این طوری :
موقعی که شما بَرا ـش درخواست Add فرستادی، اگر تیک این قسمت رو برداره، هروقت خواست میتونه شما رو Ignore کُنه.
این طوری :
موقعی که شما بَرا ـش درخواست Add فرستادی، اگر تیک این قسمت رو برداره، هروقت خواست میتونه شما رو Ignore کُنه.
سلام
لینک مستقیم دانلود جدیدترین یاهو مسنجر رو میخاستم
ممنون
---------- Post added at 09:44 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
سلام
لینک مستقیم دانلود جدیدترین یاهو مسنجر رو میخاستم
ممنون
یاهو مسنجر ؛ تمام ورژن ها در این تاپیک
یاهو 11 بتاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وقتی به یاهو وارد میشیم یه پنجره باز میشه .(خبر های یاهو و وضعیت هوا)
چطوری میشه جلوی باز شدن این پنجره رو گرفت؟
طريقه ي حذف Insider ياهو
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ترفند یا نرم افزاری معرفی می کنید که بشه باهاش شهری رو که شخصی که باهاش چت می کنیم شناسایی کنه؟
سلام
با لپ تاپ وارد اینترنت که میشم همه سایت ها رو سریع باز می کنه اما وقتی می خوام وارد ایمیل یاهو بشم صفحه لاگین یاهو هم سریع میاد ولی بعد از دادن یوزر و پسورد اینتر رو که می زنم صفحه ایمیل یا اصلا باز نمیشه یا اینکه بعد از مدت خیلی زیاد و خیلی خیلی کند باز میشه . چند روزه که این وضعیت پیش اومده . در ضمن یوزر و پسورد هم درست وارد می کنم
لطفا بفرمائید این مشکل چطوری برطرف میشه ؟
شما باید IP اون شخص رو گیر بیاری و بعد جستجو کنی ببینی اون IP مربطو به کدوم شهر میشه
بیشتر تو مسائل امنیت و -- وارد میشه این قضایا
بیشترین احتمال موجود مشکل شبکه و ISP ای هست که ازش سرویس گرفتید و بعضا پیش میاد که یاهو اصلا دیگه بالا نمیاد و وارد ایمیل هم نمیشه
با یک سرویس دهنده اینترنت دیگه امتحان کنید ببینید باز شرایط همینطوره؟
مشگل اصلا از ISP نیست چون با یک کامپیوتر دیگه و با همون ISP که با لپ تاپ به اینترنت کانکت میشم امتحان کردم و زود ایمیل یاهو باز میشه ولی با لپ تاپ نمیشه هر چی فکر می کنم نمی فهمم مشکل از کجاست . به احتمال زیاد مشکل باید از خود لپ تاپ باشه ولی عجیب اینه که همه ی سایت ها رو خیلی سریع و بدون مشکل باز می کنه و این مشکل فقط در مورد یاز کردن ایمیل یاهو پیش میاد
ممنون میشم اگر می تونین کمک کنین راه حل این مشکل رو پیدا کنم .
چطوري ميتونم آيديمو واسه هميشه از ياهو پاك كنم؟بعد از پاك كردنش كسي دوباره ميتونه اونو بسازه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)