تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 804 اولاول ... 162562612652658659660661662663664665666672712762 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 8040

نام تاپيک: کلوپ ا 5800 Xpress Music ا

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

دوستان، برنامه ای هست برای بک آپ از پیام ها که بعداً سریع به گوشی انتقال بده؟
    آخه یه دفعه با OVI Suite بک آپ گرفتم بعد موقع Restore کردن انقدر لفتش داد که وسط کار از خیرش گذشتم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه iman84's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آخه یه دفعه با OVI Suite بک آپ گرفتم بعد موقع Restore کردن انقدر لفتش داد که وسط کار از خیرش گذشتم.
    من همیشه با pc suite بک آپ میگیرم خیلی سریع میگیره و برمیگردونه

3. این کاربر از iman84 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

--------
    حتما برنامت مشکل داشته چون خیلی سریع بکاپ و ری استور می کنه! اما یک راه دیگه هم داری و اونم اینکه از طریق خود گوشی تو مموری کارت بکاپ بگیری و ری استور کنی

5. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

1

--------
    حتما برنامت مشکل داشته چون خیلی سریع بکاپ و ری استور می کنه! اما یک راه دیگه هم داری و اونم اینکه از طریق خود گوشی تو مموری کارت بکاپ بگیری و ری استور کنی
    بله؛‌ ولی اونطوری روی حافظه گوشی ریستور می کنه که اصلاً به درد نمی خوره. (چون گوشی حافظه ای نداره.)

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله؛‌ ولی اونطوری روی حافظه گوشی ریستور می کنه که اصلاً به درد نمی خوره. (چون گوشی حافظه ای نداره.)
    --------
    نخیر دوست عزیز روی مموری کارت بکاپ رو می گیره و فقط Settings و sms و Contacts و Nots را بکاپ گرفته و زمانی که خواستید Restore کنید دقیقا در جایی که قبلا بودن Restore می شن
    موفق باشی

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت

پيش فرض

--------
    نخیر دوست عزیز روی مموری کارت بکاپ رو می گیره و فقط Settings و sms و Contacts و Nots را بکاپ گرفته و زمانی که خواستید Restore کنید دقیقا در جایی که قبلا بودن Restore می شن
    موفق باشی
    ممنونم دوست گلم. اما من تا حالا چند دفعه ریستور کردم روی فون مموری ریستور می کنه. باز هم امتحان می کنم شاید حق با شما باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنونم دوست گلم. اما من تا حالا چند دفعه ریستور کردم روی فون مموری ریستور می کنه. باز هم امتحان می کنم شاید حق با شما باشه.
    ------------
    خوب sms و Contacts و Notes روی فون مموری هستش دیگه مگر اینکه تعیین کرده باشی روی مموری کارت باشه که اونم زمانی که از طریق گوشی بکاپ بگیری چون Settings را هم بکاپ می گیره دقیقا بعد از Restore به مموری کارت انتقال می ده

11. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

بچه ها راهی نیست که بشه صدای اون قسمت فرمان های صوتی رو تغییر بدیم ؟ ( به جای اون صدای فابریک خودش )

آخر فروم باز Consul 141's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    BandarAbbas

پيش فرض

سلام بچه ها
    فکر کنم سوالم تکراری باشه ،ولی از اونجایی که با سیستم سرچ انجمن مشکل دارم یک بار دیگه مطرح میکنم...
    من میخوام گوشیمو وصل کنم به pc و به اینترنت متصل شم ولی نه با ovi خود گوشی و نه با Nokia_PC_Suite_eng_us جدیدترین نسخه از pc suite نمیتونم به نت وصل بشم!حافظه اصلی و جانبی گوشی رو بالا میاره ولی فقط به نت متصل نمیشه!ولی مثلا با 6120 راحت وصل میشه که الانم با 6120 اومدم!
    مشکل از کجاست...؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    فکر کنم سوالم تکراری باشه ،ولی از اونجایی که با سیستم سرچ انجمن مشکل دارم یک بار دیگه مطرح میکنم...
    من میخوام گوشیمو وصل کنم به pc و به اینترنت متصل شم ولی نه با ovi خود گوشی و نه با Nokia_PC_Suite_eng_us جدیدترین نسخه از pc suite نمیتونم به نت وصل بشم!حافظه اصلی و جانبی گوشی رو بالا میاره ولی فقط به نت متصل نمیشه!ولی مثلا با 6120 راحت وصل میشه که الانم با 6120 اومدم!
    مشکل از کجاست...؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید
    -------
    مشکل اینه که احتیاجات Nokia PC Suite تو گوشیت نصب نیست گوشیت را به حالت PC Suite به سیستم وصل کن و Nokia PC Suite را اجرا کن و از منوی Help گزینه Install PC Suite Support یا Reinstall PC Suite Support را بزن پیغامی که تو گوشیت میاد را تایید کن تا نصب بشه برای اطمینان از فیلم زیر استفاده کن
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی

15. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •