تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 662 از 1635 اولاول ... 1625626126526586596606616626636646656666727127621162 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,611 به 6,620 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

درسته.
    عمرا بشه یه دروبین 250 تومنی رو با اون فرشته ای که من داشتم خدابیامرز ( Caanon 40D) مقایسه کرد. اون واقعا لذت عکاسی رو به من نشون داد. ولی خوب از دستم افتاد بعدش هم لنزش مشکل پیدا کرد بعدش هم به لطف دوستان کیف قاب ازم دزدینش. بس که گنده بود

آخر فروم باز tirdad_60's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    روی کلید سل

پيش فرض

البته من خودم زیاد با سونی موافق نیستم چون در رده کامپکت در برند کنون و پاناسونیک بهتر میتوان دوربین با قیمت مناسب و کیفیت خوب پیدا کرد
    اما HX5 واقعا دوربین خوبی هست و کیفیت مورد قبولی داره

این بحث باعث شده که کسی دیگه سوالی نپرسه و بشینه و دعوا رو تماشا کنه
    ما چند نفر ایرانی هستیم و باید به همدیگه احترام بگذاریم
    شرکتهای سونی و پاناسونیک.و... نیازی به تاید یا تکذیب ما ندارند

3. 2 کاربر از tirdad_60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

یه مدلهایی سونی بیرون داد که اصلا خوب نبود مثل H50 که فکر کنم دوربین شما همین بوده
    H50 خوب نبود؟
    از حرفت اطمینان داری؟

++++++++++++++++++++++++++++++
    لطفا اینجا رو به . . . نکشید.
    کلا به دور تعصب حرف بزنید.
    ++++++++++++++++++++++++++++++
    من قبلا کلا عشق سونی بودم . فکر میکردم دوربینهاشم مثل چیزای دیگش خوبه.
    دیدم کاملا اشتباه کردم!
    آخر یه H20 گرفتم و شدیدا پشیمونم بخاطر اون عکسای مصنوعیش!
    ++++++++++++++
    هر چند هنوز هم به سونی میگن قول تکنولوژی دنیا!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام دوستان اگه ممکنه بفرمایید چطور میتوان Fz35 اصلی را از چینی تشخیص داد و دوستان اصفهانی مرکزی
    را برای خرید مناسب این دوربین معرفی کنید لطفا و یک چیز دیگه آیا Fz100 و یا Fz40دبی گیر میاد بدم دوستام بخرند یا کار درستی نیست؟
    با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

باید همون 450 باشه اگه خاستید بگید شماره مغازه ای که من ازش خریدم رو بفرستم براتون(با یک سال گارانتی بانیان)
    راسی بهترین انتخاب رو کردید

دوست عزیز اگه ممکنه شماره یا آدرس دقیقی از مرکز فروشی که بتوانم Fz35 را با گارانتی خوب و قیمت مناسب و باطری اصلی و بدون تقلب تهیه کنم pm کنید لطفا هر کدام از دوستان میتونند کمک کنید لطفا ترجیحا در اصفهان

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بنده به عنوان یه فرد بی طرف همین الان پست های این چند صفحه رو خوندم و فکر میکنم اینا رو باید بگم هرچند هیچ ربطی به من نداره ولی همه ریختین سر این آقا پدرام بیچاره.

از اولش ایشون هیچی نگفتن و فقط با یه سری عکس میخواستن ثابت کنن که 2 دوربینی که داشت در موردش بحث می شد با هم اختلاف کیفیت دارن.
    یهو یه بابایی اومده بحث فن بوی بودن و این چیزا رو پیش میکشه یه لیست بلند بالا از LCD و پلاسما میزاره میگه اونجا هم سونی هیچی نبوده و یه مشت فن بوی داره که با اونا زندست!!!!
    به خدا خجالت داره این حرفا...
    یه کم چشماتونو رو حقیقت باز کنید.
    همون آقایی که بحث فن بوی بودن رو میارن وسط اسم پاناسونیک رو تو اون لیست تلویزیون یه رنگ دیگه میکنن و میگن سونی هیچی نیست.
    آخه این بحثا یعنی چی؟؟؟

در ضمن خدمت آقا پدرام هم یگم ینده 2 سال و نیم هست یه H50 دارم و به شخصه خیلی راضی بودم ازش. اون مشکل نویزی هم که میگین برام پیش اومده. ولی در اون حدی که همه میگن حاد نبوده به هیچ وجه...

یه عکس گرفتیم با دوربین من و با یه SX200 اگه خانوادگی نبود همین جا براتون میزاشتم. دیگه از یوزر با اعتماد تر؟
    با یه تنظیمات نوردهی و در یک زمان و در یک مکان مدل کنون اصلا نتونست آسمون رو بگیره. آسمون سفید سفید افتاده.
    اگه بتونم قسمت آسمونش رو کات میکنم براتون میزارم.
    اما دوربین من مثل یه مرد از اون آسمون بدذون نویز بدون تارشدگی بدون هیچ مشکلی عکس گرفت.

خواهشا در مورد مدل نظر بدید نه برند...
    ببخشید بی دلیل وارد شدم اما فکر کردم یه طرفه به قاضی نریم بد نباشه...

8. 5 کاربر از Maziar_69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

هر برندی برای خودش سیاستی داره و هرکدوم جداگانه تبلیغات خودش رو داره.
    هیچ وقت نمیشه گفت این خوبه این بده. این نظر شخصیه.
    به نظر بنده دربین 90 تومنی سامسونگ هم خوبه با یک لنز معمولی!!
    تفاوت برندها در تکنولوژی سخت افزاری و لنزهاشونه!!!
    ممکنه یکی ضعف داشته باشه یکی نداشته باشه ولی هرچی که هست هر برندی برای خودش جایگاهیی داره.
    حالا مثلا دوستان بیان بگن پاناسونک بده من قانع میشم؟ منی که با پاناسونک عکس گرفتم و کار کردم؟

در مورد سونی گفتم ولی خوب هر مدلیش اینطوی نیست که!!!

بهر حال بحث در مورد تفاوت ها وجود داره ولی دلیل نمیشه هر کسی بیاد و حرف طرف رو به حساب اینکه طرفدارش هست زیر سوال ببره.

من هم از کنون استفاده کردم هم پاناسونیک هم سامسونگ هم سونی
    به نظرم هرکدومشون خاصیت خاص خودشون رو داشت.
    کانون گرون بود ولی وقعا کیفتی خاصی داشت. نویز گیرش خیلی قوی بود وفلاش قوی هم داشت.
    سامسونگ با اینکه خیلی ها میگن ضعیفه با قیمتی که داره میتون عکس های خوبی بگیره وفیلم های با کیفت HD جالبی رو بگیره!!!
    پاناسونیک جزو بهترین دوربین های فیلبرداری در چهانه و دوربین های حرفه ای تو بازار از همین پاناسونک هست.
    ولی تفاوت زیادی در برند پاناسونیک و سونی وجود نداره.
    مثلا در جنس های دیگه....
    همه میدونن سونی فقط بخاطر مارکش هست که لوازم صوتی و تسویریش گرونه . همون کانفیک رو پاناسونیک با قیمتی پایین تر داره!

در کل خوش بینانه قضاوت کردن بهتره!!!
    من خودم گفتم یه دوربین میخوام در حد 300 تومن. ولی مطمعن هستم این دوربین هرچند حرفه ای به حد یه دوربین 1700 نمیرسه.
    پس باید انتظارم در حد دوربین 300 تومن باشه!!!
    همین!!

حالا دوستان کمک کنن!!!

10. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ELSIN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با سلام دوستان اگه ممکنه بفرمایید چطور میتوان Fz35 اصلی را از چینی تشخیص داد و دوستان اصفهانی مرکزی
    را برای خرید مناسب این دوربین معرفی کنید لطفا و یک چیز دیگه آیا Fz100 و یا Fz40دبی گیر میاد بدم دوستام بخرند یا کار درستی نیست؟
    با تشکر
    هرچی تو دنیاس چینیه مکه خلافش ثابت شه
    پشتشم میزنه ژاپن
    بله کاملا خوبه اما باید قید کارانتی رو بزنید
    من تهرانم و اماری از اصفهان ندارم باید ازmm45 بپرسید

کاربر فعال انجمن عکاسی ، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری AliSub's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Mazandaran

پيش فرض

هر برندی برای خودش سیاستی داره و هرکدوم جداگانه تبلیغات خودش رو داره.
    هیچ وقت نمیشه گفت این خوبه این بده. این نظر شخصیه.
    به نظر بنده دربین 90 تومنی سامسونگ هم خوبه با یک لنز معمولی!!
    تفاوت برندها در تکنولوژی سخت افزاری و لنزهاشونه!!!
    ممکنه یکی ضعف داشته باشه یکی نداشته باشه ولی هرچی که هست هر برندی برای خودش جایگاهیی داره.
    حالا مثلا دوستان بیان بگن پاناسونک بده من قانع میشم؟ منی که با پاناسونک عکس گرفتم و کار کردم؟

در مورد سونی گفتم ولی خوب هر مدلیش اینطوی نیست که!!!

بهر حال بحث در مورد تفاوت ها وجود داره ولی دلیل نمیشه هر کسی بیاد و حرف طرف رو به حساب اینکه طرفدارش هست زیر سوال ببره.

من هم از کنون استفاده کردم هم پاناسونیک هم سامسونگ هم سونی
    به نظرم هرکدومشون خاصیت خاص خودشون رو داشت.
    کانون گرون بود ولی وقعا کیفتی خاصی داشت. نویز گیرش خیلی قوی بود وفلاش قوی هم داشت.
    سامسونگ با اینکه خیلی ها میگن ضعیفه با قیمتی که داره میتون عکس های خوبی بگیره وفیلم های با کیفت HD جالبی رو بگیره!!!
    پاناسونیک جزو بهترین دوربین های فیلبرداری در چهانه و دوربین های حرفه ای تو بازار از همین پاناسونک هست.
    ولی تفاوت زیادی در برند پاناسونیک و سونی وجود نداره.
    مثلا در جنس های دیگه....
    همه میدونن سونی فقط بخاطر مارکش هست که لوازم صوتی و تسویریش گرونه . همون کانفیک رو پاناسونیک با قیمتی پایین تر داره!

در کل خوش بینانه قضاوت کردن بهتره!!!
    من خودم گفتم یه دوربین میخوام در حد 300 تومن. ولی مطمعن هستم این دوربین هرچند حرفه ای به حد یه دوربین 1700 نمیرسه.
    پس باید انتظارم در حد دوربین 300 تومن باشه!!!
    همین!!

حالا دوستان کمک کنن!!!
    من تو این رنج به ذهنم SX200 میرسه.
    هر کی دیدم گرفت هم راضی بود. البته از 300 کمی بالاتره!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بنده به عنوان یه فرد بی طرف همین الان پست های این چند صفحه رو خوندم و فکر میکنم اینا رو باید بگم هرچند هیچ ربطی به من نداره ولی همه ریختین سر این آقا پدرام بیچاره.

از اولش ایشون هیچی نگفتن و فقط با یه سری عکس میخواستن ثابت کنن که 2 دوربینی که داشت در موردش بحث می شد با هم اختلاف کیفیت دارن.
    یهو یه بابایی اومده بحث فن بوی بودن و این چیزا رو پیش میکشه یه لیست بلند بالا از LCD و پلاسما میزاره میگه اونجا هم سونی هیچی نبوده و یه مشت فن بوی داره که با اونا زندست!!!!
    به خدا خجالت داره این حرفا...
    یه کم چشماتونو رو حقیقت باز کنید.
    همون آقایی که بحث فن بوی بودن رو میارن وسط اسم پاناسونیک رو تو اون لیست تلویزیون یه رنگ دیگه میکنن و میگن سونی هیچی نیست.
    آخه این بحثا یعنی چی؟؟؟

در ضمن خدمت آقا پدرام هم یگم ینده 2 سال و نیم هست یه H50 دارم و به شخصه خیلی راضی بودم ازش. اون مشکل نویزی هم که میگین برام پیش اومده. ولی در اون حدی که همه میگن حاد نبوده به هیچ وجه...

یه عکس گرفتیم با دوربین من و با یه SX200 اگه خانوادگی نبود همین جا براتون میزاشتم. دیگه از یوزر با اعتماد تر؟
    با یه تنظیمات نوردهی و در یک زمان و در یک مکان مدل کنون اصلا نتونست آسمون رو بگیره. آسمون سفید سفید افتاده.
    اگه بتونم قسمت آسمونش رو کات میکنم براتون میزارم.
    اما دوربین من مثل یه مرد از اون آسمون بدذون نویز بدون تارشدگی بدون هیچ مشکلی عکس گرفت.

خواهشا در مورد مدل نظر بدید نه برند...
    ببخشید بی دلیل وارد شدم اما فکر کردم یه طرفه به قاضی نریم بد نباشه...
    دوست عزیز راستش من نمیتونم بگم دوربین بدیه چون خودم نداشتم و فقط نمونه عکسهاش رو دیدم. یادمه اون زمان که میخواستم دوربین بخرم اچ 5 رو با اچ 50 مقایسه کردم و در مقایسه اچ 5 با اینکه 7 مگا پیکسل بود اما در نظر من بهتر بود و شاید این دلیل اینه که تو ذهن مونده اچ50 خوب نیست. اما تفاوت اونقدر ها نیست که بشه در موردش صحبت کرد .مسلما شما که تجربه استفاده از این دوربین رو دارید حرفتون مستند تر هست.
    حرف شما در مورد رنگ آسمون هم به شدت تایید میشه و من با چند مدل سونی و کانن امتحان کردم که دوربین کانن برخلاف سونی تو همه موارد آسمون آبی مشکل داشته.
    و این صحبتتون رو که در باره مدل صحبت کنیم نه برند رو هم تایید میکنم.

14. این کاربر از pedram325 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •