اینم تست من. سرعت 256 نامحدود :| پینگ رو باش. فردا قاطی میکنم روشون
واسه خارج
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه داخل
اینم تست من. سرعت 256 نامحدود :| پینگ رو باش. فردا قاطی میکنم روشون
واسه خارج
واسه داخل
هر دو دوست عزیز از سرور خارجی تست بگیرن مخصوصا سرورهای شهر فرانکفورت
وضع تو باز خوبه پینگ من میره رو 1000 - 2000 !
باز خوبه گرفتارم زیاد با اینترنت کار نمیکنم
یکم سرم خلوت تر بشه حالشون رو میگیرم
ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1990ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1932ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1889ms TTL=46
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=2020ms TTL=46
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1889ms, Maximum = 2020ms, Average = 1957ms
پینگ داخلیه ها !256 نامحدود !!!
من خودم زیاد باهاشون کلنجار رفتم تا اعتراض میکنم یکی دو روز وضعیت خوب میشه روز سوم باز خراب میشه ! باید یه کار اساسی کرد
پینگت خیلی آنرماله
بررسی کردی ببینی از اینترنت استفاده میشه رو خط یا نه ؟ چون سرعت های پایین چون پهنای باند کمی دارن یه برنامه پشت پرده بخواد دانلود کنه تقریبا کل پهنا رو قورت میده پینگ میره هوا ٬ تجربه کردم .
حالا یا برنامه یا پسورد وایرلس یا گوشی هرچی
نه بابا !!! چیزی که تو میگی درسته ولی نه در مورد نامحدود ها !!! چون نامحدود های ما بر اساس اکانتینگ کنترل میشن و با دان استریم کنترل نمیشن هیچوقت ممکن نیست پینگ خیلی زیاد بدن !!! ولی در این صورت تایم اوت میدن !!!!
معلومه که پورتی که به ایشون اختصاص دادن کاملا معیوب هست و باید عوض بشه
بیا اینم مال من !!! مثلا خیر سرم 45 تومن دادم نت گرفتم !!!! زنگ هم میزنم تهران میگه نفر 28 امی !!!! 6 دقیقه صبر کردم شد نفر 11 همقور باباشون !!!
بدون اینترنت بمونم بهتره تا اینکه حرص بخورم !!!! همون منتظر میمونم تا پورت خالی بشه تا به این نامردا پول بدم
شانس که نداریم تو این ارومیه به این بزرگی محله ما رو گیر آوردن برا فیبر کردن !!! دانشکده فیبر نیست اینجا فیبره :|
تو از اونور بوم افتادی منم از اینور بوم !!!! لامصب تو این محله هر چی خط تلفن تست میکنم بیشتر از 2 مگ رو نمیکشن !!!!اخه کدوم احمقی مثل من وجود داره که برای اینترنت گرفن 3 تا خط تلفن داشته باشه
3 تا خط تلفن دارم هیچ کدوم 4 مگ رو نمیکشه (بیشترین 3.2 مگ)
دوستون داشتن
وایمکس بگیر چاره ای نداری. این مخابرات تصمیم گرفته همه رو از نت زده کنه! باز تو خوبه رنج 237 ـو داری برای من همه ی رنج 2 ها رو برداشتن. هر کی بود لاگ مصرفی منو دید و انتقام گرفتو البته باعث شد قید مخابراتو بزنم
این سرور فرانکفورت![]()
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== ================================================== ==============
اینم ایران
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)