نمیاد و ثابت میمونه.
دوست عزیز پشت تلفن های خونه اسپلیتر وصل کردی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)