مرسی جواب داد.
سلام
من آفیس 2010 رو نصب کردم. بعد واسه فایل کرک ش یه چیزی می ریزه روی سیستم به اسم KMServis که این رو همش آنتی ویروسم
به عنوان یه فایل مشکل دار گیر میده ! اگه بعد از اینکه آفیس رو کرک کردم این رو پاک کنم مشکلی واسه آفیس به وجود میاد !؟
سلام
من می خوام یک استایل جدید برای فهرست نویسی ایجاد کنم همه مراحل را می رم استایل هم ایجا می شه اما در مرحله اخر که می خواهم استایل را اعمال کنم این خطا را می دهد No table of contents entries found.
البته این خطا شامل همه استایل هایی که درخود ورد پیش فرض هم وجود دارد به جز یکی از آنها می شود
لطفا راهنمایی کنید
سلام، نه مشکلی پیش نمیاد
شما باید تو تاپیک زیر مطرح میکردین:
»» [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس این جواب ما چی شد
یعنی سوالم انقدر مشکله؟؟؟؟؟؟
سلام
آيا ميشه در يك متن ورد (2007) 2 يا چند سربرگ (haeder)داشته باشبم
روي كامپيوتر من در ورد 2003 اگر يك پاراگراف در يك صفحه جا نگيرد و قسمتي از آن به صفحه بعد برود، در ابتداي صفحه بعد، فقط هم سطر اول تورفتگي ايجاد مي شود. چرا اين طور مي شود و كجا را بايد تنظيم نمود كه اين خاصيت برداشته شود.
سلام دوست عزیز
این خطا یعنی اینکه فهرست مطالبی پیدا نشد و شما باید قبل از اینکه این کار را انجام بدی،این کار را انجام بدی.
word 2010:
برای مثال یک عنوان یا کلمه را انتخاب کن و بعد به زبانه References برو.
و سپس در گروه Table of Content گزینه Add Text را انتخاب کن.
حالا گرینه Level 1 را انتخاب کن و تمام.(برای اطلاعات بیشتر توضیحات زیرو مطالعه کن)
توضیح گزینه های Add Text:
Do not show in table of content: یعنی اینکه این کلمه(کلمه ای که انتخاب کرده بودی) در فهرست مطالب نمایش داده نشود.
Level 1: برای عنوانها استفاده می شه.
Level 2: برای زیر گروه عنوان(Level 1) استفاده می شه.
Level 3: برای زیر گروه کردن Level 2 استفاده می شه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
طبق آموزش این پست عمل کنید,فقط به جای شماره صفحه از هدر استفاده کنید.
در ضمن سوالات مربوط به ورد رو در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)