تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 1024 اولاول ... 162562612652658659660661662663664665666672712762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    من دو تا اخطارم دارما!

پيش فرض

جدا من موندم دوستان این اطلاعات رو از کجا میارن که میگن اینو بخونین اینو نخونین!؟
    همین امسال از دوره تناوب یه سوال اومد

دوستان جواب تشریحی کنکور 88 خارج رو از کجا میشه گیر اورد؟ تو بازار هست؟
    ماله داخل رو گرفتم یه جایی به نام راه اندیشه جوابا رو نوشته بود ، برای خارج هم اینجوری هست؟

این کتاب 30 کنکور عمومی گاج پاسخنامش جداست؟
    تو سایتش نوشته جداست ولی کتابی به عنوان پاسخ نامه تو سایت برای معرفی نشده
    Last edited by MyEnd; 25-04-2010 at 21:38.

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

دوستان جواب تشریحی کنکور 88 خارج رو از کجا میشه گیر اورد؟ تو بازار هست؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. 2 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sinasalar2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منم منظورم از تحلیل همین بود

دوستان کسی کنکور 30 سال عمومی گاج سنجش آخر رو داره؟ نظرتون چیه؟
    من میخوام بگیرمش فکر کنم خیلی توپ باشه
    ای بابا! همه دارن میگن سبک سوالات عمومی توی این 5-4 سال عوض شده( منظور همون ادبیات و معارف هست ) شما میخوای بری سوالات 30 سال پیش رو حل کنی ؟
    نظر من این برو کتاب دور دنیا در 4 ساعت رو بگیر ، چون هم عمومی داره هم اختصاصی از سال 83 به بعد ...

آخر فروم باز Amir_oscar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    خرم‌آباد

پيش فرض

این کتاب 30 کنکور عمومی گاج پاسخنامش جداست؟
    تو سایتش نوشته جداست ولی کتابی به عنوان پاسخ نامه تو سایت برای معرفی نشده

ای بابا! همه دارن میگن سبک سوالات عمومی توی این 5-4 سال عوض شده( منظور همون ادبیات و معارف هست ) شما میخوای بری سوالات 30 سال پیش رو حل کنی ؟
    نظر من این برو کتاب دور دنیا در 4 ساعت رو بگیر ، چون هم عمومی داره هم اختصاصی از سال 83 به بعد ...
    کتاب عمومی سنجش آخر گاج 30 دوره عمومی هستش که از سال 85 تا 88 هستش و یه جلده. پاسخاش هم کلیدیه. اما کتاب اختصاصیش دو جاده یه جلد سوال و یه جلد جوابه.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فکر کنم منظور ایشون 30 مجموعه سوالات عمومی کنکور هست (مربوط به 2سال گذشته است) پشتیبانم میگفت اگه میخوای عمومیتو بکشی بالا همین کتاب (گاج یا قلم چی) رو بگیر اساسی کمک میکنه ولی از نزدیک ندیدم

در آغاز فعالیت barca_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام دوستان !

راستش ورود به جمعه که همه دارن از جمع بندی کردن درس ها حرف میزنن واسم یکمی سخته و روحیه ام رو داغون میکنه !!!

چون من هنوز بنا به دلایلی درست و حسابی درس نخوندم ! آدم بسیار جاه طلبی هم هستم که به کمتر از داروسازی یکی از دانشگاه های تهران راضی نمیشم !

تو این 66 روز امید داشته باشم؟!؟!؟! رتبه 3 رقمی باید بیارم ! رشته تجربی !

تا حالا سابقه داشته کسی 70 روزه 3 رقمی بیاره؟!
    کمکم کنید که با توجه به حجم زیاد درس ها و وقت کم چه کتاب هایی رو بخونم که هم یه دور بتونم بخونم و هم یه دور جمع بندی کنم تو همین مدت کم !!!

کتابایی که دارم :
    ادبیات :
    قرابت نشر الگو / تاریخ ادبیات گاج / لغات گاج / زبان فارسی کتاب سبز /
    عربی :
    تخته سیاه
    معارف :
    گاج و کتاب سبز و آیات و روایات نشر الگو
    زبان :
    لغت گاج و درک مطلب کتاب سبز و تست کتاب سبز

( شب کنکور عمومی تخته سیاه رو هم دارم )

ریاضی :
    10 استاد ریاضی تجربی و حسابان و گاج سفید پیش 1 و 2
    فیزیک :
    پیش 1 و پیش 2 کتاب سبز و چکیده فیزیک پایه تخته سیاه
    زیست :
    کل سری کتاب سبز و ژنتیک و گیاهی تخته سیاه
    شیمی :
    شیمی 2 و 3 بهمن بازرگانی و پیش 1 و 2 کتاب سبز !

این کتاب ها از رفقا به بنده رسیده و من فقط 4_5 تا رو خودم خریدم !!
    کمک !

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض اظلاعات تکمیلی سنجش آخر عمومی !!!

دور دنيا در چهار ساعت با سنجش آخر(دروس عمومي)

اين كتاب از مجموعه كتاب‌هاي دور دنيا در چهار ساعت با سنجش‌آخر و در برگيرنده‌ي 30 كنكور عمومي (زبان و ادبيات فارسي-عربي-دين و زندگي-زبان انگليسي) به اين ترتيب مي‌باشد: 24 كنكور دانشگاه سراسري سال‌هاي 85 تا 88 داخل و خارج از كشور براي تمامي گروه‌هاي آزمايشي 6 كنكور دانشگاه آزاد اسلامي سال 88 داخل و خارج از كشور براي تمامي گروه‌هاي آزمايشي لازم به ذكر است داوطلب مي‌تواند از اين كتاب به سه روش: سنجش آزموني، سنجش درس‌به‌درس و سنجش موضوعي استفاده نمايد. پاسخ‌هاي تشريحي اين كتاب در مجلّدي ديگر قرار دارد.
    قیمت : 6500 البته فعلا پاسخ تشریحیش چاپ نشده(حداقل فعلا رو سایت گاج نیست!!!)

9. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان !

راستش ورود به جمعه که همه دارن از جمع بندی کردن درس ها حرف میزنن واسم یکمی سخته و روحیه ام رو داغون میکنه !!!

چون من هنوز بنا به دلایلی درست و حسابی درس نخوندم ! آدم بسیار جاه طلبی هم هستم که به کمتر از داروسازی یکی از دانشگاه های تهران راضی نمیشم !

تو این 66 روز امید داشته باشم؟!؟!؟! رتبه 3 رقمی باید بیارم ! رشته تجربی !

تا حالا سابقه داشته کسی 70 روزه 3 رقمی بیاره؟!
    کمکم کنید که با توجه به حجم زیاد درس ها و وقت کم چه کتاب هایی رو بخونم که هم یه دور بتونم بخونم و هم یه دور جمع بندی کنم تو همین مدت کم !!!

کتابایی که دارم :
    ادبیات :
    قرابت نشر الگو / تاریخ ادبیات گاج / لغات گاج / زبان فارسی کتاب سبز /
    عربی :
    تخته سیاه
    معارف :
    گاج و کتاب سبز و آیات و روایات نشر الگو
    زبان :
    لغت گاج و درک مطلب کتاب سبز و تست کتاب سبز

( شب کنکور عمومی تخته سیاه رو هم دارم )

ریاضی :
    10 استاد ریاضی تجربی و حسابان و گاج سفید پیش 1 و 2
    فیزیک :
    پیش 1 و پیش 2 کتاب سبز و چکیده فیزیک پایه تخته سیاه
    زیست :
    کل سری کتاب سبز و ژنتیک و گیاهی تخته سیاه
    شیمی :
    شیمی 2 و 3 بهمن بازرگانی و پیش 1 و 2 کتاب سبز !

این کتاب ها از رفقا به بنده رسیده و من فقط 4_5 تا رو خودم خریدم !!
    کمک !
    سلام دوست عزیز
    سوالی که شما پرسیدی واقعا جواب دادن بهش کار خیلی سخت و خطرناکیه . چندبار اومدم از خیر جواب دادن به سوالت بگذرم ولی نمیدونم چرا آخر سر تصمیم گرفتم جواب بدم . مطمئنم خیلی از بچه های همین فروم ترجیح میدن از الان به بعد جوابی به این جور پست ها ندن تا یه وقت آینده کسی به خاطر جوابی که میدن خراب نشه .
    ببین اوردن رتبه زیر هزار واقعا کار چندان ساده ای نیست اما هیچ چیز برای انسان نشدنی نیست. آدم باید واقع بین باشه اینکه مثلا من الان با میانگین تراز 6800 هدفم رو رتبه یک رقمی قرار بدم واقع بینی نیست. نمیخوام بگم هدفی که داری واقع بینانه نیستا . ادامه پستمو بخونی متوجه میشی چه منظوری دارم .
    ببین توی موفقیت توی کنکور عوامل خیلی زیادی دخیلن . چیزی که کنکور رو تبدیل به غول کرده همین عوامل نسبتا زیاده .
    شرایط خانواده. پیش زمینه علمی. روش درست درس خوندن. سنجش مستمر. مشاوره . کتابای استاندارد. تست استاندارد و......... حتی من کسی رو میشناختم که پارسال با تراز 7200 روز کنکور با دندون درد رفت سر جلسه و رتبش شد 3هزار و خورده ای . میخوام بگم یه عامل نیست که بشه بر اساسش بشه گفت شما اگه این 60 روز رو بخونی و تست بزنی رتبت زیر هزاره . اگه زمینه علمیشو داشته باشی. خوب بخونی. خوب تست بزنی وقتتو تلف نکنی انرژیتو از دست ندی . از این 60 روزی که باقی مونده 60 روز استفاده کنی (چون خودم معمولا جمعه های آزمون رو تعطیل میکنم) اگه کمتر تفریح کنی اگه ..... و هزار تا اگه دیگه
    پس منتظر جواب قطعی و نسخه بدون عیب و نقص توی فرومها یا پیش مشاورا نگرد. خیلیا با زمینه علمی خوب 2ما خوندن و رتبه 2رقمی اوردن خیلیا هم با زمینه علمی خوب! 1سال خوندن و رتبه 5رقمی اوردن . جواب سوالت توی وجود خودته . اگه واقعا جاه طلب باشی پس باید سختی رسیدن به جاه هم توی وجودت داشته باشی. جاه طلبی رو بالفعل کن. ایشالا به هدفت میرسی. یادت نره که واسه انسانی که خدا خلق کرده کار نشد وجود نداره پس 60 روز یعنی 1440 ساعت که البته 480 ساعتش رو خواب و 100 ساعتش رو خوردن و استراحت تشکیل میده . تقریبا 900 ساعت وقت داری . من از اول سال تا الان 900 ساعت کل زمان مطالعم نبوده
    موفق باشی

11. 7 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

دوستای گلم یه حرفی دارم واسه همتون واسه خودم تجربس....الان که دیگه دوره جمع بندیه و تقریبا همه چی تموم شده تو درسا...طبیعیه که بعضی جاها رو میدونین که خوب بلدین و بعضی جاها رو هم خیلی کم...توصیم اینه که اونایی که میخوان رو نقطه قوتشون سرمایه گذاری کنن (که باید تعدادشون بیستر باشه)...بهتره که تستای تالیفی و جدید بزنن تا اینکه بازن سراغ تست کنکور برن...تست تالیفی ممکنه کمی غیر استاندارد(تو بعضی کتابا) یا سخت یا راحت باشه..ولی مخ آدمو واسه دیدن سوالای جدید و غیر منتظره باز میکنه و آمادگیه ذهنی و درسیشو به آدم میده...
    اونایی هم که میخوان نقطه ضعفاشونو قوت بدن..بهتره دیگه سراغ تستای جدید و ناآشنا نرن...نمیدونم موقع زدن تستا اونایی رو که توش اشکال داشتین و نتونستین بزنین و علامت دار کردین یا نه...اگه این کارو کردین..دوباره همون تستا رو مرور و حل کنین خیلی بهتره تا اینکه دنبال تست جدید برین و اونا رو هم طول میکشه تا یاد بگیرین..تازه کامل نمیشه..اینجوری هم سیخ میسوزه هم کباب...بهتره که رو تستای که قبلا روشون فکر کردین سرمایه گذاری کنین..
    البته این توصیه فقط تا آخر اردیبهشت کاربرد داره...از اون به بعد دیگه جمع بندی کلی و همش تستای کنکور های سال قبل به درد میخوره....
    راستی حتما حتما(تاکید) این کنکورای خارج از کشورو هم از خودتون امتحان بگیرید...من نکردم...خیلی پشیمیونم..خیلی موثره...
    موفق باشین..

13. 3 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یکمی در مرود هندسه بحث کنین !!

فکر کنم یه دونه تست هم نتونم بزنم !! :|

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •