یه سوال
الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا
در حال حاضر سریع ترین ابزار رد شدن از فیلتر چیه؟ منظورم به لحاظ پینگ هست
اینجا نمیگین تو پروفایلم بگین ممنون
یه سوال
الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا
در حال حاضر سریع ترین ابزار رد شدن از فیلتر چیه؟ منظورم به لحاظ پینگ هست
اینجا نمیگین تو پروفایلم بگین ممنون
سلام
منم 512 کرج رو دارم. اولا برای من هنوز هزینه دو ماه 40960 تومن رو اخرین فیش اومد. (همین 4 روز پیش)
دوما در مورد این که اینترنت تهران با کرج فرق داره ما برای هر نوع درخواست مثل افزایش سرعت و غیره باید به سایت مخابرات تهران بیایم و کلیه درخواستها با تایید تهران وصل میشن.
یه زحمت بکشین برین تو سایت بخش خدمات اینترنتی، adsl، مشاهده صورت حساب نام البرز رو میشه دید.
همچنین برای درخواست تغییر پهنای باند یه یوزر پسورد از البرز وارد کنین تا بیشتر شگفت زده بشین!
Last edited by ebi1952; 18-04-2013 at 16:54.
الان سریعترین قیلترشکن موجود کریو هست که همه سایت ها رو به راحتی باز میکنه.اگه خواستی pm بده یجا با قیمت ارزون میفروشه.![]()
ببخشید پس من که از صبح امروز با Kerio نمیتونم فیس بوک رو باز کنم مشکل از کجاست؟؟؟ قبلا همه سرویس ها از چیز پی ... تا س ا ک.س HTTPS نمیتونستم فیس بوک رو باز کنم و فقط کریو میتونست مشکل گشا باشه که الان اونم دیگه نیست خودم موندم چه دردی زدن که به فیس بوک تنها... جالبه با Opera Mini موبایل وقتی به مودم وصل میشم باز میشه ولی با خود کامپیوتر نه...
واسه من باز میشه با کریو
![]()
سلام.
من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.
الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.
خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟
خب شما سرور داخلی هم سرعتت محدود باشه مشکل تو مشکله یه تماس بگیر 2020 یا 2828 بگو یه ریست بکنن...
البته این دور و بر اکثر کشورها همون مگابیت میدن نه گیگابیت!اینطوری بگیم بهتره :
1Mbps=128KBps
(در واقع 1.024 هست که رند شده رو میگن همه 1!)
8Mbps=1024KBps=1MBps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه تقسیم بر8 شر و ...نداره
اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفتهfair usage policy دارن حتی اشتراک و ضریب هم بعضی دارن در کنار dedicated اما نهایتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک میانگین و معیار نسبی هست نشون میده سرعتها به همون اندازه هست نه مثل اینجا!!و واقعا بالاتر هستند ...ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)
38[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14.59 Mbps
64[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.81 Mbps
72[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.54 Mbps
86[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6.12 Mbps
106[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.75 Mbps
اینم ایران که با زور سرورهای داخلی :
168[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.89 Mbps
از ... بگیر تا پشتیبانی و استاد دانشگاهش . اکثریت غالب همونقدر از اینترنت میفهمن که رئیس جمهور محترم انگلیسی میفهمه تو دیدار با مدودف اونی که فیلمش هست how are you و yes yes و اینا!!البته اینا مشکل اصلی رو روشون نمیشه بگن وگرنه بورن که دوشواری نداره!!
محتوای مخفی: آخرین پاسخ
بستگی به سروری که متصل میشی داره حالا هر ابزاری باشه بعدشم همین اتفاقی که چند روزه میوفته برای من کلا شما ارتباط با سرور خارجی نمیتونی برقرار کنی!من بیش از 100 سرور قدرتمند دنیا رو پینگ کردم تو اون بازه هیچی!!!نه کریوت کار میکنه نه فایرت نه تونل و هات اسپات و ... فقط راهی که میمونه همون وی پی ان ملی هست اونم شما فیلترینگ فعلی رو دور نمیزنی!!سایتهای فیلتر نشده خارجی فعلی رو میتونی باز کنی!!یه راه دیگه همون سرور بروکسی های داخلی هست مثل اون ترفندی که صفحات قبل اشاره شد که اینا جفتش دوتاست در واقع!
دوست عزیز طبق گفته وزیر محترم ما کندی نداریم این چیزایی که شما میگی کذبهسلام.
من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.
الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.
خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟![]()
جدا از شوخی الان وضعیت همه چندان جالب نیست و بله اکثرا سرعتا پایینه ...
دوستان راه حل به این سادگیو ول کردید دارید جرو بحث راه میندازید؟
اخه تا کی تو سر خودتون میزنید؟
قیمت و سرعت اجنبیها رو به رخ هم میکشید؟
خوب همون 20T هست فعلا برای 512 ...
من 2 مگ دارم 74 میدم بعضی موقع ها هم نباشم به 1 مگ کاهش میدم الان فعلا کردم 1 مگ چون یه هفته ای نیستم خونه .
نمی دونم نباید این طوری باشه و گرنه دلیل نداشت بیان 2 قسمت جداگانه برای تهران و کرج درست کنن ..
قسمت تهران که اصلا بازنمیشه ولی کرج باز میشه ...
پنلش چجوریه / با این که نامحدود هستی ریز مصرف رو درست نشون میده ؟
دوستان سلام بعد از گذروندن 7 خان رستم برای قطع اینترنت از شاتل و وصل کردن مخابرات امروز بعد از 10 روز اینترنت512 بنده وصل شده همه چی آرومه پینگ مناسب و میانگین سرعت دانلود60 هست. فیس و یوتیوب هم راحت باز میشن ی توصیه فقط اگه از مخابرات رفتید سراغ هر شرکتی برید بجز شاتل که بعدها پشیمون میشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)