تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 860 اولاول ... 162562612652658659660661662663664665666672712762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 8598

نام تاپيک: Harvest Moon

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

آره خدایی چقدر سر این شهره ما اسکول شدیم

یادمه چطوری با ذوق از پای مدرسه میومدم میشستم پای این بازی . اینقدر برام جذاب بود که زمان رو حس نمیکردم .

الانم رفتم برای PS3 نسخه ی PSN رو دانلود کردم میخوام بازی کنم

کنار اینهمه بازیهای روز دنیا یه سری بازی ها هستن همیشه هیجان خودشونو دارن

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aryan007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان من خودم Harvest Moon باز نیستم اما پست های این تاپیک که بزرگ ترین مرجع فارسی این بازی هست رو می خونم. اما این قضیه ی شهر تو این بازی خیلی برام جالبه.
    یعنی از بین این همه گیمر توی جهان و سایت های مختلف و یوتیوب و حتی سوال بچه ها از سازندگان بازی مسئله ی وجود چیزی به نام Kingcity رد شده.
    اما فقط و فقط تنها یک مرجع به شهر (!؟) توی این بازی اشاره کرده و اونم به صورت مفصل.
    یعنی چندین صفحه ی مفصل درباره ی شهر توضیح داده در صورتی که هیچ گیمری و هیچ کلیپی در یوتیوب در این مورد وجود نداره و در ایمیل به پشتیبانی سازنده این موضوع رد شده.
    پس یعنی واقعا شهر توی این بازی وحود نداره.
    اما راهنمای لوحه خانه چطور و چگونه و برای چه همچین چیزایی به اون مفصلی گفته,سال هاست گیمر های ایرانی رو سر کار گذاشته.
    حتی بعضی بچه ها سایت های خارجی و گیمر های خارجی رو به شک انداختند!

بعد از این همه سال تنها یک راه هست که بدانیم آن همه مطلب درباره ی یک چیز مبهم از کجا اومده= زنگ بزنید لوحه خانه!!!

یعنی نویسنده ی اون مطلب اینا رو از تخیلاتش نوشته؟
    یا تنها فردی هست که به شهر رفته.چیزی که حتی سازنده های بازی هم نمی دونن!!! LOL!

کسی می تونه زنگ بزنه لوحه خانه تا به همه ی این بحث ها و... در طول این مدت مدید پایان بده؟

ممنون.
    ا

3. 2 کاربر از Aryan007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

به نظر من تنها راه رسیدن به این معما اینه که بازیو بدون تقلب و گیم شارک انجام بدیم. بعضی از دوستان سیو بازیشونو گذاشته بودن و همه شون هم با گیم شارک بازیو ادامه میدن.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

فکر نکنم کسی این سه سال رو بدون گیم شارک بازی کرده باشه...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دادشم هنوز به شهر نرسيده ها !؟
    اگه به دردت ميخوره بگو بزارم....سيوشم با پسوند MCR و برای برنامه EPSXE هست...
    هرچند نرم افزار کانورت اين سيو ها هم هست !
    اگه میشه بزارید
    با تشکر

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

یه سوال از اونایی که این بازی رو چند سالی بازی میکنن البته خودم عاشقشم و خیلی بازی میکردم بچه بودم اما بیشتر از 3 4 سال نرفتمش

توی این بازی خودت و اهالی مزرعه پیر میشید؟

بچت تا چند سالگی بزرگ میشه؟

راجع به آشغال ریختن هم یه سوال دارم . تو راهنما نوشته هر چی بیشتر آشغال بریزید توی ماهیگیری بیشتر آشغال میگیرید من اکثرا تو مزرعه خودم آشغال میریزم . خوب این آشغالایی که از ماهیگیری میده رو چیکار کنیم؟
    Last edited by MohammadT15; 03-07-2012 at 10:21.

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

من که تا سال چهارم بازی کردم ولی اهالی پیر نشدن و بچه ام هم در حد چهار دستو پا رفتن بزرگ شده بود. البته بازیو ادامه ندادم که اتفاقات بعدیو ببینم.
    دوباره از اول دارم بازی میکنم البته اصولی و با استراتژی. خیلی دوس دارم بدونم شهر میره یا نه !
    در مورد آشغال ریختن باید بگم که یه سطل آشغال توی میدان شهر هستش که باید اونجا بریزی آشغالارو.
    و نکته دیگه اینه که اگه آشغالارو مثلا اطراف خونه شهردار یا چوب بر و یا هرکسه دیگه ای بریزی یک امتیاز از محبت اون کم میشه .و احتمال اینکه توی ماهیگیری آشغال صید کنی زیاده !

9. این کاربر از pc-game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت A.Lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان
    توي اين بازي مواد مثل نمك شكر رب(چاشني) چطور به دست بياريم

تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

نمک وسس و شکرو اینارو بعد از اینکه خونه تو بزرگ کردی باید از برنامه تلویزیون بخری.یعنی اول برنامه شو ببینی، بعد ، از تلفنه رستوران زنگ بزنی بخری...

در آغاز فعالیت A.Lopez's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

نمک وسس و شکرو اینارو بعد از اینکه خونه تو بزرگ کردی باید از برنامه تلویزیون بخری.یعنی اول برنامه شو ببینی، بعد ، از تلفنه رستوران زنگ بزنی بخری...
    ممنون مثل لوازم اشپز خونه بايد بگيرم. ميشه بگي دقيقا چه روزي و چه برنامه اي رو ببينم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •