تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 1291 اولاول ... 1625626126526586596606616626636646656666727127621162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند تا سوال داشتم.
    من تازه وایمکس گرفتم.
    وقتی 4تا چراغ آنتن روی مودم در حال چشمک زدن باشه یعنی چی ؟
    بعضی وقتا مثلا دیشب ساعت 2 شب تمام چراغ های مودم به غیر از آبیه خاموش و روشن شدن! این به چه معنی است ؟
    و میخواستم ببینم ایرانسل معمولا شبها دچار مشکل(قطع) میشه یا نه ؟
    مودم من 130 وای فای است که 80 خریدمش.
    لطفا راهنمایی کنید...

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان من اخر ماه قبلی سرویسمو تغییر دادم به 1مگ نامحدود ولی شارژش نکردم و نمیخوام شارژ کنم مشکلی پیش میاد؟! 3تومن هم توی اکانتم اعتبار هست

وضعیت حساب : تعلیق

کاربر گرامی، تغییر خدمات امکان پذیر نیست مشترک در وضعیت فعال نمی باشد .
    Last edited by urcu; 06-02-2012 at 22:20.

اگه نباشه جاش خالی می مونه gheymeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

عرضه نیم‌بهای مودم‌های وایمکس ایرانسل به مناسبت سالروز پیروزی انقلاب اسلامی
    ایرانسل از عرضه نیم‌بهای مودم‌های USB و Wi-Fi وایمکس خود به مناسبت سی و سومین سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی ایرانسل، تخفیف ۵۰ درصدی مودم‌های وایمکس ایرانسل مشمول آن دسته از مشترکینی می‌شود که در بازه زمانی 19 تا 22 بهمن ۹۰ نسبت به ثبت نام سرویس وایمکس با مودم Wi-Fi یا USB اقدام و از زمان ثبت نام، مراحل مربوط به آن و عملیات پرداخت خود را حداکثر ظرف مدت ۳ روز انجام دهند.

در این بازه زمانی، مودم‌های داخلی با امکانات Wi-Fi و مودم USB به همراه سامانه تقویت کننده وایمکس ایرانسل با ۵۰ درصد تخفیف به قیمت ۴۰۳ هزار و ۴۰۰ ریال عرضه خواهند شد. در طول دوره این پیشنهاد تخفیفی، هر فرد تنها می تواند یک حساب وایمکس ثبت نام کند و در صورت ثبت نام برای بیش از یک حساب، ثبت نام های اضافی ملغی می‌گردند.

ثبت نام وایمکس ایرانسل از طریق وب‌سایت رسمی این شرکت به نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فروشندگان مجاز منتخب ایرانسل که اسامی آن‌ها در وب‌سایت ایرانسل آمده، مراکز خدمات ایرانسل و یا تماس با مرکز تماس شبانه روزی وایمکس ایرانسل به شماره ۷۰۷ برای تماس از خطوط ایرانسل و ۰۹۳۷۷۰۷۰۰۰۰ برای تماس از سایر خطوط ممکن است.

پرداخت هزینه اشتراک وایمکس ایرانسل از طریق پرداخت اینترنتی به وسیله سیستم کنترل حساب اینترنتی (e-Care)، خرید کارت شارژ و بارگذاری اینترنتی، خرید کارت شارژ و بارگذاری از طریق سیم کارت ایرانسل از طریق شماره گیری کد دستوری و مراجعه حضوری به شعب بانک های عامل امکان پذیر است.

بنا بر اعلام، درحال حاضر خدمات اینترنت پرسرعت بی‌سیم از طریق وایمکس ایرانسل، با پهنای باند بین ۱۲۸ کیلوبیت تا دو مگابیت بر ثانیه و براساس تقاضا، در 26 شهر اصفهان، اندیشه، اهواز، تبریز، تهران، خمینی شهر، خوراسگان، نجف آباد، شاهین شهر، شور آباد، محمودآباد، شهر قدس، شهرک صنعتی اطلس، شهرک صنعتی چرمشهر، شهرک صنعتی طوس، شهریار، شیراز، فردیس، قرچک، کرج، اسلام شهر، ورامین، دزفول، گلستان، ری و مشهد مقدس ارائه می‌شود.

4. 2 کاربر از gheymeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان.
    چند تا سوال داشتم.
    من تازه وایمکس گرفتم.
    وقتی 4تا چراغ آنتن روی مودم در حال چشمک زدن باشه یعنی چی ؟
    بعضی وقتا مثلا دیشب ساعت 2 شب تمام چراغ های مودم به غیر از آبیه خاموش و روشن شدن! این به چه معنی است ؟
    و میخواستم ببینم ایرانسل معمولا شبها دچار مشکل(قطع) میشه یا نه ؟
    مودم من 130 وای فای است که 80 خریدمش.
    لطفا راهنمایی کنید...
    سلام بر شما

اگر چراغ آنتن‌ها در حال چشمك زدن باشه، يعني به اينترنت وصل نيستيد. كلا چراغ آنتن‌ها حالا هر چند تاش كه روشنه، بايد ثابت باشه.

معمولا در شب‌ها مشكلي پيش نمي‌آيد، البته گاهي وقتها چرا. يعني مثلا يهو آنتن ميره كه معمولا زود هم برميگرده. اگر براي شما زياد اين حالت پيش مياد، حتما پيگيري كنيد.

در هر صورت اگر ميخوايد به طور دقيق چك كنيد كه اينترنتتون وصله يا نه مراحل زير رو انجام بديد:

1- در يكي از جست و جوگرهاي اينترنت، آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو تايپ كنيد.

2- در هر دو قسمت يوزر و پسورد عبارت admin رو تايپ كنيد و وارد شيد.

3- در صفحه ظاهرشده كه مربوط به تنظيمات مودم هست، از ليست سمت چب از STATUS گزينه WIMAX رو بزنيد.

در فهرست ظاهر شده، اوليش Connection Status هست. نگاه كنيد ببينيد اگر جلوش نوشته Connected يعني اينترنت وصله، اما اگر نوشته Connecting يعني اينترنت قطعه.

اينايي كه گفتم خدمتتون تجربه شخصي خودم در استفاده از وايمكس ايرانسله.

موفق باشيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به همگی.
    راهنمایی راجع به -- وایمکس ایرانسل میخواستم.
    منظورم این هست که هکرها میتونن مودم مدل outdoor bm 8301 huaweiهستش البته حدود 1.5 میشه که دارم استفاده میکنم.از بس که
    شنیدم وایمکس را -- میکنن شک کردم گفتم از متخصص بپرسم تا راهنماییم کنه .ممنون

8. این کاربر از mohandes66 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه lucky_luke's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان من اخر ماه قبلی سرویسمو تغییر دادم به 1مگ نامحدود ولی شارژش نکردم و نمیخوام شارژ کنم مشکلی پیش میاد؟! 3تومن هم توی اکانتم اعتبار هست

وضعیت حساب : تعلیق

مشکلی پیش نمیاد
    اون پولی هم که توی حساب هست سر جاشهیعنی اگه این ماه کامل در حال تعلیق باشید و ماه بعد بخواید شارژ کنید باید مبلغ کمتری پرداخت کنید

سلام به همگی.
    راهنمایی راجع به -- وایمکس ایرانسل میخواستم.
    منظورم این هست که هکرها میتونن مودم مدل outdoor bm 8301 huaweiهستش البته حدود 1.5 میشه که دارم استفاده میکنم.از بس که
    شنیدم وایمکس را -- میکنن شک کردم گفتم از متخصص بپرسم تا راهنماییم کنه .ممنون
    وایمکس و ADSL نداره
    به مدل مودم هم ربط نداره همه رو میشه -- کرد(البته اگه بشه بهش گفت -- کردن)
    برای اینکه خیالتون راحت باشه باید پسورد مودم (چه مودم وایمکس و چه ADSL) رو عوض کنید

10. این کاربر از lucky_luke بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مشکلی پیش نمیاد
    اون پولی هم که توی حساب هست سر جاشهیعنی اگه این ماه کامل در حال تعلیق باشید و ماه بعد بخواید شارژ کنید باید مبلغ کمتری پرداخت کنید

وایمکس و ADSL نداره
    به مدل مودم هم ربط نداره همه رو میشه -- کرد(البته اگه بشه بهش گفت -- کردن)
    برای اینکه خیالتون راحت باشه باید پسورد مودم (چه مودم وایمکس و چه ADSL) رو عوض کنید
    خوب چرا نمیشه تغییر سرویس داد برای ماه بعد؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چندتا سوال :

دوستان وایمکس هم مثل مخابرات 512 نمیده به دانشجوی کارشناسی ؟!

تو نقشه ی مناطق تحت پوشش ، خونه ی ما تو منطقه ی زرد ( شایدم قرمز ! ) قرار داره ، حالا راهی هست بشه قدرت سیگنال های وایمکس رو تو خونه چک کرد ؟! اگه برم ثبت نام کنم و کارشناس بیاد ببینه آنتن نداره منطقه ، پول رو پس میدن ؟

تو دریافت امواج ، مودم wi-fi قویتر هست یا USB ؟

اگر کسی 512 داره میشه سرعت دانلود و پینگش رو بگه .

پروفشنال urcu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

چندتا سوال :

دوستان وایمکس هم مثل مخابرات 512 نمیده به دانشجوی کارشناسی ؟!

تو نقشه ی مناطق تحت پوشش ، خونه ی ما تو منطقه ی زرد ( شایدم قرمز ! ) قرار داره ، حالا راهی هست بشه قدرت سیگنال های وایمکس رو تو خونه چک کرد ؟! اگه برم ثبت نام کنم و کارشناس بیاد ببینه آنتن نداره منطقه ، پول رو پس میدن ؟

تو دریافت امواج ، مودم wi-fi قویتر هست یا USB ؟

اگر کسی 512 داره میشه سرعت دانلود و پینگش رو بگه .
    کارشناسی که خوبه به کاردانی هم میدن

شما ثبت نام کنید ایرانسل چک میکنه و باهاتون تماس میگیره و میگه میتونید سرویس بگیرید یا نه
    اره پس میدن

وای فای قویتره

14. این کاربر از urcu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •