این مستر لیگ چرا اینجوریه؟ هر بازیکنی رو میخوام بخرم نمیاد. فقط بازیکن مزخرف میشه خرید.
بعدشم یه دفعه خودش برای جبران کمبود پول بدون پرسیدن سه تا بازیکنم رو ریلیز کرد، یکی شون رو تازه خریده بودم. فقط الکی وقت تلف کردم پای این مستر لیگ![]()
این مستر لیگ چرا اینجوریه؟ هر بازیکنی رو میخوام بخرم نمیاد. فقط بازیکن مزخرف میشه خرید.
بعدشم یه دفعه خودش برای جبران کمبود پول بدون پرسیدن سه تا بازیکنم رو ریلیز کرد، یکی شون رو تازه خریده بودم. فقط الکی وقت تلف کردم پای این مستر لیگ![]()
Last edited by shahab_f; 18-08-2011 at 14:23.
کسی هست Replay گل ها و سیو مستر لیگ بزاره اینجا ؟؟
من هر وقت میزنم کار میکنه . L1 رو میگیری دیگه ؟
تیمت چی هست و اینکه تو Team Ranking چندمه ؟
scout تیمت رو آپگرید کردی ؟
اگه تیم رتبش خوب نباشه سخت بشه بازیکن تاپ گرفت ..
اسکوت هم اگه خوب باشه تاثیر داره ...
من تیمم من سیتیه و فعلآ تونستم کریس رونالدو و روبینیو و ده روسی رو بگیرم ولی مثلآ هر کاری کردم فابرگاس و اینیستا رو نتونستم بگیرم
تیمم لیورپوله. دو فصله رنک یکم. آخه دیدم تو قابلیت های scout چیزی به نام negotiation نداره، گفتم حتما فقط زیر نظر میگیره. اصلا باید یه قابلیت باشه آدم خودش پیشنهاد پولی بده که تیم مقابل نتونه رد کنه! والا ما هیچ اسکولی تو تیممون نمیاد. میگن هفته آینده دموی pes2012 میاد. دیگه بازی نمیکنم تا اون موقع![]()
سلام ببخشید من مبتدیم لطفا کمک کنید.
توی لیگها میشه دو تا یوزر توی یک تیم بازی کنند؟ یا نه؟؟(دسته 1 و 2)
سلام دوستان من دوتا گيم پد topway 25pin دارم كه متأسفانه وقتي ميخوام بازي كنم ( pes 2011 ) نميشناستشون من درايورشون رو هم نصب كردم اما بازم متأسفانه نميشناستشون توي تنظيمات بازي ميرم قسمت گيم پد بازم هيچ اسري ازشون نيست چيكار كنم ؟
تو كنترل پانل كه ميرم در قسمت گيم پد اسمه گيم پد ها رو زده اما روبروش زده not connect.. كسي ميدونه جريانش چيه؟
اينم عكسشه
Last edited by jak_1300; 20-08-2011 at 19:13.
دوست عزیز فیش usb یا درگاه usb کامپیوترتون سالمه؟
یعنی وقتی دسته رو وصل میکنی چراغش روشن میشه؟
اصلاً پرتورت يو اس بي نداره نوشتم كه 25 پين تو عكس هم كه مشخصه پورتش؟
سلام
اگه ميخاي پولات تو مسترليگ 99999999 يعني خيلي خيلي زياد بشه و بازيكناي خوبي جذب تيمت بشن اين دو نكته رو بخون و بهش عمل كن
1-زيادشدن پولها: تو منوي اصلي بازي(اولين منو بعد از اجراي بازي) به قسمت extra content برو بعد به mode expansion kits رفت اگه به اندازه كافي gp داري (كه مقدارش گوشه بالا سمت راست همين صفحه نوشته) گزينه پنجمي يعني master league 1 رو انتخاب كن كلمه yes رو بزن. بعد كه ميخاي مستر جديد بازي كني توي جنرال ستينگ كه قبل از شروع فصل مياد تو گزينه يكي مونده به آخر رو on كن تا اينكه به بيشترين پول ممكنه برسي
2-علاقه بيشتر بازيكنان براي اومدن به تيم شما:همه كارهاي بالا رو انجام بده فقط به جاي master league 1 بيا master league2 رو انجام بده
سلام ميشه آدرس دانلود اين پچ رو بگيد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)