از بابت محبتی که همه دوستان ابراز کردن صمیمانه سپاسگزارم .
هدف فقط این بوده که از هم چیز یاد بگیریم و من خودم خیلی بیشتر از اینکه چیزی به کسی یاد بدم از اطلاعات اساتیدی که تو این فوروم بودند چیز یاد گرفتم و مدیونشون هستم . به هر حال تا جایی که سواد نیم بند ما قد بده و کمکی از دستمون بر بیاد باعث خوشحالیه که در خدمت دوستان باشیم . هر جا هم سوادمون قد نداد باز هم خوشحال میشیم از تجربیات ارزشمند دوستان عزیز استفاده کنیم . از نظر من حتی اگه یکی اولین پستش هم باشه تا وقتی که حرف حساب بزنه و بتونه اینجا به کسی کمک کنه بسیار با ارزش خواهد بود و هیچ فرقی از نظر من با یوزر 1000 پستی نداره . چون اینجا کسی به من و شما حقوق نمیده ( به جز بعضی مدیران ارشد که تو سایت ذینفع هستند ) و کسی هم به کسی بدهکار نیست .پس اگر کسی وقت میذاره و یه پست مفید میفرسته کاملا قابل تقدیره حتی اگه اولین پستش باشه.
راستی در مورد کلمه birak هم باید بگم تلفظ درستش بیراک هست . و محض اطلاع شما این یه اسم کردی هست و اسم فامیل یکی از دوستان کردم بود . ( خودم بچه ناف همین رشتم) و از اونجایی این اسم رو انتخاب کردم که یه کمی نامتعارف و کوتاه هست که احتمال تکراری بودنش خیلی کمه! به همین سادگی !
@MESI : البته جای تاسفه بعضی سرویسها با این قیمت جدید تو شهرستان ارائه نمیشه . ولی فکر نمیکنم برا همیشه این طور باشه و احتمالا این سرویس ها هم بعد از مدتی جاهای مختلف ارائه میشه . به نظرم اگه شما دنبال سرویس محدود هستی همون 128 هنوزم از بقیه به صرفه تره چون فرق زیادی با 512 نداره و خیلی وقتا شبیه هم هستند . مگه اینکه بخواین با سرعت استاندارد سرویس نامحدود رو بگیرین .
@kaveh : کاملا درسته . منظور من از اینکه گفتم 128 اگه سرعتش زیر 20 باشه زیاد جالب نیست در مقایسه با سرعتهای تشویقی بود . وگرنه 15 تومن در مقایسه با 40 تومن قبلی حتی اگر سرعت همون 16 کیلوبایت باشه باز هم برا خیلی افراد عالیه . البته به قول دوستان عزیز اینترنت فقط دانلود نیست ... اگر سرعت 16 باشه هنگام لود شدن صفحات حجیم هم کندی کاملا محسوس خواهد بود که در مقابل سرعتهای تشویقی که ما تجربه کردیم ازار دهندست . اما اگه طبق گفته یکی از دوستان واقعا سرعت 128 نامحدود به 30-35 هم برسه واقعا عالیه . نباید توقع داشته باشیم سرعت نامحدود با توجه به این قیمت جدید بیشتر از اندازه استانداردش باشه . به هر حال این کاهش قیمتها قدم بزرگی بوده که هنوز جای کار داره ولی با شرایط موجود واقعا خبر خوبیه .
@jaber : شما لطف دارین . پست محبت آمیز شما تو چند صفحه قبل رو دیدم .. من هم مثل همه هستم !خلاصه ادما یه روزی میان و یه روزی هم باید برن ! هیچ موندنی دائمی نیست ... ولی همین که دوستان بعضی اوقات از هم یاد میکنند جای بسی خوشحالیه . فکر کنم دیگه چاق سلامتی کافی باشه
وگرنه اسم تاپیک باید عوض بشه !
اگه سرعت نامحدود 128 با قیمت جدید واقعا بین 30-تا 40 باشه که خیلی عالیه . حسابی بازار رو یه تکون حسابی میده و با قیمت 15 تومن طبق شرایط فعلی اینترنت عادلانست . ( تا وقتی که برنگرده به 16 ! ) . به هر حال باید ببینیم تو روزهای آینده سرعتتون همین طور باقی می مونه یا نه . خدا کنه این طور باشه .
@alvez : ممنونولی من هر چی فکر کردم جایی پیروز نشدم که بازگشتم پیروزمندانه باشه !
یه کمی ..... خواری بود !
اما باز هم ممنون .
@mehdihamed : باور کنید خبری نبود ! دنبال پول خورد و گرفتاریهای دیگه بودیم !شاید کمتر خدمت دوستان باشم اما تا جایی که بشه به سایتمون سر میزنم حتی اگه وقت پست زدن نباشه. چه جایی بهتر از فورومی که پر از بچه های گل شمالیه !
سرعت هم تو این 2 ماهه همچین تعریفی نداشت ! ( به نسبت دوران جوونی - یعنی پارسال همین موقع ! ) تا دلتون بخواد نوسان و چند هفته اول هم که خدمتتون نبودم کلا سرویس به علت خط برگردان قطع شده بود !! هنوزم که هنوزه جاهایی رو که کندن اسفالت نکردن !! ( منطقه 3 )
![]()