تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 2605 اولاول ... 16256261265265865966066166266366466566667271276211621662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

یه سوال
    الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا
    در حال حاضر سریع ترین ابزار رد شدن از فیلتر چیه؟ منظورم به لحاظ پینگ هست
    اینجا نمیگین تو پروفایلم بگین ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه ebi1952's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز کرج با تهران فرق داره و تحت ساپورت مخابرات تهران نیست ...
    اونی شما گذاشتی مال مخابرات ایرانه اما الان می بینم لینک شما نیس در صورتی که من خودم با لینک شما وارد سایت مخابرات ایران شدم عجیبه ...
    در هر صورت این تهرانه بعد همون طور هم که گفتم هیچ وقت 7 تومن گرون نمیشه نهایتا 1000 تومن یا کمی بیشتر ..
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام
    منم 512 کرج رو دارم. اولا برای من هنوز هزینه دو ماه 40960 تومن رو اخرین فیش اومد. (همین 4 روز پیش)
    دوما در مورد این که اینترنت تهران با کرج فرق داره ما برای هر نوع درخواست مثل افزایش سرعت و غیره باید به سایت مخابرات تهران بیایم و کلیه درخواستها با تایید تهران وصل میشن.
    یه زحمت بکشین برین تو سایت بخش خدمات اینترنتی، adsl، مشاهده صورت حساب نام البرز رو میشه دید.
    همچنین برای درخواست تغییر پهنای باند یه یوزر پسورد از البرز وارد کنین تا بیشتر شگفت زده بشین!
    Last edited by ebi1952; 18-04-2013 at 16:54.

3. این کاربر از ebi1952 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

یه سوال
    الان که پینگ تایم اوت داره من با فیلتر شکن که وصل میشم تایم اوت از بین میره ولی پینگ خیلی میره بالا
    الان سریعترین قیلترشکن موجود کریو هست که همه سایت ها رو به راحتی باز میکنه.اگه خواستی pm بده یجا با قیمت ارزون میفروشه.

5. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

الان سریعترین قیلترشکن موجود کریو هست که همه سایت ها رو به راحتی باز میکنه.اگه خواستی pm بده یجا با قیمت ارزون میفروشه.
    ببخشید پس من که از صبح امروز با Kerio نمیتونم فیس بوک رو باز کنم مشکل از کجاست؟؟؟ قبلا همه سرویس ها از چیز پی ... تا س ا ک.س HTTPS نمیتونستم فیس بوک رو باز کنم و فقط کریو میتونست مشکل گشا باشه که الان اونم دیگه نیست خودم موندم چه دردی زدن که به فیس بوک تنها... جالبه با Opera Mini موبایل وقتی به مودم وصل میشم باز میشه ولی با خود کامپیوتر نه...

7. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

ببخشید پس من که از صبح امروز با Kerio نمیتونم فیس بوک رو باز کنم مشکل از کجاست؟؟؟ قبلا همه سرویس ها از چیز پی ... تا س ا ک.س HTTPS نمیتونستم فیس بوک رو باز کنم و فقط کریو میتونست مشکل گشا باشه که الان اونم دیگه نیست خودم موندم چه دردی زدن که به فیس بوک تنها... جالبه با Opera Mini موبایل وقتی به مودم وصل میشم باز میشه ولی با خود کامپیوتر نه...
    واسه من باز میشه با کریو

9. این کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام.
    من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
    شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.

الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.

خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه عزیز سرعت از 70 بالاتر نمیره...
    خب شما سرور داخلی هم سرعتت محدود باشه مشکل تو مشکله یه تماس بگیر 2020 یا 2828 بگو یه ریست بکنن...

شما هر جای دنیا بری 1 متر 100 سانتیمتره!
    هر بایت هم 8 بیته. فرقی نمیکنه ایران باشی یا مریخ!
    1gigabit=1024megabit=128megaByte
    البته این دور و بر اکثر کشورها همون مگابیت میدن نه گیگابیت!اینطوری بگیم بهتره :

1Mbps=128KBps
    (در واقع 1.024 هست که رند شده رو میگن همه 1!)
    8Mbps=1024KBps=1MBps

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه تقسیم بر8 شر و ...نداره

اصلاحات گرانفروشی پهنای باند یا کم فروشی هم ندارند این چیزها فقط تو ایران اینقدر جهاد اختلاسی کردند که این اصطلاحات ریشه گرفته
    ما که نفهمیدیم یکی میگه 128 واقعیه یکی میگه شیر نداره... ولی اگه مال اینام تقسیم بشه با ایران زیاد فرقی نداره. خیلی سرعت دانلودش کمه. (البته با ایران قبل از داغون شدن)
    fair usage policy دارن حتی اشتراک و ضریب هم بعضی دارن در کنار dedicated اما نهایتا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که یک میانگین و معیار نسبی هست نشون میده سرعتها به همون اندازه هست نه مثل اینجا!!و واقعا بالاتر هستند ...

38
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 14.59 Mbps

64
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 8.81 Mbps

72
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7.54 Mbps

86
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6.12 Mbps

106
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4.75 Mbps

اینم ایران که با زور سرورهای داخلی :

168
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1.89 Mbps

حال صحبت این چیزا شده بد نیست بازم بدونید
    کارشناس استاد دانشگاه متخصص IT نمیدونم حالا چند پست و تخصص دیگه هم داشت صحبت میکرد میگفت بله ما سرعت اینترنت جهانی را پایین اوردیم خوب بخاطر چندین معضل وقتی که سرعت بالا باشه امکان دیدن صوت و تصویر برای شخص وجود دارد و شخص میتواند براحتی تصاویر را تماشا کند خوب این روال درست نیست درسته ان ور دنیا چنین امکاناتی هست ولی در کشور ما مطابق ارزشهایمان یکسان نیست
    خوب ممکن هست شخصی بتواند P-O-R-N ببیند ایا این درست هست؟

بقیشو حتما خودتون ببینید

اخه ادم چه بگم حتی زبان فارسیش هم بیشتر پشتو بود شما کی هستی جای 70 میلیون مردم تصمیم میگیری؟ کی خواست اصلا صبح تا شب ویدیو انلاین ببینه؟ اصلا کی گفته همه چشمشون به P-O-R-N هست و فقط ویدیو رو برای P-O-R-N میخواهند؟

مردم عقل و شعور دارند و هر چه بخواهند میتوانند استفاده کنند شما فکر کردی سرعت خارجی رو پایین بیاری در نتیجه مردم ویدیوی انلاین نمیتونند ببینند و در نتیجه دستشون به P-O-R-N نمیرسه؟ مگه مردم ویدیو و اینترنت پرسرعت رو فقط برای P-O-R-N میخواهند؟

خوب استاد دانشگاه عزیز و تحصیل کرده ما پدیده عجیب و شیطانی به نام Download داریم که طرف هر چی میخواد میگره و افلاین میبینه

بگذریم حرف زیاده اما سواد مسئولین همچنان کمه و کشور از معضل فقدان کارشناس و استاد دانشگاه داره رنج میبره
    از ... بگیر تا پشتیبانی و استاد دانشگاهش . اکثریت غالب همونقدر از اینترنت میفهمن که رئیس جمهور محترم انگلیسی میفهمه تو دیدار با مدودف اونی که فیلمش هست how are you و yes yes و اینا!! البته اینا مشکل اصلی رو روشون نمیشه بگن وگرنه بورن که دوشواری نداره!!

دیشب عملا نت جهانی قطعه قطع شد.

محتوای مخفی: برای آخرین بار 

این ویتنام و پاکستان و افغانستان اول سوئیس نبودن که الان این شده باشن! از اول هم همین بدبخت بودن الانم هستن. ولی خیلی چیزا به دست آوردن. حداقل کرامت انسانی دارن ، انتخابات دارن و... یا همون عراق که مثال زدی شیعه یه طرف میگه حسین یه طرف دیگه اربیل منطقه خودمختار شده مشروب سرو میشه. چرا ابی باید بیاد توی یه گاوداری تو کردستان کنسرت بذاره تا ایرانیا برن؟ این لیاقت ایرانیاست که حق نداشته باشن صدای خواننده مورد علاقه شون رو بشنون؟ سوریه رو خوب گفتی ، خوبه یه نگاهی به رفتار مردمش بکنیم ، اینکه حاضرن برای رسیدن به خواسته هاشون چقدر هزینه بدن ، چرا ما هیچ ارزشی برای خواسته هامون قائل نیستیم و حاضر نیستیم هیچ کاری براش بکنیم؟ حالا چرا سوریه؟ چرا بقیه رو نگاه نمی کنی؟ تونس که 10 روزه آزاد شد یا مصر.
    اینکه قانع نمیشیم قبول ، باشه بحث تمام. فقط ناموسا بی خیال این آیه یاس خوندن شو کمتر اطرفیانت رو از حرکت کردن دلسرد کن ، اینجا رو نمیگم کلی می گم.
      محتوای مخفی: آخرین پاسخ 

دوست عزیز تو اینی که ما مشکلات زیادی داریم از اقتصاد بگیر تا حقوق شهروندی و عدالت اجتماعی و ... شکی درش نیست!من فقط میگم راهی که شما بهش فکر میکنی برای حل این مشکلات و رسیدن به خواسته ها و حقوق و ... چیزی جز بدبختی بیشتر به ارمغان نمیاره!!کجا مردم پاکستان و افغانستان کرامت انسانی و انتخابات و ... دارن!؟هر روز حمله و کشته شدن مردمه!طالبان و القاعده و امریکا و ناتو هم نداره بازنده مردم هستند!عراق باز الان مدتیه آرومتر شده ولی روی امنیت به خودشون دیدین؟هر روز بمب گذاری!الان سوریه چند ماهه دارن میکشن همدیگه رو اینجوری آزاد میشن!؟شما دیدی فیلمش رو که نیروهای مردمی به قول خودشون چطور زن و بچه یارو رو میگیرن به رگبار میبندن چرا که با حکومت بود خب پس فردا اینا میخوان با این طرز فکر بشینن راس کار میشن یکی بدتر از اسد!!سوریه قرار نیست آزاد بشه قرار نیست آباد بشه اگه چنین چیزی بود همون روز اول اسد کنار میرفت یا میکشتنش سوریه قراره آشوب باشه ویران بشه ببین یکی مثل برلوسکونی چطور از قدرت کنار میره با کمترین هزینه بعدش حالا نسبتا مبارک چطور کنار میره البته با زور و فشار و حمایت امریکا بعد امثال غذافی و اسد و ... چطور کنار میرن شما باید دستت اومده باشه هزینه ای که لازمه چقدر زیاده!!بعد نتیجه چی؟من یه سوال از شما نوعی دارم فرض محال که محال نیست فردا از بالا تا پایین این نظام بدون خونریزی و هزینه کنار رفت کی میاد جاش!؟!؟آدم عاقل یه اشتباه رو دوباره تکرار نمیکنه که!if you know what i mean

سال 88 یک حرکتی انجام شد نمیگم خوب یا بد درست یا غلط نمیگم از سران و حامی هاش الان دارن میگن اشتباه کردیم ما رو هم بازی بدین!فقط میگم نتیجه رو نگاه کنید اگه تا اون روز اینترنت رو به این شدت کاری نداشتن الان میخوان ارتباط بین الملل رو قطع کنن! اگه تا اون روز خطوط قرمز یه جا بود الان عقبتر برده شد!!و چقدر خون بی گناه ریخته شد! و ... یعنی اصلا بگیم یک حرکت مردمی یک اعتراض با نیت خوب چون آگاهانه نبود نتیجه به مراتب بدتری از وضعیت قبلی داشت امسال هم همونه به شکل دیگه ای... حالا شما خود دانی!

خواهش میکنم دیگه نقل قول نگیر من پاسخ نمیدم!مرسی

یه سوال
    بستگی به سروری که متصل میشی داره حالا هر ابزاری باشه بعدشم همین اتفاقی که چند روزه میوفته برای من کلا شما ارتباط با سرور خارجی نمیتونی برقرار کنی!من بیش از 100 سرور قدرتمند دنیا رو پینگ کردم تو اون بازه هیچی!!!نه کریوت کار میکنه نه فایرت نه تونل و هات اسپات و ... فقط راهی که میمونه همون وی پی ان ملی هست اونم شما فیلترینگ فعلی رو دور نمیزنی!!سایتهای فیلتر نشده خارجی فعلی رو میتونی باز کنی!!یه راه دیگه همون سرور بروکسی های داخلی هست مثل اون ترفندی که صفحات قبل اشاره شد که اینا جفتش دوتاست در واقع!

سلام.
    من از دیروز سرعت 128 مخابرات رو گرفتم.
    شخصی که دیروز اومد و راه اندازی کرد گفت تا 24 ساعت سرعتت کمه اما بعدش درست میشه.

الان 26 ساعت گذشته و سرعتم افتضاحه و اون سرویسی رو که قبلا من با نام سرعت 128 از شرکت گرفته بودم حداقل دو برابر مخابرات بود.

خواستم بپرسم برای شما هم روز اول اینطور بوده یا اینکه کلا سرعت همینطوریه و از اون چیزی که میگن و می فروشن پایین تره؟
    دوست عزیز طبق گفته وزیر محترم ما کندی نداریم این چیزایی که شما میگی کذبه

جدا از شوخی الان وضعیت همه چندان جالب نیست و بله اکثرا سرعتا پایینه ...

12. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

باید سر سیم تلفنو مواقعی که خونه نیستید یا خوابید بکنید تو بشکه تا اینترنتتون ذخیره بشه بعد بشکه رو وصل کنید به لب تاب یا pc بعد با سرعت نور استفاده کنید
    فراموش نکنید که این معادله توی سرعت تاثیر بسزایی داره:
    بشکه بزرگتر+سیم تلفن کلفت+بسته بودن در بشکه=ping2ms
    فقط در صورت ترکیدن بشکه از فشار اینترنت ما مسئول نخواهیم بود.چون اکثر بشکه ها ساخت چبن هستند.

دوستان راه حل به این سادگیو ول کردید دارید جرو بحث راه میندازید؟
    اخه تا کی تو سر خودتون میزنید؟
    قیمت و سرعت اجنبیها رو به رخ هم میکشید؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    Where humans aren't worth

پيش فرض

سلام
    منم 512 کرج رو دارم. اولا برای من هنوز هزینه دو ماه 40960 تومن رو اخرین فیش اومد. (همین 4 روز پیش)
    دوما در مورد این که اینترنت تهران با کرج فرق داره ما برای هر نوع درخواست مثل افزایش سرعت و غیره باید به سایت مخابرات تهران بیایم و کلیه درخواستها با تایید تهران وصل میشن.
    یه زحمت بکشین برین تو سایت بخش خدمات اینترنتی، adsl، مشاهده صورت حساب نام البرز رو میشه دید.
    همچنین برای درخواست تغییر پهنای باند یه یوزر پسورد از البرز وارد کنین تا بیشتر شگفت زده بشین!
    خوب همون 20T هست فعلا برای 512 ...
    من 2 مگ دارم 74 میدم بعضی موقع ها هم نباشم به 1 مگ کاهش میدم الان فعلا کردم 1 مگ چون یه هفته ای نیستم خونه .
    نمی دونم نباید این طوری باشه و گرنه دلیل نداشت بیان 2 قسمت جداگانه برای تهران و کرج درست کنن ..
    قسمت تهران که اصلا بازنمیشه ولی کرج باز میشه ...
    پنلش چجوریه / با این که نامحدود هستی ریز مصرف رو درست نشون میده ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bankggs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان سلام بعد از گذروندن 7 خان رستم برای قطع اینترنت از شاتل و وصل کردن مخابرات امروز بعد از 10 روز اینترنت512 بنده وصل شده همه چی آرومه پینگ مناسب و میانگین سرعت دانلود60 هست. فیس و یوتیوب هم راحت باز میشن ی توصیه فقط اگه از مخابرات رفتید سراغ هر شرکتی برید بجز شاتل که بعدها پشیمون میشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •