تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 662 از 2403 اولاول ... 16256261265265865966066166266366466566667271276211621662 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

از بابت محبتی که همه دوستان ابراز کردن صمیمانه سپاسگزارم .
    هدف فقط این بوده که از هم چیز یاد بگیریم و من خودم خیلی بیشتر از اینکه چیزی به کسی یاد بدم از اطلاعات اساتیدی که تو این فوروم بودند چیز یاد گرفتم و مدیونشون هستم . به هر حال تا جایی که سواد نیم بند ما قد بده و کمکی از دستمون بر بیاد باعث خوشحالیه که در خدمت دوستان باشیم . هر جا هم سوادمون قد نداد باز هم خوشحال میشیم از تجربیات ارزشمند دوستان عزیز استفاده کنیم . از نظر من حتی اگه یکی اولین پستش هم باشه تا وقتی که حرف حساب بزنه و بتونه اینجا به کسی کمک کنه بسیار با ارزش خواهد بود و هیچ فرقی از نظر من با یوزر 1000 پستی نداره . چون اینجا کسی به من و شما حقوق نمیده ( به جز بعضی مدیران ارشد که تو سایت ذینفع هستند ) و کسی هم به کسی بدهکار نیست .پس اگر کسی وقت میذاره و یه پست مفید میفرسته کاملا قابل تقدیره حتی اگه اولین پستش باشه.
    راستی در مورد کلمه birak هم باید بگم تلفظ درستش بیراک هست . و محض اطلاع شما این یه اسم کردی هست و اسم فامیل یکی از دوستان کردم بود . ( خودم بچه ناف همین رشتم ) و از اونجایی این اسم رو انتخاب کردم که یه کمی نامتعارف و کوتاه هست که احتمال تکراری بودنش خیلی کمه! به همین سادگی !

@MESI : البته جای تاسفه بعضی سرویسها با این قیمت جدید تو شهرستان ارائه نمیشه . ولی فکر نمیکنم برا همیشه این طور باشه و احتمالا این سرویس ها هم بعد از مدتی جاهای مختلف ارائه میشه . به نظرم اگه شما دنبال سرویس محدود هستی همون 128 هنوزم از بقیه به صرفه تره چون فرق زیادی با 512 نداره و خیلی وقتا شبیه هم هستند . مگه اینکه بخواین با سرعت استاندارد سرویس نامحدود رو بگیرین .

@kaveh : کاملا درسته . منظور من از اینکه گفتم 128 اگه سرعتش زیر 20 باشه زیاد جالب نیست در مقایسه با سرعتهای تشویقی بود . وگرنه 15 تومن در مقایسه با 40 تومن قبلی حتی اگر سرعت همون 16 کیلوبایت باشه باز هم برا خیلی افراد عالیه . البته به قول دوستان عزیز اینترنت فقط دانلود نیست ... اگر سرعت 16 باشه هنگام لود شدن صفحات حجیم هم کندی کاملا محسوس خواهد بود که در مقابل سرعتهای تشویقی که ما تجربه کردیم ازار دهندست . اما اگه طبق گفته یکی از دوستان واقعا سرعت 128 نامحدود به 30-35 هم برسه واقعا عالیه . نباید توقع داشته باشیم سرعت نامحدود با توجه به این قیمت جدید بیشتر از اندازه استانداردش باشه . به هر حال این کاهش قیمتها قدم بزرگی بوده که هنوز جای کار داره ولی با شرایط موجود واقعا خبر خوبیه .

@jaber : شما لطف دارین . پست محبت آمیز شما تو چند صفحه قبل رو دیدم .. من هم مثل همه هستم ! خلاصه ادما یه روزی میان و یه روزی هم باید برن ! هیچ موندنی دائمی نیست ... ولی همین که دوستان بعضی اوقات از هم یاد میکنند جای بسی خوشحالیه . فکر کنم دیگه چاق سلامتی کافی باشه وگرنه اسم تاپیک باید عوض بشه !
    اگه سرعت نامحدود 128 با قیمت جدید واقعا بین 30-تا 40 باشه که خیلی عالیه . حسابی بازار رو یه تکون حسابی میده و با قیمت 15 تومن طبق شرایط فعلی اینترنت عادلانست . ( تا وقتی که برنگرده به 16 ! ) . به هر حال باید ببینیم تو روزهای آینده سرعتتون همین طور باقی می مونه یا نه . خدا کنه این طور باشه .

@alvez : ممنون ولی من هر چی فکر کردم جایی پیروز نشدم که بازگشتم پیروزمندانه باشه ! یه کمی ..... خواری بود ! اما باز هم ممنون .

@mehdihamed : باور کنید خبری نبود ! دنبال پول خورد و گرفتاریهای دیگه بودیم ! شاید کمتر خدمت دوستان باشم اما تا جایی که بشه به سایتمون سر میزنم حتی اگه وقت پست زدن نباشه. چه جایی بهتر از فورومی که پر از بچه های گل شمالیه ! سرعت هم تو این 2 ماهه همچین تعریفی نداشت ! ( به نسبت دوران جوونی - یعنی پارسال همین موقع ! ) تا دلتون بخواد نوسان و چند هفته اول هم که خدمتتون نبودم کلا سرویس به علت خط برگردان قطع شده بود !! هنوزم که هنوزه جاهایی رو که کندن اسفالت نکردن !! ( منطقه 3 )
    Last edited by birak; 13-09-2010 at 22:33.

2. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اره این سایت واقعا دقیقه ... اون speedtest.net مزخرفه ... اما این سایت دقیقا سرعت دانلودمو زد ... راستی دوستان شما چرا از اینجا تست نمیگیرید ؟!
    .
    .

چه خوبه با 128 ...512 رو جلو میزنه ادم .(به قول دوستان) ... همه چی ارومه .. من چقدر خوشبختم ....
    Last edited by SA.JJ.AD; 13-09-2010 at 23:24.

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

اين اينترنت براي من قابل قبول نيست
    اگه اينطوري بخواد ادامه پيدا كنه ، اين آخرين ماهي هست كه شاتل ميمونم ، دلم به پينگش خوش بود كه اونم تركيد
    سرعت دانلودشم اينقدر نوسان داره كه اصلا نميشه بهش گفت دانلود!
    خط 8 - سرويس 128 نامحدود شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrokhblash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

درود
    دوستان این پستم بی ربط ببخشید ولی کسی اینجا nfs shift انلاین بازی میکنه ؟؟؟شرمنده تایپیکی براش پیدا نکردمچون امروز فهمیدم که این بازی رو میشه انلاین بازی کرد!!!
    بدرود

پروفشنال excessive's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اين اينترنت براي من قابل قبول نيست
    اگه اينطوري بخواد ادامه پيدا كنه ، اين آخرين ماهي هست كه شاتل ميمونم ، دلم به پينگش خوش بود كه اونم تركيد
    سرعت دانلودشم اينقدر نوسان داره كه اصلا نميشه بهش گفت دانلود!
    خط 8 - سرويس 128 نامحدود شاتل
    واسه کی قابل قبوله داداش من. اونموقع همش 1.1Mb دیگه منو راضی نمی کرد الان که دیگه اینطوری شده کلا نمی صرفه.

128 - 5گیگ - منطقه 4 - پارس آفلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز اینطوریام که فکر می کنی نیست
    من در مورد سرویساش تحقیق کردم و پرسیدم
    خودشون می گن که سرویساشون رو 2 برابر می دن
    برای مثال می گن 128 رو 256 میدن
    256 رو 512 می دن ، این یکی رو راست می گن یکی از دوستان ازشون سرویس 256 گرفته می گه متوسط سرعت من 65 تا 75 و اگه اینطوری باشه خیلی عالیه و از این نظر از اندیشه بهتره

حالا جالبه واسط بگم یکی دیگه از دوستام تو کار بازی تو لاکانی هست رفتم ازش بازی بگیرم گفت سرویسش رو تازه عوض کرده و 384 گرفته می گه 15 روزه گرفته سرعتم 95 تا 105 KB می گفت تاحالا 40 گیگ دانلود کردم من تعجب کردم

حالا دوستان عزیز لطفا پینگ و سرعت دانلودتون رو روی IDM بزارین تا همه دوستان اطلاعات کافی کسب کنن

آخر فروم باز SA.JJ.AD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

دوستان شاتلی .... میخاستم بدونم . چرا قبلا سرعت شبام مثه روز بود . اما الان بعد از ساعت 1 سرعت حدودا نصف میشه ؟الان 2.3 شبه که اینطوره ... موضع چیه ؟دیگه مثه قبلا نمیشه ؟؟؟ راستی به نظرتون بعد از تابستون سرعت کمتر میشه یا زیادتر ؟

---------- Post added at 01:21 AM ---------- Previous post was at 01:19 AM ----------

دوست عزیز اینطوریام که فکر می کنی نیست
    من در مورد سرویساش تحقیق کردم و پرسیدم
    خودشون می گن که سرویساشون رو 2 برابر می دن
    برای مثال می گن 128 رو 256 میدن
    256 رو 512 می دن ، این یکی رو راست می گن یکی از دوستان ازشون سرویس 256 گرفته می گه متوسط سرعت من 65 تا 75 و اگه اینطوری باشه خیلی عالیه و از این نظر از اندیشه بهتره

حالا جالبه واسط بگم یکی دیگه از دوستام تو کار بازی تو لاکانی هست رفتم ازش بازی بگیرم گفت سرویسش رو تازه عوض کرده و 384 گرفته می گه 15 روزه گرفته سرعتم 95 تا 105 KB می گفت تاحالا 40 گیگ دانلود کردم من تعجب کردم

حالا دوستان عزیز لطفا پینگ و سرعت دانلودتون رو روی IDM بزارین تا همه دوستان اطلاعات کافی کسب کنن

اگه منظورتون من هستم... باید عرض کنم که . 512 استاندارد رو میگم ... خودتون 1 نگاه به شاتی که گذاشتم بندازید . متوجه میشید که از 512 بالاتره

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان شاتلی .... میخاستم بدونم . چرا قبلا سرعت شبام مثه روز بود . اما الان بعد از ساعت 1 سرعت حدودا نصف میشه ؟الان 2.3 شبه که اینطوره ... موضع چیه ؟دیگه مثه قبلا نمیشه ؟؟؟ راستی به نظرتون بعد از تابستون سرعت کمتر میشه یا زیادتر ؟
    من که الان 2 شبه سرعتم نصف شده و اومده بین 20 تا 30 کاملاً معلومه شاتل سرعت شب رو آورده پایین شاتل 128 خط 5
    Last edited by mehdihamed; 14-09-2010 at 00:27.

10. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز moz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

سرعت روز من هم پايين اومده!!!!!
    آخه اينطوري كه نميشه
    سرعت دانلودم شده 5
    زنگ ميزنم پشتيباني ميگن كه سرعت دانلود شما در بهترين حالت بايد 16 باشه
    گفتم حاجي بايد 16 باشه اما مال من 5 هست!
    يارو گفت ميدونم اما در بهترين حالت بايد 16 باشه!!!!‌:|

12. این کاربر از moz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه foa.neh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

آقا کسایی که توو اندیشه مرکز 4 هستن، یه مقدار توضیح بدن که سرعت ، پینگ و قطع و وصلی چجوریه؟
    ممنون
    بفرما

سرعت 40-60 شبانه ،روزانه 90-120 پینک روزانه 300-600(عجب رنجی) ولی تایم اوت فراون بازی آنلاین تعطیل پینک شبانه رو هم بی خیال (این /امار 2-3 روز اخیره قبلش شبانه تا 60-100 میومد و پینک هم خوب بود)
    کاملا مشخصی بود که اندیشه قیمتو سرعت رو باهم کاهش میده الان  باید  بجای 128 5 گیگ 256 5گیگ بگیریم تا سرعت بشه 80-90 شبانه که اگه اینطوری باشه واسه ما هیچ فرق نمیکنه بجز اینکه دیگه سرعت بالای 100 رو باید فراموش کنیم +اسم سرویسمون هم عوض میشه 128>256!!
    متاسفانه دوستان از خطوط مختلف اصلا آمار نمیدن و فقط وقتی مشکل پیدا میکنن میان میگن سرعتمون از 150 اومد 100!!!
    فعلا  فرق 128 با 256 تو اندیشه چقدره از لحاظ سرعت واقعی !باید منتظر موند و دید چی میشه
    دوستان شاتل خط 4 سرعت و پینک بزارید لطفا تا تصمیم واسه ماه های آینده بشه گرفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •