تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 662 از 691 اولاول ... 162562612652658659660661662663664665666672 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه ciscogig's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    سایتایی که برای تبدیل ورژن گذاشتید فیلترن ک؟

و یک سوال دیگه برای نصب pets و seasion هم باید از ورژن 07 تبدیل بشن به 02 یا چیز دیگه ای؟
    من که گفتم همونجا! اصلا لازم نیست برید توی صفحه ای که *یلتره. با همون لینک مستقیمی که گذاشتم دانلود کنید.
    والا نمیدونم این 2 تا به کدوم ورژن ها نیاز دارن. ولی این اصلا مهم نیست. شما همین اپدیتی که من گذاشتم رو بگیریدُ همه ی ورژن ها بدون مشکل نصب و اجرا میشن...
    اگر مشکلی در کرک کردن داشتید. از پاسخی که به سوال یکی از بچه ها در پست 6602# دادم استفاده کنید./

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

باشه چشم دستتون درد نکنه

3. این کاربر از black-death بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوست عزیز اون پچ 1 گیگی رو وقتی میخوام نصب کنم همون اول ارور میده که نسخه ی قبلیو میخواد
    و همه ی کارایی که گفتیدو کردم اما sims 3 توی رجیستری من نمیاد باید چیکار کنم؟؟؟

آخر فروم باز MobinS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Behind Those Empty Walls

پيش فرض

سلام دوستان
    من قدیم سیمز 3 رو نسخه ریزورشو گرفتم. آپدیتش می کردم بعد هم مثلا Ambitions رو روش نصب می کردم و بازی می کردم.
    همین کار رو روی چند کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم درست بود، همین چند روز پیش.
    حالا دوباره بعد از حدودا یکی دو سال دوباره خواستم نصب کنم، (خب ویندوز رو چند دفعه عوض کردم) بازی رو میریزم ، کرکش هم می کنم درسته. ولی تا آپدیت می کنم دیگه خراب میشه. لانچر رو که بازی می کنم می گه There was an error during the startup. please see the log for more details.
    دقیقا تا آپدیت می کنم همین جور میشه. آپدیت به 1.12 همین طوره. به 1.55 هم دیروز کردم ( 1.3 گیگ هم دانلودش کردم) باز هم بعد از دانلود همین ارور رو داد!
    آخه مشکلی از روش آپدیت نیست (چون ریزور هم هست) و اینکه خب روی یک سیستم دیگه درست اجرا میشه. حتما یک مشکلی با سیستم من داره. مشکلش چیه؟ می تونین راهنمایی کنین؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز اون پچ 1 گیگی رو وقتی میخوام نصب کنم همون اول ارور میده که نسخه ی قبلیو میخواد
    و همه ی کارایی که گفتیدو کردم اما sims 3 توی رجیستری من نمیاد باید چیکار کنم؟؟؟
    من درست منظورتون رو متوجه نمیشم(ببخشید!) میشه لطف کنی پیغام خطایی(ERROR) که میده رو اینجا بنویسی؟ ممنون.

سلام دوستان
    من قدیم سیمز 3 رو نسخه ریزورشو گرفتم. آپدیتش می کردم بعد هم مثلا Ambitions رو روش نصب می کردم و بازی می کردم.
    همین کار رو روی چند کامپیوتر دیگه هم امتحان کردم درست بود، همین چند روز پیش.
    حالا دوباره بعد از حدودا یکی دو سال دوباره خواستم نصب کنم، (خب ویندوز رو چند دفعه عوض کردم) بازی رو میریزم ، کرکش هم می کنم درسته. ولی تا آپدیت می کنم دیگه خراب میشه. لانچر رو که بازی می کنم می گه There was an error during the startup. please see the log for more details.
    دقیقا تا آپدیت می کنم همین جور میشه. آپدیت به 1.12 همین طوره. به 1.55 هم دیروز کردم ( 1.3 گیگ هم دانلودش کردم) باز هم بعد از دانلود همین ارور رو داد!
    آخه مشکلی از روش آپدیت نیست (چون ریزور هم هست) و اینکه خب روی یک سیستم دیگه درست اجرا میشه. حتما یک مشکلی با سیستم من داره. مشکلش چیه؟ می تونین راهنمایی کنین؟
    من چیزی در مورد مشکلتون نمیدونم. اما پیغام خطا رو گوگل کردم و فکر میکنم این مشکلتون رو حل کنه:
    وقتی که بازی رو از روی کامپیوتر پاک میکردید به طور کامل پاک نشده و بعضی از Key های بازی در registry باقی مونده.
    به این صورت عمل کنید:
    1.فولدری که بازی رو توش نصب کردید باز کنید، C:\Program Files\Electronic Arts دقت کنید که چه نسخه هایی از بازی درحال حاضر روی کامپیوتر نصب هستن.
    2. (رجیستری رو باز کنید) و به این ادرس برید:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Sims
    3.حالا از این ادرس تمام Key ها از نسخه هایی از بازی که در حال حاضر روی کامپیوتر نصب نیستند رو پاک کنید. دقت کنید اون نسخه هایی که الان نصب هستند رو اشتباها پاک نکنید.
    تمام!
    حالا لانچر رو باز کنید. دیگه اون پیغام رو نمی بینید.
    اگر براتون ابهامی هست یا منظورم رو در قسمتی متوجه نشدید، این ویدیو رو از یوتیوب ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اگر در باز کردن ویدیو مشکل دارید میتونید از لینک زیر دانلودش کنید. براتون لیچش کردم:
    (لینک تا 14 روز اعتبار داره)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر با انجام این مراحل، مشکل حل نشد اینجارو هم یه سری بزنید، تنها نکته ی مهم این صفحه اینه که میگه بازی رو در حالت Administrator اجرا کنید:
    کد:

7. این کاربر از ciscogig بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام
    من اخرین ورزن بازی ینی1.55.4 رو دانلود و نصب کردم رو بازی تا لودینگ قبل انتخاب سیمز برای شروع بازی میاره ولی تا به اون مرحله میرسه میگه no game disc
    found!please insert sims3 disc to processing
    من سی دی بازیو گذاشتمو retry رو زدم ولی بازم اون پیغام نرفت لطفا اگه میدونید بگید که باید چیکار کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام مجدد پچ 1.3 گیگی این پیغام رو میده
    the stup has detected that no version of the sims 3 in installed
    this update requires that a previous of the application be installed

و وقتی تبدیل ورژن 00107 رو که خودتون دادید نصب میکنم فایل اجرایی بازی پاک میشه بازی هم با گرافیک وحشتناکی میاد بالا و سریع بسته میشه
    Last edited by black-death; 24-07-2013 at 14:07.

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    من اخرین ورزن بازی ینی1.55.4 رو دانلود و نصب کردم رو بازی تا لودینگ قبل انتخاب سیمز برای شروع بازی میاره ولی تا به اون مرحله میرسه میگه no game disc
    found!please insert sims3 disc to processing
    من سی دی بازیو گذاشتمو retry رو زدم ولی بازم اون پیغام نرفت لطفا اگه میدونید بگید که باید چیکار کنم
    مشکل اینه که launcher نمیتونه نسخه ی اصلی بازی یا origin رو از کامپیوتر پیدا کنه.
    ظاهرا موقع اپدیت بازی انتی ویروس شما مشکلی ایجاد کرده. انتی ویروستون رو در حالت غیر فعال قرار بدید و اپدیت رو نصب کنید. اگر انتی ویروس ندارید هم که هیچی.
    یک بار بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید، احتمالا کرکی که استفاده کردید، خوب عمل نمی کنه، از این کرک ها استفاده کنید:
    کد:
    اگر اعتبار لینک تمام شده بود از این استفاده کنید:
    کد:
    سلام مجدد پچ 1.3 گیگی این پیغام رو میده
    the stup has detected that no version of the sims 3 in installed
    this update requires that a previous of the application be installed

و وقتی تبدیل ورژن 00107 رو که خودتون دادید نصب میکنم فایل اجرایی بازی پاک میشه بازی هم با گرافیک وحشتناکی میاد بالا و سریع بسته میشه
    بازی رو یک بار uninstall کنید، از savegame هاتون یک بک اپ بگیرید و Documents\Electronic Arts رو پاک کنید.
    بازی اصلی رو نصب کنید. اپدیت رو نصب کنید. یکی از نسخه های دیگه مثلا نسخه ی supernatural یا هر نسخه ی دیگه ای رو نصب کنید.
    حالا هم بازی اصلی هم فرعی رو کرک کنید. برای استفاده از بهترین کرک ها اینو دانلود کنید:
    کد:
    اگر اعتبار لینک تمام شده بود از این استفاده کنید:
    کد:
    سعی کنید بیشتر از یک نسخه ی فرعی رو نصب نکنید اگر خواستید بیشتر از یکی نصب کنید. فایل پی دی اف بالا در ترتیب نصب کردن به شما کمک می کنه.
    اگر موقع انجام کارهایی که گفتم بازم اون پیغام رو دیدید، یک بار کامپیوتر رو restart کنید، بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

این کارم کردم حالا میگه there is a problem connecting to the server. Please ensure your internet connection is active. if the problem persists try again later

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

یک نکتهای آخه سیمسی که من نصب میکنم اصلا کرک نداره همینجوری بازی میاد بالا
    و نکته ی بعد اینکه وقتی میرم تو رجیستری sku خودش عدد 00000002 هست چ کار کنم؟؟؟
    Last edited by black-death; 24-07-2013 at 19:07.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •