تو سایت رادیویی شکایت کن، منم فردا همه عکسارو آپ میکنم ، غروبش میرم قسمت شکایت...
یکی از دوستان آدرس کامل قسمت شکایت رو تو دو سه صفحه پیش قرار داد، اما سایتش که اینه
cri.ir
تو سایت رادیویی شکایت کن، منم فردا همه عکسارو آپ میکنم ، غروبش میرم قسمت شکایت...
یکی از دوستان آدرس کامل قسمت شکایت رو تو دو سه صفحه پیش قرار داد، اما سایتش که اینه
cri.ir
من همین الان زنگ زدم 2020 گفت تا 2 شنبه درست میشه
v
تا دیروز قرار بود شنبه درست شه.... اون 25 روز قبلی هم همیشه قرار بود 2 شنبه همون هفته درست شه....
البته 2020 راست میگه ها!!!! یه موقع شک نکنید....
منم دارم اینترنتو تموم میکنم برم حسابگر
میگن همه چی ارومه اونجا پینگ
فقط یه کم اوضاع دانلودش ضعیفه
داستان مخابرات کرمانشاه، همون ایران خودرو خودمونه!!!
کیفیت: آشغال
قیمت:نجومی
ساپورت-گارانتی: محدود!!!!
کیفیت:تضمین شده!!!!!!
مدرک اکثر کارکنان: ابتدایی... مردود
زمان بهبود: آینده ایی نزدیک
مشتری: فراوان ( البته ایران خودرو رو مجبوریم اما مخابرات....)
رو: سنگ پای قزوین...
پ.ن: دوستان، لطف کنن بقیه هم از speedtest، تست سرعت بزارن! جهت آگاهی کاربران جدید که گمراه نشن...
Last edited by ShadowDragon; 31-01-2013 at 21:15.
منم حسابگر دارم ... رک و راست راجع به پینگش برات بگم : حسابگر تایم اوت نداره ولی پینگش در زمانهای نرمال که پینگ مخابرات 130 است حدود 190 میرسه اما در زمانهایی که مخابرات به هم میریزه و پینگش بالای 600 میره پینگ حسابگر به حول حوش 300 میرسه ولی خیلی خیلی به ندرت با سرور های خارجی تایم اوت میده... اگه شاتل پورت خالی داشت از شاتل بگیر فکر کنم پینگش بهتر باشه. اولویت دوم رو بذار برای صبانت و اولویت سوم حسابگر ... بزرگترین مزیت حسابگر فقط و فقط شارژ آنلاینش هست و بس
معجزه سال 91
پینگ مخابرات ساعت 10 شب خوب شد
تایید میشه... پینگ 57 سرور ایران
و سرعت از 0.2مگ به.0.4 مگ رسید
دوستانی که از حسابگر نت دارن لطف کنن یه تست سرعت از speed test بزارن
آسیاتک هم همون موقع پینگش برای 4.2.2.4 از 650 رسید به 180 اما الان که ساعت 23:55 دقیقه است رفته روی 300
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)