سلام
من اخرین ورزن بازی ینی1.55.4 رو دانلود و نصب کردم رو بازی تا لودینگ قبل انتخاب سیمز برای شروع بازی میاره ولی تا به اون مرحله میرسه میگه no game disc
found!please insert sims3 disc to processing
من سی دی بازیو گذاشتمو retry رو زدم ولی بازم اون پیغام نرفت لطفا اگه میدونید بگید که باید چیکار کنم
مشکل اینه که launcher نمیتونه نسخه ی اصلی بازی یا origin رو از کامپیوتر پیدا کنه.
ظاهرا موقع اپدیت بازی انتی ویروس شما مشکلی ایجاد کرده. انتی ویروستون رو در حالت غیر فعال قرار بدید و اپدیت رو نصب کنید. اگر انتی ویروس ندارید هم که هیچی.
یک بار بازی رو پاک کنید دوباره نصب کنید، احتمالا کرکی که استفاده کردید، خوب عمل نمی کنه، از این کرک ها استفاده کنید:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر اعتبار لینک تمام شده بود از این استفاده کنید:
کد:
سلام مجدد پچ 1.3 گیگی این پیغام رو میده
the stup has detected that no version of the sims 3 in installed
this update requires that a previous of the application be installed
و وقتی تبدیل ورژن 00107 رو که خودتون دادید نصب میکنم فایل اجرایی بازی پاک میشه بازی هم با گرافیک وحشتناکی میاد بالا و سریع بسته میشه
بازی رو یک بار uninstall کنید، از savegame هاتون یک بک اپ بگیرید و Documents\Electronic Arts رو پاک کنید.
بازی اصلی رو نصب کنید. اپدیت رو نصب کنید. یکی از نسخه های دیگه مثلا نسخه ی supernatural یا هر نسخه ی دیگه ای رو نصب کنید.
حالا هم بازی اصلی هم فرعی رو کرک کنید. برای استفاده از بهترین کرک ها اینو دانلود کنید:
کد:
اگر اعتبار لینک تمام شده بود از این استفاده کنید:
کد:
سعی کنید بیشتر از یک نسخه ی فرعی رو نصب نکنید اگر خواستید بیشتر از یکی نصب کنید. فایل پی دی اف بالا در ترتیب نصب کردن به شما کمک می کنه.
اگر موقع انجام کارهایی که گفتم بازم اون پیغام رو دیدید، یک بار کامپیوتر رو restart کنید، بازی رو پاک کنید و دوباره نصب کنید.