زدم
گفت نویز شما 40 به 7 هست
بالاست
چه کنیم برای رفع این نویز دوستان؟
زدم
گفت نویز شما 40 به 7 هست
بالاست
چه کنیم برای رفع این نویز دوستان؟
سلام
1- امیدوارم مشکلت حل شده باشه. (خودمونیم ، اول فکر کردم سوال پرسیدی. نیم ساعت سرکار بودیم !!)
2- در حال حاضر مودمی با این توانائی نیست( لااقل ، تو بازار ایران). من 2سال پیش یکی دوماه گشتم و به Asus-Wl700g رسیدم. که موقع خرید فهمیدم که علی رغم شباهت به مودم Wl-600g (که خودم دارم) عملا مودم نیست و یه Wireless-Ruter هستش. Asus اسم این توانائی (دانلود توسط خود دستگاه) رو Download Machine گذاشته.
ضمناً FTP Server به قابلیتی می گن که شما میتونی به مودم یه فلش یا هارد اکسترنال وصل کنی و از سایر سیستم های تو شبکه و با از طریق نت بصورت مستقیم به اطلاعات اون دسترسی داشته باشی یا روش اطلاعات write کنی.
البته برای دسترسی راه دور و از طریق نت باید IP از نوع ثابت (Static ) باشه .
دوستان یه سوال:
من مودمم D-link هستش بعد وقتی نصبش میکنم مودم رو که روشن میکنم خودش خود به خود وصل میشه به اینترنت و من میتونم استفاده بکنم اما وقتی کانکشن (PPPoe) درست میکنم تو xp ارور میده که یوزر پسورد غلطه تو ویستا هم failed میشه!
راستی هنگام نصب مودم یوزر پسورد رو هم ازم میگیره.
باید چی کار کنم؟
اول از همه اگر تلفن بی سیم داری دربیار و یه تلفن معمولی جایگزین کن بعد برو دم در خونه همون جایی که سیم مخابرات وارد جعبه تقسیم میشه و برای خطتون یه اسپیلیتر بذار(باید سوکت و دستگاه پرس سوکت هم داشته باشی)
سلام ؛
1-کدوم مدل D-Link ؟
2- این که می گین نصب می کنم منظورتون Driver اش هستش یا وصل کردن سخت افزاری مودم با LAN به کامپیوتر؟
3- وقتی خودبخود وصل میشه ، میشه فهمید که مودم الآن بصورت PPPoE تنظیم شده و تو حافظه اش هم مونده که طبیعیه. پس چرا می خواید دویاره PPPoE تعریف کنید؟!؟
4- شما وارد تنظیمات 192.168.1.1 میتونید بشین؟
--------------------------
اسپلیترت سالمه؟
Last edited by a6l3i; 15-03-2010 at 02:19.
راستشو بخواین من از مودم خیلی سر در نمیارم
1-مدل DSL-2520U هستش
2-داریورش رو میگم وقتی نصب میکنم لوکال نت ورک تشکیل میده و وصل میشه.
3-برای استفاده از اکانت شبانه(تازه قطع و وصل شدنم هم فقط با خاموش روشن کردنه مودم.)
4-یعنی چطوری؟
راستی الان هم ویندوزم ویستا هستش.
سلام
کارت شبکه دارین؟
آره.
آموزش اول تاپیک رو خوندم کارت شبکه رو نصبیدم اما نمیدونم تو ویستا چه طوری پیداش کنم!
صفحه کانفیگ مودم رفتم اما هر چی گشتم جایی که بتونم نوع کانکشن رو بریج کنم نبود(اونطور که تو آموزش بود)
سلام
خوب شما می خواید با USB وصل کنید یا LAN ؟ تا من با توجه به راهنمای مودمتون راهنمائی تون کنم. هرچند من پیشنهاد میکنم با LAN وصل کنید که خیییییلی راحت تره و دردسرهای نصب درایور رو هم نخواهیم داشت. ( مگر اینکه کارت شبکه تون درگیر باشه)
Last edited by a6l3i; 15-03-2010 at 13:22.
سلام .
1- میزان نویز روی خط را چجوری میشه فهمید ؟
2- تلفن بی سیم دارم . این روی کیفیت اتصال تاثیری داره ؟
3- کلا برای بهترین کیفیت اتصال به اینترنت ADSL چه کارهایی میشه کرد ؟
ممنون .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)